0449898070 hello@magio.fi

Venäjä & Valko-Venäjä 16,50€

Sisältää kuvauksen + 8 viisumikuvaa valmiiksi leikattuna.

Viisumikuvat Venäjä & Valkovenäjä

Teemme Tampereen studiolla myös viisumikuvia erikoismitoilla, luotettavasti ja nopeasti. Käytössämme on valmiit pohjat kaikille yleisimmille poikkeuksille. Jos matkakohteesi on harvinainen, voimme tarkistaa kuvavaatimukset vielä ennen kuvan ottoa. Printtaamme kuvat laadukkaalla sublimaatiotulostimella. Kuvia tulee matkakohteesta ja kuvakoosta riippuen 2-8 kpl.

Euroopan maat

Eurooppaan kuuluvista maista tarvitset viisumia, ja siten erillistä viisumikuvaa ainoastaan Venäjälle sekä Valko-Venäjälle. Kuvan ulkomitat sekä pään suhteellinen koko ovat hieman Suomen passikuvaa pienemmät – kuvan koon tulee olla 35x45mm. Kuvaa verrataan passista löytyvään kuvaan, eikä se saa olla 6 kuukautta vanhempi. Kuvia saat mukaan 8 kappaletta valmiiksi leikattuna.

Ilman ajanvarausta

Kaikkiin viisumikuviin voit tulla ilman ajanvarausta, aukioloaikojen puitteissa aamukymmenestä iltakuuteen. Kuvaan pääsee useimmiten heti ja kuvaus onnistuu kokonaisuudessaan muutamassa minuutissa. Isommille ryhmille voit varata ajan puhelimitse: 044 9898 070.

Yhteystiedot

Valokuvaamo Magio
Hämeenpuisto 35
Vastapäätä Työväen Teatteria
33200 Tampere

044 9898 070
hello@magio.fi

Aukioloajat

Ilman ajanvarausta:

Arkisin 10-18
Sunnuntaisin suljettu.

Viisumikuvilla on uusi osoite.

Valokuvaamo Magio sijaitsee Tampereella Hämeenpuistossa, lähellä Hämeenkatua ja Tuulensuuta. Läheltä löytyy mm. Sokos, R-kioski ja Tampereen Työväen Teatteri. Hämeenkadulle on matkaa vain noin 150 metriä. Karttaa voi zoomata hiiren rullaa käyttämällä. Studiomme sijaitsee samassa talossa kuin R-kioski, mutta toisessa laidassa.

Sijainti kartalla