Päivitys hinnastoon

Valolaatikko Magio

Uusi kotelovalomainos saatiin asenneltua seinään ennen pääsiäistä. Kyltin teki tamperelainen Neonelektro. Valitettavasti logoa ei saatu pienen koon vuoksi tehtyä kohokuvioituna, mutta logo leikattiin peltiin ja heijastava valolevy näkyy sen takaa. Näyteikkunaan on tulossa myös isompi näyttö, kunhan siinä pyöritettävä video saadaan tehtyä.

Myös passikuvahintoihin tehdään pientä päivitystä ensimmäistä kertaa lähes neljään vuoteen. Perushinta nousee maltillisesti 16,50 euroon. Opiskelijoille on jatkossakin tarjolla tuntuva 10% opiskelija-alennus. Kymmenen prosentin alennuksen saa myös samalla kertaa kuvattavat neljän tai useamman hengen ryhmät ja perheet. Viisumikuvien hinta on sama, poislukien muutamat erikoiskoot, joiden hinta nousee puolitoista euroa, 19,50 euroon. Uusi hinnasto tulee voimaan vapun jälkeen 2.5.
 
 

Uutta työviikkoa kohti

Lyhyt pyrähdys studiolle sunnuntaina ja huomisen kuvauksen valmistelua. Kuvaus on ajoitettu poikkeuksellisesti keskelle päivää, joten ajankäytön maksimoimiseksi tein säädöt siihen valmiiksi.

Huomenna kuvataan siis henkilöstökuvia high key -tyyliin pienehköstä porukasta.

Studio on siis avoinna normaaliin tapaan klo 10 – 18, mutta on hetkisen suljettuna klo 11.30 – 12.00 sekä 13.00 – 13.20 välisinä aikoina.

High key valosetup á la Magio
 
High key mallikuva á la Magio Tampere
 
 

Hinnoittelu uudistuu!

Muutamme hinnoitteluamme lapsi- ja muotokuvien osalta. Uusi hinnoittelumalli mahdollistaa aina sopivan määrän käsiteltyjä kuvia koevedoksista, eikä se velvoita ostamaan enempää kuvia, mille on käyttöä. Jokainen lapsikuvaus maksaa siis jatkossa 49 euroa, joka maksetaan studiolle kuvauksen jälkeen. Koevedokset lähetetään sähköpostiin valintaa varten ja käsitellyt kuvat maksavat jatkossa 15 euroa kappaleelta, sisältäen väri- ja mustavalkoversion.

Jokainen lapsikuva käsitellään huolella ja niitä voi käyttää täysin vapaasti. Toimitettavista tiedostoista on mahdollista teettää tarvittaessa suuriakin printtejä.

Mitä mieltä? :)

Uudet hinnat lapsikuvauksiin
 
 

Tiukempaa valoa

Magiolla harjoittelussa olleesta Valtterista tehtiin nopea Hollywood-henkinen potretti. Valaisusta ei ehditty saada BTS-tyyppistä kuvaa, mutta valaisu tehtiin tällä kertaa neljällä tiukasti rajatulla valolla; yksi taustassa, kaksi sivuvaloina ja yksi päävalona. Toista takavaloa heijastettiin lisäksi isolla valkoisella paneelilla edestä antamaan täytevaloa.

Mustavalkoinen muotokuva Hollywood-tyyliin. Kuvattu Valokuvaamo Magiolla lokakuussa 2017.
 
 

Magio on 2-vuotias!

Magio täyttää 2 vuotta marraskuussa 2016. 2 vuotta pitää sisällään monta pitkää työpäivää ja työtuntia; remontointia, rakentamista, loputtomalta tuntuvaa suunnittelutyötä sekä jonkin verran myös itse valokuvaamista. Suuri kiitos kuuluu jokaiselle asiakkaalle, joka on omalta osaltaan ollut mahdollistamassa studion kehittämistä. Kehitys ei lopu osaltamme koskaan.

Vuosi 2017 tuo mukanaan laajempaa tuotevalikoimaa; mukaan palettiin tulevat ainakin ylioppilaskuvat / muut valmistujaiskuvat, rippikuvat sekä lemmikkikuvat. Samalla kehitetään vanhoja tuotteita ja sen myötä konseptia kokonaisuudessaan.

Tervetuloa käymään myös jatkossa.

Magion 2v-synttäripäivä, foliopallo heliumilla.
 
 

Uusi studio palvelee maanantaista keskiviikkoon 10-17, myös ilman ajanvarausta. Torstaista lauantaihin teemme pidempiä kuvauksia, vain ajanvarauksella. Tervetuloa.