0449898070 hello@magio.fi

Henkilöstökuvaus

 
Kuvat henkilöstöstä nettisivuille, intraan, käyntikortteihin.
 
Siirry ajanvaraukseen

Henkilöstökuvat

vaalealla tai tummalla taustalla

Kuvaamme myös henkilöstökuvia – kaiken kokoisille yrityksille. Joustavin ja nopein tapa toteuttaa henkilöstökuvaus on sopia tyyliksi suhteellisen yleisesti käytetty valaisu tummalla tai vaalealla taustalla. Tätä tyyliä voidaan toteuttaa kuvattavien omien aikataulujen ehdoilla myös yksitellen keskellä päivää, tai enintään neljän henkilön ryhmissä. Näin kaikki kuvattavat voivat tulla kuvaukseen silloin kun se heille sopii.

Perinteinen tyyli käsittää käytännössä saman valaisuksen, kuin CV-kuvauksemme vaalealla tai tummalla taustalla. Vaalea tausta on nimensä mukaisesti vaaleataustainen kuva, jossa taustassa on kevyt vaaleanharmaa liukusävy. Tumma tausta tehdään kangastaustalla, jossa on kevyt tekstuuri. 

Vaihtoehtoisesti kuvaus voidaan sopia aamulle ennen studion avautumista, ja tehdä kuvaus näistä poikkeavalla valaisulla. Tällöin kuvien hintaan lisätään erikseen sovittava kuvausmaksu, joka kattaa studion järjestelyn ja kuvaussetin purkamisen. Yhdelle 45 minuuttia kestävälle kuvauskerralle mahtuu enintään yhdeksän kuvattavaa, jolloin jokaiselle jää 5 minuuttia tehokasta kuvausaikaa.

Ilman ajanvarausta otettavia yrityskuvia pyrimme tekemään pääsääntöisesti arkisin klo 10-14 välillä, jolloin myös kuvien toimitus saadaan useimmiten viimeistään seuraavalle arkiaamulle. Jos ko. aikaväli ei onnistu, kuvaaminen voidaan sopia myös iltapäivälle tai illalle. Henkilöstökuvat noudattelevat oletuksena Magion CV-kuvien linjaa; pehmeä valaisu vaalealla tai tummalla taustalla.

Ennakkosuunnittelun avulla kaikista saadaan keskenään yhteneväinen, siisti ja edustava kuva. Kaikista otetaan riittävä määrä kuvia, keskimäärin noin 20 kuvaa, joista kuvattavan valittavaksi jää lopullinen, käsiteltävä kuva. Ohjaamme kuvattavia tarpeen mukaan ja näytämme kuvia myös suoraan kamerasta.

Mukautettu valaisu

Mukautetussa valaisussa poikkeavan valaisun kasaamiseen ja purkamiseen kuluu noin 30 minuuttia / kuvaus. Tästä johtuen aukioloaikojen ulkopuolella tehtävien, mukautettujen valaisujen hintaan lisätään tapauskohtaisesti sovittava kuvausmaksu. 

Varauksen kuvaukseen voi tehdä myös ajanvarauksen kautta. Kuvat voidaan suunnitella myös sähköpostin välityksellä. Kirjoita erikoistoiveet varauslomakkeeseen, niin palaamme asiaan sähköpostilla. Jokaiselle yritykselle luodaan kustomoitu kuvapohja, ja kirjataan tiedot toimitettavista kuvista, jotta kuvat näyttäisivät keskenään mahdollisimman yhteneväisiltä.

Jos kuviin halutaan kustomoitu valaisu, ja kuvattavia on runsaasti, voidaan kuvauksia toteuttaa arkiaamuisin klo 8-10 välillä. Kuvattavat voidaan tällöin porrastaa esim. 2-3 henkilön ryhmiin 15 minuutin välein.

Hinta kuvattavaa kohden riippuu mm. kuvien toimituksesta; esimerkiksi monimutkaisista tiedostonnimeämisistä, joihin on sisällytetty kuvauspäivämääriä, syntymäaikoja ja henkilönumeroita tietyssä järjestyksessä, joudumme veloittamaan lisämaksun. Oletuksena nimeämme kuvakansion aina yrityksen nimellä sekä lähetettävät tiedostot kaavalla yritys_etunimi_sukunimi.jpg.

 

Kuvien toimitus

Valmiit, käsitellyt kuvat toimitetaan sähköisesti, suurella resoluutiolla – aina ilman vesileimoja. Kuvauksen hintaan sisältyy vapaa käyttöoikeus ostavan yrityksen henkilöstökuvatyyppiseen käyttöön; nettisivuille, intraan, käyntikortteihin tms. Kaikkien henkilöstökuvauksien hintaan sisältyy itse kuvaus, kuvien katselu näytöltä tai sähköiset koevedokset, lopullisten kuvien valinta, uudelleenrajaus, kevyt kuvankäsittely ja digitaalinen toimitus. Kuvat ovat ladattavissa salasanasuojatusta galleriasta vähintään 4kk ajan.
Tervetuloa kuvaukseen!

Hinnasto

Hinnat alv. 0%

Perushinta sisältää:

  • Pohjatiedoston luonti apuviivoineen, toistaiseksi ilmainen!
  • Kuvausosio, tehokasta peliaikaa noin 5 minuuttia / kuvattava
  • Sähköiset koevedokset  + lähetys kuvattavalle sähköpostiin
  • Valitun kuvan viimeistely + lähetys kansioon kuvattavan nimellä
  • Vapaa käyttöoikeus yrityksen omaan käyttöön (netti + printti)

Lisäpalvelut:

  • Poikkeava nimeäminen, esim. kuvauspvm_hlönumero_nimi.jpg
  • Valmiiden kuvien lähetys erikseen jokaiselle kuvattavalle 
  • Lisäkuvat 20,00€ / kpl, sis. väri + mustavalkoversion
  • Pienissä tilauksissa (alle 3hlö) laskutuslisä 10,00€

Kysy tarjous!

Henkilöstökuvaus, vaalea tausta

Edullinen, mutta siisti ja huoliteltu vaihtoehto.
Alk. 33,00€ / hlö, ei kuvausmaksua

Henkilöstökuvaus, tumma tausta

Myös edullinen, hieman “dramaattisempi” valaisu.
Alk. 36,00€ / hlö, ei kuvausmaksua

Henkilöstökuvaus, mukautettu valaisu

Kuvat halutulla tyylillä. Kuvaus vain arkiaamuisin 8-10. 
45,00€ / hlö
Kuvausmaksu, kysy tarjous / kuvauskerta / 1h 

Sijainti kartalla

Sijainti kartalla

Pikkustudiomme sijaitsee Tampereella Hämeenpuistossa, vastapäätä Työväen Teatteria ja Lenin-museota. Läheltä löytyy myös Sokos, R-kioski ja Tuulensuu. Hämeenkadulle on matkaa vain reippaat 100 metriä. Tervetuloa!

Magio palvelee

ARKISIN
10:00 – 18:00
Ilman ajanvarausta
 
LAUANTAI
Vain ajanvarauksella
 
SUNNUNTAI
Suljettu

Kysy tarjous

 
Kysyttävää? Laita viestiä, vastaamme mahdollisimman pian.
 

Kuvaukset ensisijaisesti ajanvarauksella. Perjantaina 3.4. päivystys studiolla 10-16 = voit tulla myös ilman ajanvarausta. Kuvaukseen ainoastaan täysin oireettomana. Kiitos!

Secured By miniOrange