Henkilöstökuvaus

 
Kuvat henkilöstöstä nettisivuille, intraan, käyntikortteihin.
 
Siirry ajanvaraukseen

Henkilöstökuvat

vaalealla tai tummalla taustalla

Kuvaamme myös henkilöstökuvia – kaiken kokoisille yrityksille. Joustavin ja nopein tapa toteuttaa henkilöstökuvaus on sopia tyyliksi yleisesti käytetty valaisu tummalla tai vaalealla taustalla. Tätä tyyliä voidaan toteuttaa kuvattavien omien aikataulujen ehdoilla myös yksitellen keskellä päivää, tai enintään kolmen henkilön ryhmissä. Näin kaikki kuvattavat voivat tulla kuvaukseen silloin kun se heille sopii. Myös ajan voi halutessaan varata.

Perinteinen tyyli käsittää käytännössä saman valaisuksen, kuin CV-kuvauksemme vaalealla tai tummalla taustalla. Vaalea tausta on nimensä mukaisesti vaaleataustainen kuva, jossa taustassa on kevyt vaaleanharmaa liukusävy. Tumma tausta tehdään kangastaustalla, missä on kevyt tekstuuri. 

Vaaleaa ja tummaa taustaa voidaan tehdä siis joustavasti maanantaista torstaihin, muun tyyppisille valaisuille on varattu perjantai, jolloin studio on muilta asiakkailta suljettu. Mukautetuissa valaisuissa kuvien hintaan lisätään erikseen sovittava kuvausmaksu, joka kattaa studion järjestelyn ja kuvaussetin purkamisen. Yhdelle 45 minuuttia kestävälle kuvauskerralle mahtuu maksimissaan 9 kuvattavaa, jolloin jokaiselle jää 5 minuuttia tehokasta kuvausaikaa. Tällöin kuvaus pyritään porrastamaan 15 minuutin välein, 3 kuvattavaa kerrallaan.

Ilman ajanvarausta otettavia yrityskuvia pyrimme tekemään pääsääntöisesti arkisin klo 10-14 välillä, jolloin myös yksittäisten kuvien toimitus saadaan useimmiten seuraavalle arkipäivälle. Maanantaista torstaihin kuvattavat henkilöstökuvat noudattelevat CV-kuvien linjaa, vaalealla tai tummalla taustalla.

Kuvaohjeista riippuen jokaiselle yritykselle luodaan oma pohjatiedosto, johon asemoidaan pään koko ja sijainti kuvassa. Näin kaikista saadaan keskenään yhteneväinen, siisti ja edustava kuva. Kaikista otetaan riittävä määrä kuvia, keskimäärin noin 20 kuvaa, joista kuvattavan valittavaksi jää lopullinen, käsiteltävä kuva. Ohjaamme kuvattavia tarpeen mukaan ja näytämme kuvia myös suoraan kamerasta.

Mukautettu valaisu

Mukautetussa valaisussa poikkeavan valaisun kasaamiseen ja purkamiseen kuluu noin 30 minuuttia / kuvaus. Tästä johtuen erityisjärjestelyjä vaativien, mukautettujen valaisujen hintaan lisätään erillinen kuvausmaksu.

Varauksen kuvaukseen voi tehdä myös ajanvarauksen kautta. Kuvat voidaan suunnitella myös sähköpostin välityksellä. Kirjoita erikoistoiveet varauslomakkeeseen, niin palaamme asiaan sähköpostilla. Jokaiselle yritykselle luodaan kustomoitu kuvapohja, ja kirjataan tiedot toimitettavista kuvista, jotta kuvat näyttäisivät keskenään mahdollisimman yhteneväisiltä.

Jos kuviin halutaan kustomoitu valaisu, ja kuvattavia on runsaasti, voidaan kuvauksia toteuttaa perjantaisin. Kuvattavat voidaan tällöin porrastaa esim. 2-3 henkilön ryhmiin 15 minuutin välein.

Hinta kuvattavaa kohden riippuu mm. kuvien toimituksesta; esimerkiksi monimutkaisista tiedostonnimeämisistä, joihin on sisällytetty kuvauspäivämääriä, syntymäaikoja ja henkilönumeroita tietyssä järjestyksessä, joudumme veloittamaan lisämaksun. Oletuksena nimeämme kuvakansion aina yrityksen nimellä sekä lähetettävät tiedostot kaavalla yritys_etunimi_sukunimi.jpg. Tiedostonimen perään lisätään mahdollisesti vielä tarkenne, esim. “kasvokuva” tai “puolivartalokuva”, jos kuvaukseen on sovittu sisältyvän kaksi eri tyyppistä kuvaa.

Kysy tarjous ja liitä mukaan tarkat toiveet kuvien toimituksesta.

 

Kuvien toimitus

Valmiit, käsitellyt kuvat toimitetaan sähköisesti, suurella resoluutiolla, tai halutessanne useammassa eri koossa. Hintaan sisältyy vapaa käyttöoikeus yrityksen henkilöstökuvatyyppiseen käyttöön; esim. nettisivuille, intraan, käyntikortteihin. Kaikkien henkilöstökuvauksien hintaan sisältyy itse kuvaus, sähköiset koevedokset, yhden kuvan käsittely (uudelleenrajaus, kevyt ihon, sävyjen säätö, valoisuuden säätö ym.) Kuvat ovat ladattavissa 4 kuukauden ajan. Kansio on suojattu vahvalla salasanalla.
Tervetuloa kuvaukseen!

Hinnasto

Hinnat alv. 0%

Perushinta sisältää:

 • Pohjatiedoston teko apuviivoineen, yli 3 kuvattavan ryhmille
 • Kuvausosio, tehokasta kuvausaikaa 5-10 minuuttia / kuvattava
 • Sähköiset koevedokset  + lähetys yrityksen yhteiseen kansioon
 • Valitun kuvan viimeistely + lähetys kansioon kuvattavan nimellä
 • Toimitus muodossa yritys_sukunimi_etunimi_tarkenne.jpg
 • Vapaa käyttöoikeus yrityksen omaan käyttöön (netti + printti)

Lisäpalvelut:

 • Poikkeava toimitus, esim. pvm_hlö-nro_nimi.jpg +3,00€
 • Muut spesifit, joissa hlö-nro, pvm, tarkenteet alk. +3,00€
 • Kuvan syvääminen läpinäkyvään taustaan (.png) 10,00€
 • Ylimääräinen versio kokovalkoisella taustalla +10,00€
 • Erillinen kuvagalleria jokaiselle kuvattavalle + 5,00€ 
 • Lisäkuvat, sis. väri + mustavalkoversion +20,00€
 • Uusissa sopimuksissa aloitusmaksu 10,00€

Kysy tarjous! Hinta arvioidaan aina kokonaisuutena, ja pyrimme kustannustehokkaaseen, reiluun hinnoitteluun. Aloitusmaksu 10,00€ (uudet sopimukset) sisältää kuvien suunnittelun ja pohjatiedoston luonnin.

Henkilöstökuvaus, vaalea tausta

Edullinen, mutta siisti ja huoliteltu vaihtoehto.

 • 37,00€ / hlö
 • sisältää kuvankäsittelyn yhdelle kuvalle (väri + B&W)

Henkilöstökuvaus, tumma tausta

Myös edullinen, mutta hieman muotokuvamaisempi valaisu

 • 39,00€ / hlö
 • sisältää kuvankäsittelyn yhdelle kuvalle (väri + B&W)

Henkilöstökuvaus, mukautettu valaisu

Kuvat halutulla tyylillä, myös kokovartalokuvaus onnistuu tarvittaessa. Toistaiseksi vain perjantaisin.
Kysy tarjous!

Sijainti kartalla

Sijainti kartalla

Pikkustudiomme sijaitsee Tampereella Hämeenpuistossa, vastapäätä Työväen Teatteria ja Lenin-museota. Läheltä löytyy myös Sokos, R-kioski ja Tuulensuu. Hämeenkadulle on matkaa vain reippaat 100 metriä. Tervetuloa!

Magio palvelee

Lyhyet kuvaukset

MAANANTAI – KESKIVIIKKO

10-17

Varauksella tai ilman

 

Studiokuvaukset

TORSTAI – LAUANTAI

Vain ajanvarauksella

 

SUNNUNTAI
Suljettu

Ota yhteyttä

 

 

Kysy kuvauksista tai lähetä tarjouspyyntö. Voit laittaa myös suoraan viestiä hello(at)magio.fi.

 

Uusi studio palvelee maanantaista keskiviikkoon 10-17, myös ilman ajanvarausta. Torstaista lauantaihin teemme pidempiä kuvauksia, vain ajanvarauksella. Tervetuloa.