Ajanvaraus

Sähköinen ajanvaraus kaikkiin kuvauksiin.

  

Reittiohjeet studiolle

Muutoksia ajanvaraukseen

Vain muutos on pysyvää, siksipä nykyisen tilanteen vuoksi teemme muutoksia myös kuvausaikatauluihin!

Jatkossa lyhyille kuvauksille on varattu ensisijaisesti maanantai, tiistai, keskiviikko ja torstai. Lyhyitä kuvauksia ovat esimerkiksi passikuvaus, viisumikuvaus, CV-kuvaus ja lyhyet henkilöstökuvaukset.

Passikuviin löytyy aikoja 20 minuutin välein, CV- ja henkilöstökuviin tasatunnein.

Varsinaisille studiokuvauksille on nyt raivattu entistä enemmän tilaa, ja niitä on mahdollista tehdä 23.3. alkaen perjantaisin sekä lauantaisin.

Perjantain ja lauantain studiokuvaukset on ajoitettu 1,5 tunnin välein, jotta kasaaminen, purkaminen, kuvien siirto ja tietysti itse kuvaus ehditään tehdä mahdollisimman sujuvasti. Tehokasta kuvausaikaa on kuvauksesta riippuen 30 tai 45 minuuttia. Tässä ajassa ehditään kuvata paljon ja ajat on huomattu erittäin hyvin riittäviksi. Loppuaika käytetään kuvien siirtämiseen koneelle, koevedoskansioiden tekoon, kuvaussetin purkamiseen ja kasaamiseen.

Maanantaista torstaille sijoitetut CV- ja henkilöstökuvaukset ovat kestoltaan yleensä noin 10 minuuttia / hlö. Tekemällä varauksen pääset lähes aina kuvaukseen ilman odottelua. 

Kaikkien kenttien täyttäminen ei ole pakollista, mutta niistä on apua kuvauksen valmistelussa ja kuvien toimituksessa. Käytämme yhteystietoja ainoastaan varausvahvistuksen lähettämiseen sekä kuvien toimitukseen.

Tervetuloa kuvaukseen!

Loading...

Sijainti kartalla

Tervetuloa kuvaukseen! Päivystys studiolla ilman ajanvarausta maanantaista torstaihin klo 10-14. Lisää aikoja ja kuvauksia sähköisen ajanvarauksen kautta: magio.fi/ajanvaraus