CV-kuvaus

Edustava kuva hakemukseen, someen tai nettisivuille.

Ajanvaraus

Uusittu CV-kuvaus

CV-kuvaus on nyt entistä parempi. Uudistuksen tavoitteena on ollut saada aikaan valoisa, edustava henkilökuva, joka olisi mahdollista toteuttaa kohtalaisen lyhyessä ajassa.

Muutoksien myötä kuvat ovat aiempaa tasalaatuisempia ja muullakin tavalla laadukkaampia. Samalla konsepti muuttuu hieman yksinkertaisempaan suuntaan. Kuvauksesta on pyritty saamaan mahdollisimman kivuton ja sujuva. Tarkasti suunniteltu valaisu tuottaa myös aiempaa enemmän vaihtoehtoja lopullisen kuvan valintaan.

Varauksella tai ilman

Kaikkiin CV-kuvauksiin voi tulla ilman ajanvarausta, mutta myös ajanvaraus on edelleen mahdollinen. CV-kuvaukseen on varattu tehokasta kuvausaikaa viitisen minuuttia, jonka jälkeen kuvien valinnassa menee muutamasta minuutista noin 10 minuuttiin. Kuvat voidaan lähettää aiempaan tyyliin myös koevedoksina, jos haluat käyttää kuvien valintaan enemmän aikaa.

Kuvien toimitus

Kuvat toimitetaan nettigalleriaan, josta ne voi ladata kahdessa koossa; täydellä resoluutiolla sekä nettikäyttöön optimoidussa koossa. CV-kuvaa saa käyttää vapaasti sellaisenaan kaikessa ei-kaupallisessa käytössä. Käyttöoikeus sisältää myös käytön esimerkiksi yrityksesi nettisivuilla. Toimitettuihin kuviin sisältyy aina kevyt käsittely, mahdollisten roskien siistiminen ja muu tarvittava viimeistely.

Yleistä

Sähköinen CV-kuva sopii hyvin työhakemuksiin, nettisivuille, LinkedIn-profiiliin tai muihin vastaaviin. Yleisin rajaustapa on mm. henkilöstökuvista tuttu pää & hartiat -tyyppinen rajaus, mutta kuva voi olla myös laajempi puolivartalokuva. CV-kuvat noudattelevat valaisun osalta kehittämäämme CV-kuvakonseptia.

Tiiviimpi rajaus.

Värillinen CV-kuva, laajemmalla rajauksella, värillinen versio. Kuvattu Magion Tampereen pikkustudiolla.

Värillinen versio, laajempi rajaus.

Vinkkejä CV-kuviin

CV-kuvaan on hyvä pukeutua samoilla periaatteilla kuin työhaastatteluunkin. Kuvaamisen suhteen mitään värisävyä ei erityisesti tarvitse vältellä, myös musta ja valkoinen toimivat hyvin.

Taustavaihtoehdot

CV-kuvat tehdään oletuksena valoisalla, vaaleanharmaalla taustalla, jonka vaaleusastetta on myös mahdollista säätää tarpeen mukaan. Taustasta on mahdollista tehdä kuvausvaiheessa myös täysin valkoinen.

Ajanvaraus?

CV-kuviin voi tulla ilman ajanvarausta, tai sitten varata aika. Varattavia aikoja on päivittäin useita. Varatut ajat aina menevät edelle, mutta jos varauksia ei ole, studiolle voi tulla CV-kuviin milloin tahansa.

Tervetuloa kuvattavaksi!

Hinnasto

CV-kuvaus, 1 kuvalla 39,00€
Kuvaus sisältää noin 20+ raakakuvaa, joista valitaan yksi.
Valitsemastasi kuvasta käsitellään värillinen ja mustavalkoinen versio.

Lisäkuvat samasta kuvasetistä +15€ / kpl

Ajanvarauksella tai ilman.

CV-kuvaus, 3 kuvalla 59,00€
Kuvaus sisältää noin 40+ raakakuvaa, joista valitaan kolme.
Valitsemistasi kuvista käsitellään värillinen ja mustavalkoinen versio.

Lisäkuvat samasta kuvasetistä +15€ / kpl

Ajanvarauksella tai ilman.

Ajanvaraus

 

Loading...

Sijainti kartalla

Magion löydät Hämeenpuistosta, vastapäätä Tampereen Työväen Teatteria. Karttaa voi zoomata nipistämällä tai hiiren rullaa käyttämällä.

Sijainti kartalla