Henkilöstökuvaus

Henkilöstökuvat nettisivuille, intraan ja käyntikortteihin.

Henkilöstökuvaus

Kuvaamme myös yrityksesi henkilöstöä, toiveidenne mukaan. Henkilöstökuvat noudattelevat oletuksena Magion CV-kuvien linjaa; vaaleanharmaa tausta, pehmeä valaisu sekä valoisa yleisilme.

Kuvauksiin kannattaa tulla enintään muutaman henkilön ryhmissä / kuvauskerta, optimaalisin on 3-5 henkilön ryhmä. Isommissa ryhmissä voidaan aikatauluttaa ryhmiä esimerkiksi tunnin välein, tarvittaessa useammalle päivälle.

Ennakkosuunnittelun avulla varmistetaan, että kaikista saadaan keskenään yhteneväinen, siisti ja edustava kuva. Kaikista otetaan riittävä määrä kuvia, aina vähintään 15-20 kuvaa, joista valikoidaan lopullinen, käsiteltävä kuva. Ohjaamme kuvattavia tarpeen mukaan.

 

Hinnasto

Hinnat sis. alv 24%

Henkilöstökuvaus, 0-9 kuvattavaa (CV-kuva) 29,00€ / hlö
Henkilöstökuvaus, 10-49 kuvattavaa (CV-kuva) 27,00€ / hlö
Henkilöstökuvaus, yli 50 kuvattavaa (CV-kuva) 25,00 / hlö

Voit tehdä varauksen kuvaukseen myös ajanvarauksen kautta. Kuvat voidaan suunnitella myös sähköpostin välityksellä. Kirjoita erikoistoiveet varauslomakkeeseen, niin palaamme asiaan sähköpostilla. Jokaiselle yritykselle luodaan kustomoitu kuvapohja, jotta kuvat näyttäisivät keskenään mahdollisimman yhteneväisiltä.

Kuvien toimitus

Valmiit kuvat toimitetaan sähköisesti, suurehkolla resoluutiolla – aina ilman vesileimoja. Kuvauksen hintaan sisältyy vapaa käyttöoikeus ostavan yrityksen henkilöstökuvatyyppiseen käyttöön; nettisivuille, intraan, käyntikortteihin tms. Kaikkien henkilöstökuvauksien hintaan sisältyy itse kuvaus, kuvien katselu näytöltä tai sähköiset koevedokset, lopullisen kuvan tai kuvien valinta, uudelleenrajaus, kevyt kuvankäsittely ja digitaalinen toimitus. Kuvat ovat ladattavissa salasanasuojatusta galleriasta, turvallisesti ja nopeasti.

Sijainti kartalla

Valokuvaamo Magio sijaitsee Tampereella Hämeenpuistossa, lähellä Hämeenkatua ja Tuulensuuta. Läheltä löytyy mm. Sokos, R-kioski ja Tampereen Työväen Teatteri. Hämeenkadulle on matkaa vain noin 150 metriä. Karttaa voi zoomata hiiren rullaa käyttämällä. Studiomme sijaitsee samassa talossa kuin R-kioski, mutta toisessa laidassa.

Sijainti kartalla