0449898070 hello@magio.fi

Viisumikuvat Australia 16,50€

Laskimme hintaa! Maa kuin maa, kiinteä hinta.

Viisumikuvat Australia & Oseania

Teemme Tampereen studiolla myös viisumikuvia erikoismitoilla, luotettavasti ja nopeasti. Käytössämme on valmiit pohjat kaikille yleisimmille poikkeuksille. Jos matkakohteesi on harvinainen, voimme tarkistaa kuvavaatimukset vielä ennen kuvan ottoa. Printtaamme kuvat laadukkaalla sublimaatiotulostimella. Kuvia tulee matkakohteesta ja kuvakoosta riippuen 2-8 kpl.

Australia & Oseania

Niin sanotun Oseanian maista voit matkustaa ilman viisumia seuraaviin: Amerikan Samoa, Fiji, Guam, Mikronesia, Palau, Ranskan Polynesia, Salomonsaaret, Samoa, Tonga, Tuvalu, Uusi-Kaledonia, Vanuatu sekä Wallis ja Futunasaaret.

Viisumi sen sijaan vaaditaan seuraaviin maihin: Australia, Cookinsaaret, Joulusaaret, Kiribati, Kookossaaret, Marshallinsaaret, Nauru, Norfolkinsaari, Papua-Uusi-Guinea sekä Uusi-Seelanti.

Viisumia vaativien maiden kokovaatimukset hieman poikkeavat toisistaan, joten kuvat tehdään tilanteen ja kyseisen maan ohjeiden mukaan. Kuvia saat mukaan maasta riippuen 2-8 kuvan setin, valmiiksi leikattuina.

Yhteystiedot

Valokuvaamo Magio
Hämeenpuisto 35
Vastapäätä Työväen Teatteria
33200 Tampere

044 9898 070
hello@magio.fi

Aukioloajat

Arkisin 10-18
Sunnuntaisin suljettu.

Viisumikuvilla on uusi osoite.

Valokuvaamo Magio sijaitsee Tampereella Hämeenpuistossa, lähellä Hämeenkatua ja Tuulensuuta. Läheltä löytyy mm. Sokos, R-kioski ja Tampereen Työväen Teatteri. Hämeenkadulle on matkaa vain noin 150 metriä. Karttaa voi zoomata hiiren rullaa käyttämällä. Studiomme sijaitsee samassa talossa kuin R-kioski, mutta toisessa laidassa.

Sijainti kartalla