0449898070 hello@magio.fi

Viisumikuvat USA 19,50€

Viisumikuvat Kanadaan ja Yhdysvaltoihin.

Viisumikuvat Kanada & USA

Teemme Tampereen studiolla myös viisumikuvia erikoismitoilla, luotettavasti ja nopeasti. Käytössämme on valmiit pohjat kaikille yleisimmille poikkeuksille. Jos matkakohteesi on harvinainen, voimme tarkistaa kuvavaatimukset vielä ennen kuvan ottoa. Printtaamme kuvat laadukkaalla sublimaatiotulostimella. Kuvia tulee matkakohteesta ja kuvakoosta riippuen 2-8 kpl.

Pohjois-Amerikan maat

Pohjois-Amerikan maihin voit matkustaa biometrisen passin omaavana Suomen kansalaisena ilman viisumia. USA:lla on käytössä ESTA-matkustuslupa, joka on mahdollista saada 90 päiväksi. Meksikossa ja Kanadassa järjestely on hieman erilainen.

Viisumikuvaa tarvitset siis USA:n alueelle vain erikoistapauksissa ja pidemmille matkoille, joissa maassaolo venähtää pidemmäksi.

Kanadan viisumikuvien hinta on mutkikkaammista kuvaohjeista huolimatta sama kuin USA:n kuvalla.

 

Yhteystiedot

Valokuvaamo Magio
Hämeenpuisto 35
Vastapäätä Työväen Teatteria
33200 Tampere

044 9898 070
hello@magio.fi

Aukioloajat

Arkisin 10-18
Sunnuntaisin suljettu.

Viisumikuvilla on uusi osoite.

Valokuvaamo Magio sijaitsee Tampereella Hämeenpuistossa, lähellä Hämeenkatua ja Tuulensuuta. Läheltä löytyy mm. Sokos, R-kioski ja Tampereen Työväen Teatteri. Hämeenkadulle on matkaa vain noin 150 metriä. Karttaa voi zoomata hiiren rullaa käyttämällä. Studiomme sijaitsee samassa talossa kuin R-kioski, mutta toisessa laidassa.

Sijainti kartalla