Muotokuvaus

Muotokuvaus on kuvauksista se monimutkaisin, mutta ehkä myös mielenkiintoisin. Teknisessä mielessä inspiraatiota voi hakea erilaisista tyyleistä ja valaisuista. Hintaan sisältyy noin tunti kuvausaikaa ja koevedoksia kuvauksen tyylistä riippuen noin 100-150.

Kuvaa voi käyttää laajalla skaalalla monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Muotokuvaus formaattina sopii kenelle tahansa, eli kuvia voi ottaa vaikka sinne Tinderiin. Tyyli on vapaa. Muotokuvaus mahdollistaa monenlaista ja sen kautta voi tehdä myös ylioppilaskuvauksia, 5-10 vuotiaiden muotokuvauksia ja odotusajan kuvauksia.

Hyvä suunnittelu on iso osa kuvausta. Suunnittelupalaveri studiolla on suositeltava. Sen jälkeen suunnittelen ja testaan valaisun. Suunnittelupalaverissa voi etsiä sopivia kuvareferenssejä kiinnostavista kuvista ja niiden pohjalta voidaan rakennella suuntaa-antava mood board.

Kuvaukseen kasataan yksi valaisusetti, jota on mahdollista hieman varioida kuvauksen aikana. Huom. hinta ei sisällä kuvankäsittelyä. Viimeistellyt kuvatiedostot 25,00 / kpl. Kysy lisää.

[helpie_faq show_title=”0″ show_search=”0″ exclude_from_search=”0″ display_mode=”simple_accordion” toggle=”1″ open_by_default=”none” faq_url_attribute=”0″ display_mode_group_by=”none” sortby=”menu_order” order=”desc” limit=”-1″ toggle=”0″ categories=”455,462″]

Katso vapaat ajat

[bookly-form category_id=”2″ service_id=”3″ staff_member_id=”2″ hide=”staff_members,date,week_days,time_range”]

Osasto:

99,00

Kuvaus

Räätälöity henkilökuva from scratch. Valaisu ja kuvan tyyli täysin mukautettavissa.

Kysy lisää sähköpostilla.

 

Valokuvaajanananne.

Omakuva, Valokuvaamo Magio

Moi. Toimin Magiossa kuvaajana ja yrittäjänä.

Siirryin studiokuvaamiseen vuonna 2014. Sitä ennen ehdin tehdä muutaman vuoden dokumentaarista hääkuvaa. Haaveilin oman muotokuvastudion lisäksi myös lehtikuvaajan ammatista ja opiskelin hetken myös kuvajournalismia.

Teen mielellään erilaisia henkilökuvauksia; henkilöstökuvia, CV- ja profiilikuvauksia, muotokuvia ja lapsikuvauksia. Maanantaista torstaihin pääsee myös passi- ja viisumikuviin.

Tervetuloa studiolle!

t. Magio / Markus Grönfors

Lisätiedot

Kuvan tausta

Vapaa

Valaisutyyli

Vapaa

Kuvan rajaus

Vapaa

Resoluutio

6000px

Väriprofiili

sRGB

Sopii parhaiten

Henkilökuva, muotokuva