Henkilöstökuvaus

Henkilöstökuvat nettisivuille, intraan ja käyntikortteihin.

Henkilöstökuvaus

Kuvaamme myös yrityksesi henkilöstöä, toiveidenne mukaan. Henkilöstökuvat noudattelevat oletuksena Magion CV-kuvien linjaa; vaaleanharmaa tausta, pehmeä valaisu sekä valoisa yleisilme. Kuvat voidaan ottaa myös muulla tyylillä lisähinnasta. Tässä tapauksessa yksityiskohdat sovitaan etukäteen; sopiva rajaus ja rintamasuunta (oikealle, suoraan kameraan tai vasemmalle) taustan sävy, valaisutyyli ym. Kuvaus voidaan siis toteuttaa CV-kuvien sapluunalla, tai vaihtoehtoisesti valaisua muokataan sopivaksi. Kustomoidusta valaisusta lisäämme laskuun 39,00 euron aloitusmaksun. Jos kuvaus tehdään CV-kuvien tyyliin, aloitusmaksua ei lisätä. CV-kuvakonseptin sisällä on kuitenkin melko paljon liikkumavaraa, varsinkin halutun rajauksen suhteen.

Kuvauksiin kannattaa tulla enintään muutaman henkilön ryhmissä / kuvauskerta, optimaalisin on 3-5 henkilön ryhmä. Näin muut voivat olla mukana tsemppaamassa kuvattavaa, mutta odotusaika kuvien valinnassa kasva liikaa. Isommissa ryhmissä voidaan aikatauluttaa ryhmiä esimerkiksi tunnin välein, tarvittaessa useammalle päivälle.

Ennakkosuunnittelun avulla varmistetaan, että kaikista saadaan keskenään yhteneväinen, siisti ja edustava kuva. Kaikista otetaan riittävä määrä kuvia, aina vähintään 15-20 kuvaa, joista valikoidaan lopullinen, käsiteltävä kuva. Ohjaamme kuvattavia tarpeen mukaan.

Hinnasto

CV-kuvasapluunalla, sis. alv 24%

Henkilöstökuvaus, 0-9 kuvattavaa (CV-kuva) 39,00€ / hlö
Henkilöstökuvaus, 10-49 kuvattavaa (CV-kuva) 36,00€ / hlö
Henkilöstökuvaus, yli 50 kuvattavaa (CV-kuva) 34,00 / hlö

Muu valaisu / taustaväri, sis. alv 24%

Henkilöstökuvaus, 0-9 kuvattavaa (muu valaisu) 49,00€ / hlö
Henkilöstökuvaus, 10-49 kuvattavaa (muu valaisu) 46,00€ / hlö
Henkilöstökuvaus, yli 50 kuvattavaa (muu valaisu) 44,00 / hlö

Voit tehdä varauksen kuvaukseen myös ajanvarauksen kautta. Kuvat voidaan suunnitella myös sähköpostin välityksellä.

Kuvien toimitus

Valmiit kuvat toimitetaan sähköisesti, suurehkolla resoluutiolla – aina ilman vesileimoja. Kuvauksen hintaan sisältyy vapaa käyttöoikeus henkilöstökuvatyyppiseen käyttöön; nettisivuille, intraan, käyntikortteihin tms. Kaikkien CV-kuvauksien hintaan sisältyy itse kuvaus, kuvien katselu näytöltä tai sähköiset koevedokset, lopullisen kuvan tai kuvien valinta, uudelleenrajaus, kevyt kuvankäsittely ja digitaalinen toimitus. Kuvat ovat ladattavissa salasanasuojatusta galleriasta, turvallisesti ja nopeasti.

Sijainti kartalla

Valokuvaamo Magio sijaitsee Tampereella Hämeenpuistossa, lähellä Hämeenkatua ja Tuulensuuta. Läheltä löytyy mm. Sokos, R-kioski ja Tampereen Työväen Teatteri. Hämeenkadulle on matkaa vain noin 150 metriä. Karttaa voi zoomata hiiren rullaa käyttämällä. Studiomme sijaitsee samassa talossa kuin R-kioski, mutta toisessa laidassa.

Sijainti kartalla