Ajanvaraus

Sähköinen ajanvaraus kaikkiin kuvauksiin.

  

Reittiohjeet studiolle

Muutoksia ajanvaraukseen

Vain muutos on pysyvää, siksipä nykyisen tilanteen vuoksi teemme muutoksia myös kuvausaikatauluihin!

Jatkossa lyhyille kuvauksille on varattu ensisijaisesti maanantai, tiistai, keskiviikko ja torstai. Lyhyitä kuvauksia ovat esimerkiksi passikuvaus, viisumikuvaus, CV-kuvaus, ehdokaskuvaus ja lyhyet henkilöstökuvaukset.

Passikuviin löytyy aikoja 20 minuutin välein, CV- ja henkilöstökuviin tasatunnein.

Varsinaisille studiokuvauksille on nyt raivattu entistä enemmän tilaa ja niitä on mahdollista tehdä torstaista lauantaihin.

Loppuviikon studiokuvauksiin on myös tehty pieni muutos, ja kuvaukset on nyt ajoitettu 1,5 tunnin sijasta kahden tunnin välein, jotta kasaaminen, purkaminen, kuvien siirto ja tietysti itse kuvaus ehditään tehdä mahdollisimman sujuvasti. Tehokasta kuvausaikaa on kuvauksesta riippuen 30 tai 45 minuuttia. Tässä ajassa ehditään kuvata paljon ja ajat on huomattu erittäin hyvin riittäviksi. Loppuaika käytetään kuvien siirtämiseen koneelle, koevedoskansioiden tekoon, kuvaussetin purkamiseen ja seuraavan kuvauksen kasaamiseen.

Maanantaista torstaille sijoitetut CV- ja henkilöstökuvaukset ovat kestoltaan yleensä noin 10 minuuttia / hlö. Tekemällä varauksen pääset lähes aina kuvaukseen ilman odottelua. 

Kaikkien kenttien täyttäminen ei ole pakollista, mutta niistä on apua kuvauksen valmistelussa ja kuvien toimituksessa. Käytämme yhteystietoja ainoastaan varausvahvistuksen lähettämiseen sekä kuvien toimitukseen.

Tervetuloa kuvaukseen!

Loading...

Sijainti kartalla

Uusi studio palvelee maanantaista keskiviikkoon 10-17, myös ilman ajanvarausta. Torstaista lauantaihin teemme pidempiä kuvauksia, vain ajanvarauksella. Tervetuloa.