0449898070 hello@magio.fi

Henkilöstökuvaus

Kuvat henkilöstöstä nettisivuille, intraan, käyntikortteihin.

Tee varaus

Henkilöstökuvat

Kuvaamme myös yrityksesi henkilöstöä, toiveiden mukaan. Henkilöstökuvat noudattelevat oletuksena Magion CV-kuvien linjaa; vaaleanharmaa tausta, pehmeä valaisu sekä valoisa yleisilme.

Studion kuvaustila on kohtalaisen kompakti, joten kuvauksiin kannattaa tulla kerralla enintään viiden henkilön ryhmissä. Kuitenkin esimerkiksi klo 9 aika voidaan jakaa kolmeen osaan, jolloin tunnin aikana ehditään kuvaamaan jopa 15 henkilöä. Suurempia ryhmiä voidaan aikatauluttaa tarvittaessa useammalle päivälle.

Ennakkosuunnittelun avulla varmistetaan, että kaikista saadaan keskenään yhteneväinen, siisti ja edustava kuva. Kaikista otetaan riittävä määrä kuvia, aina vähintään 15-20 kuvaa, joista kuvattavan valittavaksi jää lopullinen, käsiteltävä kuva. Ohjaamme kuvattavia tarpeen mukaan.

Hinnasto

Hinnat alv. 0%

Henkilöstökuvaus, CV-kuvan valaisulla 33,00€ / hlö
Henkilöstökuvaus, muu valaisu  45,00€ / hlö

Voit tehdä varauksen kuvaukseen myös ajanvarauksen kautta. Kuvat voidaan suunnitella myös sähköpostin välityksellä. Kirjoita erikoistoiveet varauslomakkeeseen, niin palaamme asiaan sähköpostilla. Jokaiselle yritykselle luodaan kustomoitu kuvapohja, jotta kuvat näyttäisivät keskenään mahdollisimman yhteneväisiltä.

Jos kuviin halutaan yksilöllisempää ilmettä, valaisu voidaan suunnitella myös toiveiden mukaan. Näissä tapauksissa parhaaseen lopputulokseen päästään, jos kaikki kuvattavat saadaan kuvattua samalla kertaa, esimerkiksi tunnin kuvauksen aikana. Tarvittaessa kuvaus voidaan jakaa useammalle päivälle ja kirjata säädöt ylös mahdollisimman tarkasti.

Kuvien toimitus

Valmiit, käsitellyt kuvat toimitetaan sähköisesti, suurella resoluutiolla – aina ilman vesileimoja. Kuvauksen hintaan sisältyy vapaa käyttöoikeus ostavan yrityksen henkilöstökuvatyyppiseen käyttöön; nettisivuille, intraan, käyntikortteihin tms. Kaikkien henkilöstökuvauksien hintaan sisältyy itse kuvaus, kuvien katselu näytöltä tai sähköiset koevedokset, lopullisten kuvien valinta, uudelleenrajaus, kevyt kuvankäsittely ja digitaalinen toimitus. Kuvat ovat ladattavissa salasanasuojatusta galleriasta vähintään 4kk ajan.

Tervetuloa kuvaukseen!

Sijainti kartalla

Valokuvaamo Magio sijaitsee Tampereella Hämeenpuistossa, lähellä Hämeenkatua ja Tuulensuuta. Läheltä löytyy mm. Sokos, R-kioski ja Tampereen Työväen Teatteri. Hämeenkadulle on matkaa vain noin 150 metriä. Karttaa voi zoomata hiiren rullaa käyttämällä. Studiomme sijaitsee samassa talossa kuin R-kioski, mutta toisessa laidassa.

Sijainti kartalla

Palvelemme

ARKISIN
10:00 – 18:00

Ilman ajanvarausta

LAUANTAI
10:00 – 15:00

Ajanvaraus etusijalla

SUNNUNTAI
Suljettu

Tarjouspyyntö

Kysy tarjous, vastaamme mahdollisimman pian.