0449898070 hello@magio.fi

Business-potretit

 

Muotokuvatyyppinen pikapotretti. Ammatilliseen tai yksityiseen käyttöön.

Business-potretit

Business-potrettimme on muotokuvatyyppinen, mutta nopealla aikataululla toteutettavissa oleva pikapotretti. Kuvien tausta jää kohtalaisen tummaksi, mutta säätövaraakin löytyy tilanteen mukaan. CV-kuvien tyyliin valmiista kuvasta toimitetaan iso värillinen ja mustavalkoinen versio. Rauhallisempaan kuvaukseen kannattaa valita muotokuvaus.

Ajanvarauksella

Business-potretteja voi ottaa siis myös keskellä päivää, toisin kuin lauantaisin tehtäviä varsinaisia, yleensä noin tunnin kestäviä muotokuvauksia. Koska konsepti on valmiina, menee kuvaamiseen huomattavasti vähemmän aikaa. Tehokasta kuvausaikaa on käytettävissä 10 minuuttia.

Kuvien toimitus

Käsitellyt kuvat toimitetaan digitaalisesti, suurella resoluutiolla ilman vesileimoja. Valmiilla kuvalla on vapaa käyttöoikeus. Valitut kuvat käsitellään aina huolellisesti, luonnolliseen lopputulokseen pyrkien.

Yleistä

Business-potretti sopii kuvatyyppinä hyvin mm. artikkelikuviin, henkilökuvaksi, LinkedIn -profiiliin, omille nettisivuille tai yksityiseen käyttöön, muihin profiileihin. Yleisin rajaustapa on henkilöstökuvista tuttu pää & hartiat -tyyppinen rajaus, mutta kuva voi olla myös hieman laajempi. Teemme mielellään myös ns. ympyrärajaukseen sopivia, laajempia kuvia.

 Konseptikuva, värillinen versio.

 

Vinkkejä kuviin

Huolitellun vaikutelman saamiseksi vaatteiden sileyteen kannattaa kiinnittää huomiota. Mitään sävyä ei tarvitse erityisesti vältellä. Myös silmälasien linssit on hyvä puhdistaa ennen kuvausta.

Ajanvaraus

Business-potretteihin on suositeltavaa varata aika. Varattavia aikoja on saatavilla joka arkipäivä tasatunnein. 

Hinnasto

Business-potretti, 1 kuvalla 65,00€
Kuvaus sisältää noin 30 raakakuvaa, joista valitaan ja käsitellään yksi. Kuvasta käsitellään värillinen ja mustavalkoinen versio.

Lisäkuvat samasta kuvasetistä +20€ / kpl

 

Käsitellyillä kuvilla vapaa käyttöoikeus. Laajempaan levikkiin tulevat kuvat suosittelemme tekemään muotokuvauksena.

Ajanvaraus

1. Kuvaus

2. Aika

3. Lisätiedot

4. Valmis

Näytä päivät alkaen

ma
ti
ke
to
pe
la
su

 

Sijainti kartalla

Magion studio sijaitsee Hämeenpuistossa, lähellä ydinkeskustaa. Vastapäätä liikettämme on Tampereen Työväen Teatteri. Hämeenkadulle ja Tuulensuun bussipysäkeille on matkaa vain noin 200 metriä. Liikkeen edestä kadulta sekä lähistöltä löytyy hyvin parkkitilaa.

Sijainti kartalla

Ajanvaraus

 

Loading...

Kioski auki:

 

ARKISIN

10:00 – 18:00

Ilman ajanvarausta

 

LAUANTAI
Ajanvarauksella

 

SUNNUNTAI
Suljettu

Ota yhteyttä

 

Kysyttävää? Laita viestiä, vastaamme mahdollisimman pian.