0449898070 hello@magio.fi

Uutta työviikkoa kohti

Lyhyt pyrähdys studiolle sunnuntaina ja huomisen kuvauksen valmistelua. Kuvaus on ajoitettu poikkeuksellisesti keskelle päivää, joten ajankäytön maksimoimiseksi tein säädöt siihen valmiiksi.

Huomenna kuvataan siis henkilöstökuvia high key -tyyliin pienehköstä porukasta.

Studio on siis avoinna normaaliin tapaan klo 10 – 18, mutta on hetkisen suljettuna klo 11.30 – 12.00 sekä 13.00 – 13.20 välisinä aikoina.

High key valosetup á la Magio

 

High key mallikuva á la Magio Tampere

Hinnoittelu uudistuu!

Muutamme hinnoitteluamme lapsi- ja muotokuvien osalta. Uusi hinnoittelumalli mahdollistaa aina sopivan määrän käsiteltyjä kuvia koevedoksista, eikä se velvoita ostamaan enempää kuvia, mille on käyttöä. Jokainen lapsikuvaus maksaa siis jatkossa 49 euroa, joka maksetaan studiolle kuvauksen jälkeen. Koevedokset lähetetään sähköpostiin valintaa varten ja käsitellyt kuvat maksavat jatkossa 15 euroa kappaleelta, sisältäen väri- ja mustavalkoversion.

Jokainen lapsikuva käsitellään huolella ja niitä voi käyttää täysin vapaasti. Toimitettavista tiedostoista on mahdollista teettää tarvittaessa suuriakin printtejä.

Mitä mieltä? :)

Uudet hinnat lapsikuvauksiin

Tiukempaa valoa

Magiolla harjoittelussa olleesta Valtterista tehtiin nopea Hollywood-henkinen potretti. Valaisusta ei ehditty saada BTS-tyyppistä kuvaa, mutta valaisu tehtiin tällä kertaa neljällä tiukasti rajatulla valolla; yksi taustassa, kaksi sivuvaloina ja yksi päävalona. Toista takavaloa heijastettiin lisäksi isolla valkoisella paneelilla edestä antamaan täytevaloa.

Mustavalkoinen muotokuva Hollywood-tyyliin. Kuvattu Valokuvaamo Magiolla lokakuussa 2017.

Magio on 2-vuotias!

Magio täyttää 2 vuotta marraskuussa 2016. 2 vuotta pitää sisällään monta pitkää työpäivää ja työtuntia; remontointia, rakentamista, loputtomalta tuntuvaa suunnittelutyötä sekä jonkin verran myös itse valokuvaamista. Suuri kiitos kuuluu jokaiselle asiakkaalle, joka on omalta osaltaan ollut mahdollistamassa studion kehittämistä. Kehitys ei lopu osaltamme koskaan.

Vuosi 2017 tuo mukanaan laajempaa tuotevalikoimaa; mukaan palettiin tulevat ainakin ylioppilaskuvat / muut valmistujaiskuvat, rippikuvat sekä lemmikkikuvat. Samalla kehitetään vanhoja tuotteita ja sen myötä konseptia kokonaisuudessaan.

Tervetuloa käymään myös jatkossa.

Magion 2v-synttäripäivä, foliopallo heliumilla.

 

High key / Low key

Studiolla on tällä viikolla työelämään tutustumassa tet-harjoittelija Inka Yrjälä. Testasimme kahta eri valaisua, vaaleaa high key:tä sekä tummaa ns. low key:tä.

Low key

High key