CV-kuvaus

Kuvat CV:n liitteeksi, hakemuksiin, nettisivuille ja LinkedIn-profiiliin.

Kuvauksien kesto noin 5-10 minuuttia. Tervetuloa kuvattavaksi!

HinnastoVaraa aika

Uusittu CV-kuvaus

Magion CV-kuvaus on tarkoitettu työhakemuksiin, LinkedIn-profiiliin ja nettisivuille. Kuva on oletuksena taustaltaan vaaleanharmaa.

Valaisu ja rajaus mukautetaan aina käyttötarkoituksen ja toiveiden mukaan. Hinta sisältää kevyen kuvankäsittelyn valituille kuville.

Varauksella tai ilman

Kaikkiin CV-kuvauksiin voi tulla joko ilman ajanvarausta, tai varata ajan ajanvarauksen kautta. CV-kuville on varattu kuvausaikaa noin viidestä kymmeneen minuuttia. Kuvauksen jälkeen voit valita käsiteltävät kuvat studiolla isolta näytötä tai kotona koevedoksista, jos haluat käyttää valintaan enemmän aikaa.

Kuvien toimitus

Käsitellyt kuvat toimitetaan digitaalisesti, suurella resoluutiolla ilman vesileimoja. CV-kuvaa saa käyttää vapaasti sellaisenaan kaikessa ei-kaupallisessa käytössä. Käyttöoikeus sisältää myös käytön esimerkiksi yrityksesi nettisivuilla. Toimitettuihin kuviin sisältyy aina kevyt käsittely, mm. ihon kiiltojen häivytys ja muu tarvittava viimeistely.

Yleistä

Sähköinen CV-kuva sopii hyvin työhakemuksiin, nettisivuille, LinkedIn-profiiliin tai muihin vastaaviin. Yleisin rajaustapa on henkilöstökuvista tuttu pää & hartiat -tyyppinen rajaus, mutta kuva voi olla myös laajempi puolivartalokuva. CV-kuvat noudattelevat valaisun osalta kehittämäämme CV-kuvakonseptia.

Vinkkejä CV-kuviin

CV-kuvaan on hyvä pukeutua samoilla periaatteilla kuin työhaastatteluunkin. Kuvaamisen suhteen mitään värisävyä ei erityisesti tarvitse vältellä, myös musta ja valkoinen toimivat hyvin.

Taustavaihtoehdot

CV-kuvat tehdään oletuksena valoisalla, vaaleanharmaalla taustalla, Taustaväriä voidaan kuitenkin mukauttaa myös toiveiden mukaan.

Ajanvaraus

CV-kuviin voi tulla ilman ajanvarausta, tai sitten varata aika. Varattavia aikoja on saatavilla päivittäin tasatunnein. Tervetuloa kuvaukseen!

Hinnasto

CV-kuvaus, 1 kuvalla 39,00€
Kuvaus sisältää noin 20+ raakakuvaa, joista valitaan yksi.
Valitsemastasi kuvasta käsitellään värillinen ja mustavalkoinen versio.

Lisäkuvat samasta kuvasetistä +15€ / kpl

CV-kuvaus, 3 kuvalla 59,00€
Kuvaus sisältää noin 40+ raakakuvaa, joista valitaan kolme.
Valitsemistasi kuvista käsitellään värillinen ja mustavalkoinen versio.

Lisäkuvat samasta kuvasetistä +15€ / kpl

Sijainti kartalla

Magion löydät Hämeenpuistosta, vastapäätä Tampereen Työväen Teatteria. Karttaa voi zoomata nipistämällä tai hiiren rullaa käyttämällä.

Sijainti kartalla

Ajanvaraus

 

Loading...

Palvelemme

 

ARKISIN
10:00 – 18:00

Ilman ajanvarausta

LAUANTAI
10:00 – 15:00

Ajanvaraus etusijalla

SUNNUNTAI
Suljettu

Ota yhteyttä

 

Kysyttävää? Laita viestiä, vastaamme mahdollisimman pian.