Kuvia myös puolivuotiaista.

Valoisia lapsikuvia, myös puolivuotiaista!

Puolivuotiskuvat

Kuvaamme myös puolivuotiaita! Puolen vuoden ikäisten kanssa kuvaaminen on enemmän ryömintään, makoiluun ja konttaukseen painottunutta, mutta muilta osin hyvin samanlaista verrattuna 1-vuotiskuvauksiin. Tehokasta kuvausaikaa on käytettävissä 30 minuuttia, jonka aikana raakakuvia kertyy noin 100-150 kappaletta. Puoli tuntia on tehokkaasti käytettynä osoittautunut sopivaksi ajaksi. Kuvaukset pyritään aloittamaan noin tasalta, joten kuvaukseen voi tulla muutamaa minuuttia ennen kuvausajan alkua. Tervetuloa!

Uudet taustavärit

Lapsikuvien taustasävyvalikoimaan on tehty pientä päivitystä. Uusien sävyjen pitäisi palvella melko kattavasti, mutta myös muut sävyt ovat mahdollisia. Kirjoita tarvittaessa toiveesi sävystä ajanvarausta tehdessä lisätoiveet-kenttään.

Päivitetyt värisävyt 2017.

Reilusti valinnanvaraa.

Myös puolivuotiskuvauksissa kuvia kertyy puolen tunnin kuvauksen aikana yhteensä jopa 200, valinnanvaraa siis on. Kuvat lähetetään kuvauksen jälkeen koevedosgalleriaan, josta lopulliset käsiteltävät kuvat voi valikoida oman aikataulun mukaan. Käsittelemme kuvat valintojen saamisen jälkeen muutaman studiopäivän sisällä ja lähetämme linkin ladattaviin kuviin sähköpostiin.

Vapaa käyttöoikeus.

Käsitellyillä kuvilla on vapaa käyttöoikeus, eikä niissä ole vesileimoja. Valmiit kuvat toimitetaan aina suurella resoluutiolla salasanasuojattuun galleriaan, josta ne on helppo ladata omalle koneelle. Valmiiden lapsikuvien resoluutiota ei pienennetä, joten riittää kookkaisiinkin tauluihin.

 

 Ajanvaraus

Lapsikuviin tarvitaan ajanvaraus – sen voi tehdä helpoiten 24H Ajanvarauksen kautta. Varauslomake löytyy myös sivun alaosasta. Ajanvarauksen avulla saadaan tarkemmat tiedot kuvauksesta etukäteen, mikä sujuvoittaa kuvaamista. Voit valita etukäteen alustavasti mm. taustavärin ja kuvamäärän.

Käytämme lapsikuvauksissa 120cm x 120cm -kokoista kuvauskoroketta. Korokkeen päällä on valkoinen lasipinta, joka tekee jalkojen alle hienon, kevyen heijastuksen. Kuvauskoroke on korkeudeltaan noin 25cm ja se lukitaan paikalleen kuvauksen ajaksi.

Puolivuotiskuva, vaaleanharmaa tausta
Päivitämme uusia kuvia lähiaikoina :)

Ajanvaraus

 

Loading...

Magio kartalla

Magion pikkustudio sijaitsee Hämeenpuistossa, lähellä ydinkeskustaa. Vastapäätä liikettämme on Tampereen Työväen Teatteri. Hämeenkadulle ja Tuulensuuhun on matkaa vain noin 200 metriä. Liikkeen edestä ja lähistöltä löytyy yleensä hyvin parkkitilaa.

Sijainti kartalla

Tervetuloa kuvaukseen! Päivystys studiolla maanantaista torstaihin 10-14, ilman ajanvarausta. Lisää aikoja löytyy ajanvarauksen puolelta.