CV-kuvaus

Kuvat CV:n liitteeksi, hakemuksiin, nettisivuille ja LinkedIn-profiiliin.

Myös ilman ajanvarausta ma – to 10-17. Lisää aikoja ajanvarauksella! 

Ajanvaraus

CV-kuvaus

Magion CV-kuvaus on tarkoitettu ensisijaisesti työhakemuksiin, CV:n liitteeksi tai ammattiin liittyvään sosiaalisen median käyttöön, kuten LinkedIn-profiiliin. Kuva voi olla taustaltaan tumma tai vaalea.

Kuvan rajausta voidaan mukauttaa käyttötarkoituksen ja toiveiden mukaan. Esimerkiksi kuva voidaan toimittaa 1:1 kuvasuhteessa, jolloin sitä on kätevä käyttää esimerkiksi sivuilla, jossa kuva rajautuu ympyrän muotoon. Kuvauksien hinta sisältää kevyen, mutta huolellisen kuvankäsittelyn valituille kuville.

Varauksella tai ilman.

CV-kuviin suosittelemme sujuvuuden vuoksi ajanvarausta, mutta kuviin voi poiketa tarvittaessa myös ilman varausta. CV-kuviin voit varata ajan maanantaista torstaihin. Varaus on helppo ja nopea tehdä sähköisen ajanvarauksen kautta, ja tiedot siirtyvät samalla varmasti myös studion sähköiseen kalenteriin.

CV-kuville on varattu tehokasta kuvausaikaa kymmenisen minuuttia. Kuvauksen jälkeen kuvat lähetetään koevedoksina sähköpostiin valintaa varten.

Kuvien toimitus sähköisesti

Käsitellyt kuvat toimitetaan tiedostoina, suurella resoluutiolla ilman vesileimoja. Valmiilla CV-kuvalla on vapaa käyttöoikeus, sisältäen myös käytön esimerkiksi yrityksen nettisivuilla, jos olet yksityinen yrittäjä. Valmiiseen kuvaan pyritään saamaan viimeistelty, mutta luonnollinen lookki.

Yleistä

CV-kuva sopii hyvin työhakemuksiin, nettisivuille, LinkedIn-profiiliin tai muihin vastaaviin. Yleisin rajaustapa on henkilöstökuvista tuttu pää ja hartiat -tyyppinen rajaus, mutta kuva voi olla myös hieman laajempi. Kuvat voidaan tehdä myös neliön muotoon, jolloin se sopii hyvin ympyränmuotoisiin rajauksiin. CV-kuvat noudattelevat valaisun osalta kehittämäämme CV-kuvatyyliä.

CV-kuvakonsepti

CV-kuviin on haluttu saada monikäyttöinen ja neutraali, mutta kuitenkin tyylikäs valaisu, joka sopii kaikille kasvoille. Päävalona on ikkunavaloa imitoiva tasovalo ja taustassa on lievä liukusävy, joka on kirkkaimmillaan kasvojen takana.

Valaisua on hienosäädetty loppuvuodesta 2018.

 

Vinkkejä CV-kuviin

CV-kuvaan on hyvä pukeutua samoilla periaatteilla kuin työhaastatteluunkin. Toisaalta vaatteet voivat olla myös rennommat. Kuvaamisen suhteen mitään värisävyä ei erityisesti tarvitse vältellä, myös musta ja valkoinen toimivat hyvin. Puhtaat ja sileät vaatteet, erityisesti kauluspaidoissa kuitenkin erottuu kuvassa edukseen.

Hinnasto

CV-kuvaus, vaalea tausta 47,00€

Kuvaus sisältää noin 30 raakakuvaa, joista valitaan yksi. Valitsemastasi kuvasta käsitellään värillinen ja mustavalkoinen versio.

Käsitellyillä kuvilla on vapaa käyttöoikeus.

Lisäkuvat kuvauksen yhteydessä + 20,00€ / kpl

Jälkikäteen tehtyihin lisätilauksiin laskutuslisä 10,00€

CV-kuvaus, tumma tausta 57,00€

Kuvia tummalla taustalla, jossa kevyt tekstuuri. Kuvaus sisältää noin 30 raakakuvaa, joista käsitellään yksi.

Kuvista käsitellään värillinen ja mustavalkoinen versio.

Käsitellyillä kuvilla vapaa käyttöoikeus.

Lisäkuvat kuvauksen yhteydessä + 20,00€ / kpl

Jälkikäteen tehtyihin lisätilauksiin laskutuslisä 10,00€

Tumma + Vaalea tausta 75,00€

Kuvaus sisältää noin 50 raakakuvaa tummalla ja vaalealla taustalla, joista valitaan kaksi.

Lopullisista kuvista käsitellään värilliset ja mustavalkoiset versiot.

Lisäkuvat kuvauksen yhteydessä + 20,00€ / kpl

Jälkikäteen tehtyihin lisätilauksiin laskutuslisä 10,00€

Kuvaus tummalla ja vaalealla taustalla tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja, jos et ole varma kumpi tausta sopii tarkoitukseesi paremmin.

Hinnat sisältävät kuvauksen, sähköiset koevedokset, kevyen, mutta huolellisen kuvankäsittelyn sekä valmiiden kuvien toimituksen sähköisesti vapaalla käyttöoikeudella.

 

Ajanvaraus

Loading...

Sijainti kartalla

Magion löydät Hämeenpuistosta, vastapäätä Tampereen Työväen Teatteria. Karttaa voi zoomata nipistämällä tai hiiren rullaa käyttämällä.

Sijainti kartalla

Magio palvelee

Lyhyet kuvaukset

MAANANTAI – TORSTAI

10-18

Varauksella tai ilman

 

Studiokuvaukset

PERJANTAI – LAUANTAI

Vain ajanvarauksella

 

SUNNUNTAI
Suljettu

Ota yhteyttä

 

 

Kysy kuvauksista tai lähetä tarjouspyyntö. Voit laittaa myös suoraan viestiä hello(at)magio.fi.

 

Studio avoinna ilman ajanvarausta maanantaista torstaihin 10-18. Pidemmät studiokuvaukset (mm. lapsi- ja muotokuvat) perjantaista lauantaihin ajanvarauksella. Tervetuloa!