0449898070 hello@magio.fi

Ajanvaraus

Sähköinen ajanvaraus palvelee 24/7.

Sunnuntai on kuvauspäivä.

Varsinaisiin studiokuvauksiin olemme käytettävissä jatkossa sunnuntaisin 11-16 sekä maanantaista torstaihin klo 9, ennen liikkeen aukeamista. Lauantaisin palvelemme jatkossa myös ilman ajanvarausta 10-15. Lyhyempiä kuvauksia, kuten CV-kuvia varten löytyy aikoja myös koko viikon ajalle entiseen tapaan. 

Keskelle päivää sijoitetut CV- ja henkilöstökuvaukset ovat kestoltaan yleensä enintään 10 minuuttia, joten kenenkään odotteluajan ei pitäisi venähtää ajoittaisista varauksista huolimatta kovin pitkäksi. Varatut ajat menevät kuitenkin aina etusijalle, eli omaa vuoroa esimerkiksi passikuviin voi joutua silloin tällöin hieman odottamaan. CV-kuviin voi kuitenkin tulla myös jonotusperiaatteella!

Kaikkien kenttien täyttäminen ei ole pakollista, mutta tiedot helpottavat kuvaukseen valmistautumista ja kuvien toimitusta. Kaikkia asioita ei siis tarvitse välttämättä tietää etukäteen. Emme koskaan käytä ajanvarauksen kautta saamiamme yhteystietoja markkinointitarkoituksiin (löydät tietosuojalausekkeemme seuraavalta sivulta).

Tervetuloa kuvaukseen!

Loading...

Sijainti kartalla