LinkedIn / CV-kuvat

Edustava kuva hakemuksiin, nettisivuille tai someen.

Uusittu CV-kuva.

CV-kuvakonseptia on työstetty kevään 2017 aikana, jonka johdosta konseptia on saatu yksinkertaistettua ja parannettua huomattavasti. Tärkeintä on ollut saada kuvista aiempaa yhtenäisempiä ja yleisesti ottaen laadukkaampia. Samalla konsepti muuttuu hieman yksinkertaisempaan suuntaan, eli jatkossa oletuksena on aina vaaleanharmaa, valoisa ja mahdollisimman tasaisesti liukuva tausta. Taustalla on paljon kehitystyötä kuvaukseen ja käsittelyynkin liittyen, jotta kuvaus etenisi sujuvasti ja johtaisi useampaan hyvään vaihtoehtoon kuvia katseltaessa ja valittaessa.

Ajanvarauksella tai ilman.

Kaikkiin CV-kuvauksiin voi tulla jatkossa myös ilman ajanvarausta, mutta myös ajanvaraus on edelleen mahdollinen. CV-kuvia varten kalenterista on mahdollista varata aikoja aamulta, sekä keskeltä päivää klo 14. CV-kuvaukseen on varattu tehokasta kuvausaikaa 5-10 minuuttia, jonka jälkeen kuvien valinnassa menee suurin piirtein saman verran. Kuvat voidaan lähettää aiempaan tyyliin myös koevedoksina, jolloin valinnat voi tehdä kotona tai missä tahansa netin äärellä.

Kuvien toimitus

Kuvien toimitustapa säilyy pitkälti ennallaan; kuvat toimitetaan tuttuun tapaan sähköisesti, mutta aiempaa hieman suurempina (4000 x 3200 pikseliä). Kuvat voi ladata kuvagalleriasta sekä em. koossa, että nettikäyttöön ja some-maailmaan optimoidussa koossa. Kuvissa ei ole vesileimoja. CV-kuvaa on lupa käyttää vapaasti sellaisenaan kaikessa ei-kaupallisessa käytössä, mutta käyttöoikeus sisältää myös käytön esimerkiksi yrityksesi nettisivuilla. Henkilöstökuvat noudattelevat pitkälti CV-kuvien linjaa, joten pienille yrityksille henkilöstökuvat voidaan tehdä CV-kuvauksena. Kaikkiin toimitettuihin kuviin sisältyy aina kevyt käsittely, mahdollisten roskien siistiminen ja muu tarvittava viimeistely.

Yleistä

Sähköinen CV-kuva sopii erittäin hyvin työhakemuksiin, nettisivuille, LinkedIn-profiiliin tai muihin vastaaviin. Yleisin rajaustapa on henkilöstökuvissa paljon käytetty pää & hartiat -tyyppinen rajaus, mutta kuva voi olla myös laajempi puolivartalokuva. Kokovartalokuvia emme ota enää valitettavasti CV-kuvauksien yhteydessä, mutta koitamme lisätä ne tarjontaamme piakkoin. CV-kuva on tyyliltään ns. kiinteä setuppi, joten henkilökohtaisesti räätälöityyn valaistukseen sopii parhaiten muotokuvaus. Muotokuvauksessa valot säädetään erikseen sekä hiukset valaistaan tarvittaessa erillisillä valoilla, CV-kuvissa valaisutyyli on “kiinteä”.

Tiiviimmin rajattu, värillinen CV-kuva. Kuvattu Tampereen studiolla 2017.
Värillinen versio, tiiviimmällä rajauksella.
Värillinen CV-kuva, laajemmalla rajauksella, värillinen versio. Kuvattu Magion Tampereen pikkustudiolla.
Värillinen versio, laajempi rajaus.

Vinkkejä CV-kuviin

CV-kuvaan on hyvä pukeutua samoilla periaatteilla kuin työhaastatteluunkin. Kuvaamisen suhteen mitään värisävyä ei erityisesti tarvitse vältellä, myös musta ja valkoinen toimivat hyvin. Vältellä kannattaa oikeastaan vain kolmea asiaa; kirkkaita neon-värejä, tiheitä mustavalkoraitoja ja näkyviä tuotemerkkejä.

Taustavaihtoehdot

CV-kuvat tehdään oletuksena valoisalla, vaaleanharmaalla taustalla. Syy on melko käytännöllinen; vaalea harmaa toimii hyvin valkoisella sivupohjalla netissä. Taustasta on mahdollista tehdä kuvausvaiheessa myös täysin valkoinen (ns. puhkivalkoinen) tai tumma harmaa.

Aukioloajat

Lyhyet kuvaukset – passikuvat, viisumikuvat ja lyhyet CV-kuvaukset ilman ajanvarausta. CV-kuviin on kuitenkin myös mahdollista varata aika; varattavia aikoja on maanantaista lauantaihin 5 kpl, aamusta iltapäivään saakka. Pitkiä kuvauksia varten on varattu puolen tunnin aika joka päivä klo 12. Muina aikoina studiolle voi tulla ilman varausta, aamukymmenestä iltakuuteen.

Jos aikataulusi on kiireinen, suosittelemme varaamaan ajan. Varatut ajat ovat prioriteetti numero 1.

Hinnasto

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%.

CV-kuvaus, 1 kuvalla 39,00€
Kuvaus sisältää noin 20+ raakakuvaa, joista valitaan yksi.
Lopullisesta kuvasta käsitellään värillinen ja mustavalkoinen versio.
Lisäkuvat samasta kuvasetistä +15€ / kpl
Valkoinen / tumma tausta +10,00€
Ilman ajanvarausta!

CV-kuvaus, 3 kuvalla 59,00€
Kuvaus sisältää noin 60+ raakakuvaa, joista valitaan kolme.
Lopullisista kuvista käsitellään värillinen ja mustavalkoinen versio.
Lisäkuvat samasta kuvasetistä +15€ / kpl
Valkoinen / tumma tausta +10,00€ / kuva

Ajanvarauksella tai ilman.

Esimerkkejä CV-kuvista. Huom. taustassa näkyvä juovittuminen johtuu ylimääräisestä jpg-pakkauksesta, joka on tehty jotta kuvat latautuisivat nopeasti tällä sivulla. Toimitetuissa kuvissa tausta on tasaisesti liukuva ja yksityiskohdat tarkkoja.

Ajanvaraus

 

Loading...

Sijainti kartalla

Magion löydät Hämeenpuistosta, vastapäätä Tampereen Työväen Teatteria. Karttaa voi zoomata nipistämällä tai hiiren rullaa käyttämällä.

Sijainti kartalla