Pikapotretti

 

Muotokuvatyyppinen pikapotretti. Vapaa käyttöoikeus.
 

Tee varaus

Pikapotretti

Kuten nimikin antaa ymmärtää, pikapotretti on muotokuvamainen, mutta nopealla aikataululla ja joustavasti myös keskellä viikkoa toteutettavissa oleva henkilökuva. Yksinkertaisemman ja valmiiksi suunnitellun valaisun ja lyhyemmän kuvausajan myötä myös hinta voidaan pitää edullisempana. Kuvien taustana käytetään kangastaustaa jossa on kevyt tekstuuri. Taustan tummuuden suhteen säätövaraa löytyy tilanteen mukaan. CV-kuvien tyyliin valmiista kuvasta toimitetaan iso värillinen ja mustavalkoinen versio.
Kuvaukseen on käytettävissä tehokasta kuvausaikaa noin 10 minuuttia. Rauhallisempaan kuvaukseen kannattaa valita muotokuvaus (45min).

Ajanvarauksella

Pikapotretteja voi ottaa siis myös keskellä päivää, toisin kuin lauantaisin tehtäviä varsinaisia muotokuvauksia, joissa tehokasta kuvausaikaa on varattu 45 minuuttia. Pikapotretteihin toivomme kuitenkin ajanvarausta.

Huom. ajanvarauksesta löytyy aikoja vain klo 14 saakka, joten jos haluat tulla kuviin myöhemmin iltapäivällä, laita viestiä osoitteeseen: [email protected]

Kuvien toimitus

Käsitellyt kuvat toimitetaan sähköisesti tiedostoina, suurella resoluutiolla ilman vesileimoja. Valmiilla kuvalla on vapaa käyttöoikeus. Käsitellyistä kuvista toimitetaan aina värillinen ja mustavalkoinen versio. Valitut kuvat viimeistellään huolellisesti, mutta luonnolliseen lopputulokseen pyrkien.

Yleistä

Pikapotretti sopii kuvatyyppinä hyvin mm. artikkelikuviin, henkilökuvaksi, LinkedIn -profiiliin, omille nettisivuille tai yksityiseen käyttöön, muihin profiileihin. Yleisin rajaustapa on henkilöstökuvista tuttu pää & hartiat -tyyppinen rajaus, mutta kuva voi olla myös hieman laajempi. Teemme mielellään myös ns. ympyrärajaukseen sopivia, laajempia kuvia.

Valaisu voidaan toteuttaa myös ns. split-valona, jolloin toinen puoli kasvoista jää varjoon, mutta yksityiskohdat erottuvat sieltäkin vaimeasti, kuten lajityyppiin kuuluu. Taustan sekä kasvojen varjoalueen tummuutta, eli käytännössä kuvan yleistä vaikutelmaa voidaan hienosäätää kuvauksen aikana. Valaisua voidaan muutenkin soveltaa hieman tapauskohtaisesti, mutta valaisu tehdään enintään kahta valoa käyttäen.

Vinkkejä kuviin

Kamera pystyy erottamaan ihmissilmää enemmän yksityiskohtia, joten viimeistellyn vaikutelman saamiseksi vaatteiden sileyteen ja puhtauteen kannattaa kiinnittää huomiota. Myös silmälasien linssit on hyvä puhdistaa ennen kuvausta. Mahdolliset paljaalle silmälle näkymättömät yksityiskohdat, kuten vaatteissa olevat irtohiukset pyritään poistamaan suurimmalta osin käsittelyvaiheessa.

Vaatteiden puolesta mitään väriä tai sävyä ei tarvitse erityisesti vältellä. Yleisimmin käytössä oleva taustakankaamme näyttää lopullisessa kuvassa lämpimän harmaalta, pienellä vihreällä vivahteella. (Ylläoleva kuva kuvattu tasasävyisellä taustalla)

Ajanvaraus

Pikapotretteihin on suositeltavaa varata aika. Varattavia aikoja on saatavilla joka arkipäivä tasatunnein.

1 kuvalla 70,00€

Kuvaus sisältää noin 50 raakakuvaa, joista valitaan ja käsitellään yksi. Kuvasta käsitellään värillinen ja mustavalkoinen versio.

Lisäkuvat samasta kuvasetistä +20€ / kpl

Käsitellyillä kuvilla vapaa käyttöoikeus.

Ajanvaraus

Loading...

Sijainti kartalla

Magion studio sijaitsee Hämeenpuistossa, lähellä ydinkeskustaa. Vastapäätä liikettämme on Tampereen Työväen Teatteri. Hämeenkadulle ja Tuulensuun bussipysäkeille on matkaa vain noin 200 metriä. Liikkeen edestä kadulta sekä lähistöltä löytyy hyvin parkkitilaa.

Sijainti kartalla

Magio palvelee

Lyhyet kuvaukset

MAANANTAI - KESKIVIIKKO

10-17

Varauksella tai ilman

 

Studiokuvaukset

TORSTAI - LAUANTAI

Vain ajanvarauksella

 

SUNNUNTAI
Suljettu

Ota yhteyttä

 

 

Kysy kuvauksista tai lähetä tarjouspyyntö. Voit laittaa myös suoraan viestiä hello(at)magio.fi.

 

Studio avoinna ilman ajanvarausta maanantaista torstaihin 10-18. Pidemmät studiokuvaukset (mm. lapsi- ja muotokuvat) perjantaista lauantaihin ajanvarauksella. Tervetuloa!