Viime päivät studiolla ovat olleet hiljaisia. Lähtökohtaisesti se on hyvä asia, koska näin hidastetaan taudin nopeaa leviämistä.

Tilanteesta huolimatta toiminta jatkuu siis toistaiseksi ennallaan.

Studiolla kosketuspintojen määrä on nyt minimoitu mm. passikuvissa käytettävän heijastimen siirryttyä telineen päälle. Muut kosketeltavat asiat, kuten ovenkahvat ja maksupääte pyritään desinfioimaan jokaisen asiakkaan välissä. Myös käsienpesupiste löytyy.

Korona leviää kuitenkin myös pisaratartuntana, joten pienissäkin oireissa kuvaus tulee siirtää myöhemmäksi.

Kuvauksiin voi siis edelleen tulla ilman ajanvarausta. Tarvittaessa voidaan siirtyä sulkemaan ovi asiakkaiden välissä, jos siihen nähdään tarvetta.

Magio on avoinna toistaiseksi normaalien aukioloaikojen mukaisesti, arkisin 10-18. Pidempiä kuvauksia, kuten lapsi- ja muotokuvauksia teemme edelleen lauantaisin ajanvarauksella.

Hiljaisena aikana pystymme erityisen hyvin tekemään myös yrityskuvauksia, ja niitä on mahdollista sopia myös arkipäiville. Yrityskuvista voit laittaa viestiä: hello@magio.fi tai soittaa studiolle: 0449898070.

Korona-infot

 

Tervetuloa kuvaukseen! Päivystys studiolla maanantaista torstaihin 10-14, ilman ajanvarausta. Lisää aikoja saatavilla ajanvarauksen kautta.