Ajanvaraus

Sähköinen ajanvaraus kaikkiin kuvauksiin.

  

Reittiohjeet studiolle

Ajanvaraus

Ajanvaraus

Loading...

Ohjeet ajanvaraukseen

 Viikko jakautuu kahteen osaan; ilman ajanvarausta tehtäviin kuvauksiin voit tulla maanantaista keskiviikkoon klo 10-17. Samoille päiville voit tehdä myös ajanvarauksen. Loppuviikko torstaista lauantaihin on varattu pidempiin kuvauksiin; muotokuvauksiin, lapsikuvauksiin ja muihin vastaaviin.

Loppuviikon kuvaukset on ajoitettu kahden tunnin välein, jotta kasaaminen, purkaminen, kuvien siirto ja tietysti itse kuvaus ehditään tehdä mahdollisimman sujuvasti. Tehokasta kuvausaikaa on kuvauksesta riippuen 30 tai 45 minuuttia. Tässä ajassa ehditään kuvata paljon ja ajat on huomattu erittäin hyvin riittäviksi.

Yrityskuvia teemme maanantaista torstaihin, ensisijaisesti ajanvarauksella. Jos yrityksellä on jo kuvaussopimus, kuviin voi pääsääntöisesti tulla myös ilman ajanvarausta. Varatut ajat menevät kuitenkin aina edelle, joten varauksen tekemällä kuvaukseen pääsee aina sovittuna aikana.

Kaikkien kenttien täyttäminen ei ole pakollista, mutta niistä on apua kuvauksen valmistelussa ja kuvien toimituksessa. Käytämme yhteystietoja ainoastaan varausvahvistuksen lähettämiseen sekä kuvien toimitukseen.

Tervetuloa kuvaukseen!

 

Sijainti kartalla

Myös ilman ajanvarausta ma-to 10-18! Lisää aikoja saatavilla ajanvarauksen kautta. Pidemmät studiokuvaukset perjantaista lauantaihin. Tervetuloa!