Uutta työviikkoa kohti

Lyhyt pyrähdys studiolle sunnuntaina ja huomisen kuvauksen valmistelua. Kuvaus on ajoitettu poikkeuksellisesti keskelle päivää, joten ajankäytön maksimoimiseksi tein säädöt siihen valmiiksi.

Huomenna kuvataan siis henkilöstökuvia high key -tyyliin pienehköstä porukasta.

Studio on siis avoinna normaaliin tapaan klo 10 – 18, mutta on hetkisen suljettuna klo 11.30 – 12.00 sekä 13.00 – 13.20 välisinä aikoina.

High key valosetup á la Magio
 
High key mallikuva á la Magio Tampere
 
 

Tiukempaa valoa

Magiolla harjoittelussa olleesta Valtterista tehtiin nopea Hollywood-henkinen potretti. Valaisusta ei ehditty saada BTS-tyyppistä kuvaa, mutta valaisu tehtiin tällä kertaa neljällä tiukasti rajatulla valolla; yksi taustassa, kaksi sivuvaloina ja yksi päävalona. Toista takavaloa heijastettiin lisäksi isolla valkoisella paneelilla edestä antamaan täytevaloa.

Mustavalkoinen muotokuva Hollywood-tyyliin. Kuvattu Valokuvaamo Magiolla lokakuussa 2017.
 
 

Magio on 2-vuotias!

Magio täyttää 2 vuotta marraskuussa 2016. 2 vuotta pitää sisällään monta pitkää työpäivää ja työtuntia; remontointia, rakentamista, loputtomalta tuntuvaa suunnittelutyötä sekä jonkin verran myös itse valokuvaamista. Suuri kiitos kuuluu jokaiselle asiakkaalle, joka on omalta osaltaan ollut mahdollistamassa studion kehittämistä. Kehitys ei lopu osaltamme koskaan.

Vuosi 2017 tuo mukanaan laajempaa tuotevalikoimaa; mukaan palettiin tulevat ainakin ylioppilaskuvat / muut valmistujaiskuvat, rippikuvat sekä lemmikkikuvat. Samalla kehitetään vanhoja tuotteita ja sen myötä konseptia kokonaisuudessaan.

Tervetuloa käymään myös jatkossa.

Magion 2v-synttäripäivä, foliopallo heliumilla.
 
 

High key / Low key

Studiolla on tällä viikolla työelämään tutustumassa tet-harjoittelija Inka Yrjälä. Testasimme kahta eri valaisua, vaaleaa high key:tä sekä tummaa ns. low key:tä.

Low key

High key

 

24H Ajanvaraus avattu

Magion sivuilla toimii nyt ajanvarausjärjestelmä pidemmille CV-kuvauksille, lapsikuvauksille ja muotokuvauksille. Passi- ja viisumikuviin ei edelleenkään tarvitse varata aikaa, myös lyhyeen CV-kuvaukseen voi tulla ilman ajanvarausta.

Lomakkeesta löytyy muutama monivalintakysymys kuvausta koskien ja vapaa tekstikenttä toiveille. Tiedot päivittyvät suoraan sähköiseen kalenteriin, joten pystymme tarkistamaan toiveet ennen kuvausta.

Kuvaukset voi jatkossakin varata myös soittamalla studiolle tai lähettämällä sähköpostia.
 
Ajanvarauslomake Tampereen studiolle
 
 

Palvelemme myös ilman ajanvarausta ma-to 10-18! Lisää aikoja saatavilla ajanvarauksen kautta. Pidemmät studiokuvaukset perjantaista lauantaihin. Tervetuloa!