0449898070 hello@magio.fi

Henkilöstökuvaus

Kuvat henkilöstöstä nettisivuille, intraan, käyntikortteihin.

Tee varaus

Henkilöstökuvat

Perinteinen tyyli

Kuvaamme myös henkilöstökuvia, perinteiseen tyyliin tai mukautetummin. Yrityskuvia pyrimme tekemään pääsääntöisesti arkisin klo 10-14 välillä, jolloin myös kuvien toimitus saadaan useimmiten viimeistään seuraavalle arkiaamulle. Jos ko. aikaväli ei onnistu, kuvaaminen voidaan sopia myös iltapäivälle tai illalle. Henkilöstökuvat noudattelevat oletuksena Magion CV-kuvien linjaa; vaaleanharmaa tausta, pehmeä valaisu sekä valoisa yleisilme.

Henkilöstökuvat on mahdollista kuvata myös tummalla taustalla, jossa on kevyt tekstuuri. Tummalla taustalla otetut kuvat toimivat erityisen hyvin mustavalkoisina.

Studion kuvaustila on kohtalaisen kompakti, joten kuvauksiin kannattaa tulla kerralla mieluiten enintään 3-4 henkilön ryhmissä.

Kuitenkin tarvittaessa kuvaukseen voidaan varata arkiaamu,  jolloin tunnin aikana ehditään kuvaamaan noin 6-8 henkilöä. Suurempia ryhmiä voidaan aikatauluttaa tarvittaessa useammalle päivälle.

Ennakkosuunnittelun avulla kaikista saadaan keskenään yhteneväinen, siisti ja edustava kuva. Kaikista otetaan riittävä määrä kuvia, keskimäärin noin 20 kuvaa, joista kuvattavan valittavaksi jää lopullinen, käsiteltävä kuva. Ohjaamme kuvattavia tarpeen mukaan ja näytämme kuvia myös suoraan kamerasta.

 

Mukautettu valaisu

 

Mukautetussa valaisussa poikkeavan valaisun kasaamiseen / purkamiseen kuluu noin 30 minuuttia / kuvaus. Tästä johtuen aukioloaikojen ulkopuolella tehtävien, mukautettujen valaisujen hintaan lisätään kuvausmaksu 45,00€ / kuvauskerta.

Varauksen kuvaukseen voi tehdä myös ajanvarauksen kautta. Kuvat voidaan suunnitella myös sähköpostin välityksellä. Kirjoita erikoistoiveet varauslomakkeeseen, niin palaamme asiaan sähköpostilla. Jokaiselle yritykselle luodaan kustomoitu kuvapohja, ja kirjataan tiedot toimitettavista kuvista, jotta kuvat näyttäisivät keskenään mahdollisimman yhteneväisiltä.

Jos kuviin halutaan yksilöllisempää ilmettä, valaisu voidaan suunnitella myös toiveiden mukaan. Näissä tapauksissa parhaaseen lopputulokseen päästään, jos kaikki kuvattavat saadaan kuvattua samalla kertaa, esimerkiksi tunnin kuvauksen aikana. Tällöin kuvaus on suoritettava arkiaamuisin ennen liikkeen avautumista.

Kuvien toimitus

Valmiit, käsitellyt kuvat toimitetaan sähköisesti, suurella resoluutiolla – aina ilman vesileimoja. Kuvauksen hintaan sisältyy vapaa käyttöoikeus ostavan yrityksen henkilöstökuvatyyppiseen käyttöön; nettisivuille, intraan, käyntikortteihin tms. Kaikkien henkilöstökuvauksien hintaan sisältyy itse kuvaus, kuvien katselu näytöltä tai sähköiset koevedokset, lopullisten kuvien valinta, uudelleenrajaus, kevyt kuvankäsittely ja digitaalinen toimitus. Kuvat ovat ladattavissa salasanasuojatusta galleriasta vähintään 4kk ajan.

Tervetuloa kuvaukseen!

 

Hinnasto

Hinnat alv. 0%

Henkilöstökuvaus, CV-kuvan valaisulla

Edullinen, mutta siisti ja huoliteltu vaihtoehto.

33,00€ / hlö, ei kuvausmaksua

Henkilöstökuvaus, tummalla taustalla

Myös edullinen, hieman muotoilevampi valaisu.

36,00€ / hlö, ei kuvausmaksua

Henkilöstökuvaus, kustomoitu valaisu

Kuvat halutulla tyylillä. Hintaan lisätään kuvausmaksu 45,00 / tunti

49,00€ / hlö + kuvausmaksu*

 

 

Sijainti kartalla

Valokuvaamo Magio sijaitsee Tampereella Hämeenpuistossa, lähellä Hämeenkatua ja Tuulensuuta. Läheltä löytyy mm. Sokos, R-kioski ja Tampereen Työväen Teatteri. Hämeenkadulle on matkaa vain noin 150 metriä. Karttaa voi zoomata hiiren rullaa käyttämällä. Studiomme sijaitsee samassa talossa kuin R-kioski, mutta toisessa laidassa.

Sijainti kartalla

Palvelemme

ARKISIN
10:00 – 18:00

Ilman ajanvarausta

LAUANTAI
10:00 – 15:00

Vain ajanvarauksella

SUNNUNTAI
Suljettu

Kysy tarjous

Kerro mitä tarvitset, saat vastauksen 1-2 arkipäivässä.