Passikuvat vauvasta.

Vauvan passikuvat satojen kuvien kokemuksella.

Passikuvat vauvasta

Kuvaamme Tampereen studiolla myös vauvan passikuvia, lähes vastasyntyneestä lähtien. Pienimmät kuvataan jomman kumman vanhemman sylissä niin, että vauvan pään takana on valkoinen paperi. Samalla pää voi nojata taustaan. Taustaan kuvausvaiheessa tulevat varjot korjataan tietokoneella. Aiheutuvasta lisätyöstä huolimatta kuvien hinta on yhtä edullinen kuin aikuisilla, 14€. Saat halutessasi mukaan 8 pientä printtikuvaa, yhteishintaan 18€.

Hieman isommat vauvat, jotka osaavat kannatella jo päätään, kuvataan vanhemman jalan päällä niin, että studion valkoinen tausta jää taakse näkyviin. Näin otetut kuvat viimeistellään samaan tapaan kuin aikuistenkin passikuvat.

Poikkeavat vaatimukset

Vauvan tai pienten lasten passikuvissa suun ei tarvitse olla täysin kiinni. Tärkein kriteeri on katse kohti kameraa. Myös ilmeen suhteen esiintyy hieman enemmän joustovaraa. Otamme kuvia yleensä noin 10, joista löytyy yleensä jo passiin hyvin sopiva kuva. Lisätietoa Magion passikuvista.

Ajanvaraus?

Voit halutessasi varata ajan vauvan passikuviin, mutta se ei ole millään muotoa pakollista. Suurin osa kuvauksista onnistuu lyhyessä ajassa, mutta joissakin tapauksissa kuvaukseen saattaa kulua noin 10 minuuttia. Vauvan tulisi olla kuvassa täysin hereillä ja silmien normaalisti auki, joten ajoitus kannattaa tehdä kuvattavan unirytmien mukaan.

Nimi sähköisessä kuvassa

Jos vauvalla ei ole vielä virallisesti nimeä, siitä ei ole haittaa kuvauksen kannalta. Sähköisen passikuvan tietoihin riittää tässä tapauksessa pelkkä sukunimi.

Osoite & aukioloajat

Valokuvaamo Magio
Hämeenpuisto 35

Olemme avoinna:
Arkisin 10-18 & lauantaisin 10-15.

Sijainti kartalla