Passikuvat vauvasta

Vauvan passikuvat ilman ajanvarausta, kaiken ikäisistä.

Reittiopastus studiolle

Passikuvat vauvasta

Kuvaamme Tampereen studiolla myös vauvan passikuvia, muutaman viikon iästä ylöspäin. Kuvattavaksi voi tulla muiden passikuvien tapaan ilman ajanvarausta.

0-4kk ikäiset

Pienimmät vauvat kuvataan vanhemman sylissä. Pään taakse laitetaan kuvauksen ajaksi valkoinen paperi. Taustaan tulevat varjot poistetaan ja tausta vaihdetaan koneella puhtaan valkoiseksi.

4-12kk ikäiset

Jos lapsi kannattelee jo omaa päätään, kuva on helpoin ottaa jomman kumman vanhemman jalan päällä. Vanhemmat lapset, jotka osaavat istua, kuvataan tuolilla istuen. 

Poikkeavat vaatimukset

Pienten lasten passikuvissa suun ei tarvitse olla täysin kiinni. Tärkein kriteeri on katse kohti kameraa. Otamme kuvia yleensä noin 10, joista löytyy yleensä jo passiin hyvin sopiva kuva. Lisätietoa Magion passikuvista.

Ilman ajanvarausta

Vauvan voi tuoda passikuviin ilman ajanvarausta. Helpointa on, jos vauva olisi kuvaan tuotaessa hereillä, koska silmien pitää olla kuvassa täysin auki.

Muuta huomioitavaa

Jos vauvalla ei ole vielä virallisesti nimeä, siitä ei ole haittaa kuvauksen kannalta. Sähköisen passikuvan tietoihin riittää tässä tapauksessa pelkkä sukunimi.

Hinnasto

Vauvan passikuvien hinta on sama kuin aikuisilla, eli 14,00 euroa. Vauvan passikuvista ei kuitenkaan saa alennusta opiskelijakortilla.

Palvelemme

Arkisin 10 – 18
Lauantai 10 – 15

Sunnuntaisin suljettu.

Sijainti kartalla

Palvelemme

 

ARKISIN
10:00 – 18:00

Ilman ajanvarausta

 

LAUANTAI
10:00 – 15:00

Ajanvaraus etusijalla

 

SUNNUNTAI
Suljettu

Ota yhteyttä

 

Kysyttävää? Laita viestiä, vastaamme mahdollisimman pian.