0449898070 hello@magio.fi

Viisumikuvat Haiti & Kuuba

Viisumikuvat Keski-Amerikkaan.

 

Viisumikuvat Keski-Amerikkaan

Teemme Tampereen studiolla myös viisumikuvia erikoismitoilla, luotettavasti ja nopeasti. Käytössämme on valmiit pohjat kaikille yleisimmille poikkeuksille. Jos matkakohteesi on harvinainen, voimme tarkistaa kuvavaatimukset vielä ennen kuvan ottoa. Printtaamme kuvat laadukkaalla sublimaatiotulostimella. Kuvia tulee matkakohteesta ja kuvakoosta riippuen 2-8 kpl.

Keski-Amerikan maat

Keski-Amerikan maista voit matkustaa ilman viisumia seuraaviin maihin: Anguilla, Antigua ja Barbuda, Aruba, Bahama, Barbados, Brittiläiset Neitsytsaaret, Cayman-saaret, Dominica, Dominikaaninen tasavalta, Grenada, Guadeloupe, Jamaika, Martinique, Puerto Rico, Saint Kitt ja Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent ja Grenadiinit, Trinidad ja Tobago, Turks ja Caigos-saaret, Yhdysvaltain Neitsytsaaret, Alankomaiden Antillit, Belize, Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Honduras, Nicaragua sekä Panama.

Viisumin tarvitset ainoastaan seuraaviin Keski-Amerikan maihin: Haiti, Kuuba ja Montserrat.

Viisumia vaativien maiden kokovaatimukset hieman poikkeavat toisistaan, joten kuvat tehdään tilanteen ja kyseisen maan ohjeiden mukaan. Kuvia saat mukaan maasta riippuen 2-8 kuvan setin, valmiiksi leikattuina.

Ilman ajanvarausta

Kaikkiin viisumikuviin voit tulla ilman ajanvarausta, aukioloaikojen puitteissa aamukymmenestä iltakuuteen. Kuvaan pääsee useimmiten heti, mutta välillä jonoa saattaa hieman kertyä. 

Yhteystiedot

Valokuvaamo Magio
Hämeenpuisto 35
Vastapäätä Työväen Teatteria
33200 Tampere

044 9898 070
hello@magio.fi

Aukioloajat

Arkisin 10-18
Sunnuntaisin suljettu.

Viisumikuvilla on uusi osoite.

Valokuvaamo Magio sijaitsee Tampereella Hämeenpuistossa, lähellä Hämeenkatua ja Tuulensuuta. Läheltä löytyy mm. Sokos, R-kioski ja Tampereen Työväen Teatteri. Hämeenkadulle on matkaa vain noin 150 metriä. Karttaa voi zoomata hiiren rullaa käyttämällä. Studiomme sijaitsee samassa talossa kuin R-kioski, mutta toisessa laidassa.

Sijainti kartalla