0449898070 hello@magio.fi

Henkilöstökuvaus

 
Kuvat henkilöstöstä nettisivuille, intraan, käyntikortteihin.
 
Siirry ajanvaraukseen

Henkilöstökuvat

Perinteinen tyyli

Kuvaamme myös henkilöstökuvia, pienille ja suurille yrityksille – ja siltä väliltä. Joustavin ja nopein tapa toteuttaa henkilöstökuvaus on sopia kuvatyyliksi ns. perinteinen tyyli, jota voidaan toteuttaa myös yksitellen keskellä päivää, tai muutaman, enintään neljän henkilön ryhmissä. Näin kaikki kuvattavat voivat tulla kuvaukseen silloin kun se heille sopii.

Perinteinen tyyli käsittää käytännössä saman valaisuksen, kuin CV-kuvauksemme vaalealla tai tummalla taustalla. Vaalea tausta on nimensä mukaisesti vaaleataustainen kuva, jossa taustassa on kevyt vaaleanharmaa liukusävy. Tumma tausta tehdään kangastaustalla, jossa on kevyt tekstuuri. 

Vaihtoehtoisesti kuvaus voidaan sopia aamulle ennen studion avautumista, ja tehdä kuvaus näistä poikkeavalla valaisulla. Tällöin kuvien hintaan lisätään erikseen sovittava kuvausmaksu, joka kattaa studion järjestelyn ja kuvaussetin purkamisen. Yhdelle 45 minuuttia kestävälle kuvauskerralle mahtuu enintään yhdeksän kuvattavaa, jolloin jokaiselle jää 5 minuuttia tehokasta kuvausaikaa.

Ilman ajanvarausta otettavia yrityskuvia pyrimme tekemään pääsääntöisesti arkisin klo 10-14 välillä, jolloin myös kuvien toimitus saadaan useimmiten viimeistään seuraavalle arkiaamulle. Jos ko. aikaväli ei onnistu, kuvaaminen voidaan sopia myös iltapäivälle tai illalle. Henkilöstökuvat noudattelevat oletuksena Magion CV-kuvien linjaa; vaaleanharmaa tausta, pehmeä valaisu sekä valoisa yleisilme.

Ennakkosuunnittelun avulla kaikista saadaan keskenään yhteneväinen, siisti ja edustava kuva. Kaikista otetaan riittävä määrä kuvia, keskimäärin noin 20 kuvaa, joista kuvattavan valittavaksi jää lopullinen, käsiteltävä kuva. Ohjaamme kuvattavia tarpeen mukaan ja näytämme kuvia myös suoraan kamerasta.

Mukautettu valaisu

Mukautetussa valaisussa poikkeavan valaisun kasaamiseen ja purkamiseen kuluu noin 30 minuuttia / kuvaus. Tästä johtuen aukioloaikojen ulkopuolella tehtävien, mukautettujen valaisujen hintaan lisätään tapauskohtaisesti sovittava kuvausmaksu. 

Varauksen kuvaukseen voi tehdä myös ajanvarauksen kautta. Kuvat voidaan suunnitella myös sähköpostin välityksellä. Kirjoita erikoistoiveet varauslomakkeeseen, niin palaamme asiaan sähköpostilla. Jokaiselle yritykselle luodaan kustomoitu kuvapohja, ja kirjataan tiedot toimitettavista kuvista, jotta kuvat näyttäisivät keskenään mahdollisimman yhteneväisiltä.

Jos kuviin halutaan kustomoitu valaisu, ja kuvattavia on runsaasti, voidaan kuvauksia toteuttaa arkiaamuisin klo 8-10 välillä. Kuvattavat voidaan tällöin porrastaa esim. 2-3 henkilön ryhmiin 15 minuutin välein.

Kuvien toimitus

Valmiit, käsitellyt kuvat toimitetaan sähköisesti, suurella resoluutiolla – aina ilman vesileimoja. Kuvauksen hintaan sisältyy vapaa käyttöoikeus ostavan yrityksen henkilöstökuvatyyppiseen käyttöön; nettisivuille, intraan, käyntikortteihin tms. Kaikkien henkilöstökuvauksien hintaan sisältyy itse kuvaus, kuvien katselu näytöltä tai sähköiset koevedokset, lopullisten kuvien valinta, uudelleenrajaus, kevyt kuvankäsittely ja digitaalinen toimitus. Kuvat ovat ladattavissa salasanasuojatusta galleriasta vähintään 4kk ajan.
Tervetuloa kuvaukseen!

Hinnasto

Hinnat alv. 0%

Hinta sisältää kuvauksen, sähköiset koevedokset ja yhden viimeistellyn kuvatiedoston. Kuvilla vapaa käyttöoikeus. Lisäkuvat 20,00€ / kpl

Henkilöstökuvaus, vaalea tausta

Edullinen, mutta siisti ja huoliteltu vaihtoehto.
33,00€ / hlö, ei kuvausmaksua

Henkilöstökuvaus, tumma tausta

Myös edullinen, hieman muotoilevampi valaisu.
36,00€ / hlö, ei kuvausmaksua

Henkilöstökuvaus, mukautettu valaisu

Kuvat halutulla tyylillä.
45,00€ / hlö
Kuvausmaksu 60,00 / kuvauskerta

Sijainti kartalla

Sijainti kartalla

Pikkustudiomme sijaitsee Tampereella Hämeenpuistossa, vastapäätä Työväen Teatteria ja Lenin-museota. Läheltä löytyy myös Sokos, R-kioski ja Tuulensuu. Hämeenkadulle on matkaa vain reippaat 100 metriä. Tervetuloa!

Magio palvelee

ARKISIN
10:00 – 18:00
Ilman ajanvarausta
 
LAUANTAI
Vain ajanvarauksella
 
SUNNUNTAI
Suljettu

Ota yhteyttä

 
Kysyttävää? Laita viestiä, vastaamme mahdollisimman pian.