0449898070 hello@magio.fi

Ajanvaraus

 
Ajanvaraukseen pääset tältä sivulta.
 
Reittiohjeet studiolle

Lauantai on kuvauspäivä.

Kuvausaikatauluihin on jouduttu tekemään muutoksia, ja kuvauspäiväksi on jouduttu vaihtamaan lauantai!
Varsinaisiin studiokuvauksiin olemme siis käytettävissä lauantaisin; aamusta pitkälle iltapäivään. Myös maanantaista torstaihin kuvauksiin pääsee tarvittaessa aamuisin klo 9, ennen liikkeen aukeamista. Yrityksille tehtävistä aamukuvauksista veloitamme erillisen kuvausmaksun.

Lyhyempiä kuvauksia, kuten CV-kuvia varten löytyy aikoja tasatunnein koko viikon ajalle entiseen tapaan. Varsinaiset lauantaisin tehtävät studiokuvaukset on ajoitettu 1,5 tunnin välein, jotta kasaaminen, purkaminen, kuvien siirto ja tietysti itse kuvaus ehditään tehdä mahdollisimman sujuvasti.

Arkipäiville sijoitetut CV- ja henkilöstökuvaukset ovat kestoltaan yleensä enintään 10 minuuttia / hlö, joten odotteluaikojen ei pitäisi venähtää ajoittaisista varauksista huolimatta kovin pitkäksi. Varatut ajat menevät kuitenkin aina etusijalle, eli omaa vuoroa esimerkiksi passikuviin voi joutua silloin tällöin hieman odottamaan. CV-kuviin voi kuitenkin tulla arkisin myös jonotusperiaatteella!

Kaikkien kenttien täyttäminen ei ole pakollista, mutta niistä on apua kuvauksen valmistelussa ja kuvien toimituksessa. Käytämme yhteystietoja ainoastaan varausvahvistuksen lähettämiseen sekä kuvien toimitukseen.

Tervetuloa kuvaukseen!

Loading...

Sijainti kartalla