Magio muuttaa (30 metriä)

Lyhyesti. Magio palvelee nykyisessä tilassa vuoden loppuun, uusi tila aukeaa tammikuun alussa.

Studion perustamisesta tuli kuluneeksi 6 vuotta marraskuussa 2020. Kuuteen vuoteen on mahtunut monenlaista, mutta pitänee olla tyytyväinen että yritys on edelleen hengissä kevään tapahtumien jälkeen. Kiitos siitä erityisesti taloyhtiölle ja valtion tekohengitykselle. Hengityskonetta ei sentään tarvittu.

Matkustusmäärät romahtivat, ja sitä kautta romahti matkustamiseen liittyvien tuotteiden myynti – passikuvat ja viisumikuvat. Myynti on edelleen melko pieni osa normaalista, jos sellaista on.

Muita kuvauksia ajatellen nykyinen tila on jo pidemmän aikaa osoittanut olevansa liian pieni, erityisesti useamman henkilön kuvaamiseen. Tila on ylipäänsä ollut melko ahdas lähes mille tahansa kuvaukselle, koska myös valot vievät oman osansa neliöistä.

Uutinen on iloinen siis erityisesti yrityskuvausten, muotokuvien ja lapsikuvienkin osalta. Avaramman tilan ansiosta mahdollisia kuvaussuuntia tulee nyt huomattavasti lisää.

Uusi tila löytyi melko sopivasti samasta talosta, noin 30 metriä nykyisestä vasemmalle. Magio palvelee nykyisessä tilassa normaalisti vuoden loppuun saakka, pois lukien joulun jälkeiset päivät.

Tilaa on nykyiseen verrattuna noin 30 neliötä enemmän. Tilaan rakennetaan myös kaksiseinäinen “infinite wall”. Kuvausmahdollisuudet siis suorastaan räjähtävät. :-)

Uusi puoli aukeaa näillä näkymin tammikuun alussa, noin loppiaisen tietämillä.

Aiheesta lisää myöhemmin!

Passikuvat ajanvaraukselle

PÄIVITYS 16.11. Kuviin pääsee nyt myös ilman ajanvarausta, maanantaista torstaihin 10-16.

Siirrymme toistaiseksi tekemään kuvaukset ensisijaisesti vain ajanvarauksella!

Päivystän näillä näkymin edelleen studiolla suurimman osan viikosta.

Kuvauksiin voi varata ajan, jos olet täysin oireeton. Kuvauksessa pyritään pitämään muutenkin tavallista isompaa välimatkaa.

Varauksen tekeminen on superhelppoa! Sähköinen varaus löytyy tästä.

Passikuva-aikaa varatessa siis muutama klikkaus riittää. Riittää että valitset sopivan ajan. Nimeksi voi antaa myös nimimerkin. Varmista lopuksi että pääset Kiitos varauksesta -sivulle.

Ajanvaraukseen tehdään samalla pitkään suunnitteluasteella ollut muutos; varsinaisille pidemmille studiokuvauksille on jatkossa varattu kaksi päivää, perjantai ja lauantai.

Passi- ja henkilökorttikuvia, CV-kuvauksia ja henkilöstökuvia tehdään siis jatkossa ensisijaisesti maanantaista torstaihin!

Passikuva-aikoja on saatavilla 20 minuutin välein, CV- ja henkilöstökuviin pääsee aina tasatunnein.

Samalle passikuva-ajalle voi tulla useampikin henkilö. Yhden ajan varaaminen siis riittää.

Huom. voit varata ajan passikuvaan, CV-kuvaan tai henkilöstökuviin myös soittamalla studiolle, 044 9898 070.

Tilanteesta johtuen desinfioimme varmuuden vuoksi maksupäätteen ja muita kosketuspintoja jokaisen asiakkaan välissä.

Muutoksia ajanvaraukseen, tiedote

Hämeenpuisto 4V.

Neljä vuotta tuli täyteen Hämeenpuistossa! Melko paljon on tapahtunut edistystä, mutta vielä on paljon myös tehtävää. Kisaväsymys on iskenyt vähän isommin useampaan kertaan, erityisesti vuoden 2018 jälkeen. Siispä työntekoa on pitänyt tietoisesti vähentää pahimmillaan yli 70 viikkotyötunnista normaalimpaan, noin 45 tuntiin viikossa.

Seuraaville kuukausille on tiedossa mm. infonäytön asentelua näyteikkunaan, huoneiden akustointia Konton akustointilevyillä, uuden äänentoiston (3x Genelec 8020) asennusta, seinien ja lattialistojen maalausta ja kuvien kehystystä uudelle kuvaseinälle. Samaiselle seinälle olisi tarkoitus saada myös toimiva kohdevalaisu. Yksin työajan jälkeen tehdessä homma on kuitenkin hidasta!

Kesällä Magio palvelee kuitenkin näillä näkymin normaalisti koko kesän, ainoastaan heinä-elokuun vaihteessa saattaa olla parin päivän mittainen tauko torstaista perjantaihin. Tästä tiedotamme mahdollisesti myöhemmin! :-)

Hämeenpuisto 35, Magio 4 vuotta
 
 

Korvaa kutittaa

Koirakuvaus on asia, joka on pitkään pitänyt lisätä valikoimaan. Siispä, kun aikaa viimeinkin tuntui olevan, sain sopivasti kuvattavaksi valkoturkkisen American akita Nilan. Nila on ilmeikäs koira ja pysyi kuvausalustan päällä erittäin mallikkaasti.

Kuviin halusin melko voimakkaat takavalot korostamaan ääriviivoja, edestä päin valaistiin maltillisemmin.

Sivuille ja ajanvaraukseen koirakuvaus pyritään lisäämään kevään aikana. Epävirallisesti kuviin voi päästä laittamalla sähköpostia, kuvauksia tehdään kuitenkin vain lauantai-päivisin.

Koirakuvassa American Akita
 
Koirapotretti American Akitasta
 
Koirapotretissa American Akita
 
Koirapotretti American Akitasta, mustavalkoinen versio
 
 

Muutoksia ajanvaraukseen

Ajanvaraukseen on jouduttu tekemään muutoksia sunnuntain osalta, eli jatkossa viikoittainen kuvauspäivä varsinaisille studiokuvauksille on lauantai! Magio palvelee vielä kolme tulevaa lauantaita ilman ajanvarausta; 27.10. sekä marraskuun kaksi ensimmäistä lauantaita: 3.11. sekä 10.11. Sen jälkeen siirrymme lauantaiden osalta ainoastaan pidempien kuvausten, eli lapsi- ja muotokuvausten tekoon.

Arkiaamujen klo 9 alkava kuvausaika säilyy ennallaan. Sunnuntaipäivät on jatkossa varattu palautumiseen :-)

Magion uudet aukioloajat

Ikkunateipit teki Mainostoimisto Moses. Teippejä päivitetään vielä lähipäivinä lauantain ja sunnuntain osalta.
 
 

Rekvisiittaa

Hartaasti odotettu lähetys Espanjasta saapui tänään noin kuukauden odottelun jälkeen, pitäen sisällään mm. käsinmaalattuja taustakankaita sekä perinteisempää rekvisiittaa. Erilaisia settejä on siis luvassa nykyisen modernin ilmeen lisäksi 3-4 kappaletta, joista kuvassa näkyvä ruskean ja kullan sävyjä sisältävä tausta on yksi. Lisäksi on tulossa ainakin ranskalaishenkistä, ränsistynyttä kiviseinää sekä tunnelmallista sisämiljöötä. Suurta osaa taustoista tullaan käyttämään myös muihin kuvauksiin.

Menee kuitenkin vielä muutamia viikkoja, että kaikki saadaan asenneltua paikoilleen ja testikuvat otettua. Ajanvaraukseen päivittyy samalla myös uudet kuvaukset viimeistään alkukesään mennessä.

Uutta studiolla on myös 2,5×2,0m -kokoinen liikuteltava kuvausseinä, joka on kittausta ja maalausta vaille valmis. Maalattavien pintojen lisäksi seinään pystyy ripustamaan valoja sekä taustoja kuten kuvasta käy ilmi, eli seinän sivuilta ja päältä löytyy pätkät metalliputkea.

Taustakankaan testailut
 
Taustakankaan testailut
 
 

Uusi studio palvelee maanantaista keskiviikkoon 10-17, myös ilman ajanvarausta. Torstaista lauantaihin teemme pidempiä kuvauksia, vain ajanvarauksella. Tervetuloa.