0449898070 hello@magio.fi

CV-kuvaus

Kuvat CV:n liitteeksi, hakemuksiin, nettisivuille ja LinkedIn-profiiliin.

Kuvauksien kesto noin 5-15 minuuttia. Tervetuloa kuvattavaksi!

CV-kuvaus

Magion CV-kuvaus on tarkoitettu työhakemuksiin, LinkedIn-profiiliin ja nettisivuille. Kuva on oletuksena taustaltaan vaaleanharmaa.

Valaisu ja rajaus mukautetaan aina käyttötarkoituksen ja toiveiden mukaan. Hinta sisältää kevyen, mutta huolellisen kuvankäsittelyn valituille kuville.

Varauksella tai ilman

Kaikkiin CV-kuvauksiin voi tulla joko ilman ajanvarausta, tai varata ajan ajanvarauksen kautta. CV-kuville on varattu tehokasta kuvausaikaa noin viidestä kymmeneen minuuttia. Kuvauksen jälkeen kuvat valitaan studiolla näytöltä tai vaihtoehtoisesti kotona koevedoksista, jos haluat käyttää valintaan enemmän aikaa.

Kuvien toimitus

Käsitellyt kuvat toimitetaan digitaalisesti, suurella resoluutiolla ilman vesileimoja. Valmiilla CV-kuvalla on vapaa käyttöoikeus, sisältäen myös käytön esimerkiksi yrityksesi nettisivuilla. Valitut kuvat käsitellään aina huolellisesti, luonnolliseen lopputulokseen pyrkien.

Yleistä

Sähköinen CV-kuva sopii hyvin työhakemuksiin, nettisivuille, LinkedIn-profiiliin tai muihin vastaaviin. Yleisin rajaustapa on henkilöstökuvista tuttu pää & hartiat -tyyppinen rajaus, mutta kuva voi olla myös laajempi puolivartalokuva. CV-kuvat noudattelevat valaisun osalta kehittämäämme CV-kuvakonseptia.

 

 

Vinkkejä CV-kuviin

CV-kuvaan on hyvä pukeutua samoilla periaatteilla kuin työhaastatteluunkin. Kuvaamisen suhteen mitään värisävyä ei erityisesti tarvitse vältellä, myös musta ja valkoinen toimivat hyvin.

Taustavaihtoehdot

CV-kuvat tehdään oletuksena valoisalla, vaaleanharmaalla taustalla, Taustaväriä voidaan kuitenkin mukauttaa myös toiveiden mukaan.

Ajanvaraus

CV-kuviin voi tulla ilman ajanvarausta, tai sitten varata aika. Varattavia aikoja on saatavilla päivittäin tasatunnein. Tervetuloa kuvaukseen!

Hinnasto

CV-kuvaus, 1 kuvalla 39,00€
Kuvaus sisältää noin 20+ raakakuvaa, joista valitaan yksi.
Valitsemastasi kuvasta käsitellään värillinen ja mustavalkoinen versio.

Lisäkuvat samasta kuvasetistä +15€ / kpl

CV-kuvaus, 3 kuvalla 69,00€
Kuvaus sisältää noin 40+ raakakuvaa, joista valitaan kolme. Kuvauksessa voidaan ottaa kuvia kahdella asuvariaatiolla.
Valitsemistasi kuvista käsitellään värillinen ja mustavalkoinen versio.

Lisäkuvat samasta kuvasetistä +15€ / kpl

Käsitellyillä kuvilla vapaa käyttöoikeus.

Sijainti kartalla

Magion löydät Hämeenpuistosta, vastapäätä Tampereen Työväen Teatteria. Karttaa voi zoomata nipistämällä tai hiiren rullaa käyttämällä.

Sijainti kartalla

Ajanvaraus

 

Loading...

Kioski auki:

 

ARKISIN
10:00 – 18:00

Ilman ajanvarausta

LAUANTAI
10:00 – 15:00

Ilman ajanvarausta

SUNNUNTAI
Ajanvarauksella

Ota yhteyttä

 

Kysyttävää? Laita viestiä, vastaamme mahdollisimman pian.