Uudistettu ajanvaraus!

Lapsi- ja muotokuvat maanantaista lauantaihin klo 9 & 12.

Uudistettu ajanvaraus.

Lapsikuville ja kuvauksen kestosta johtuen myös muotokuville on varattu jatkossa aikaa joka päivä maanantaista lauantaihin, klo 9 & 12. Lyhyempiä kuvauksia, kuten CV- ja henkilöstökuvauksia varten aikoja on enemmän; tasatunnein klo 9, 11, 12, 13 ja 14. CV- ja henkilöstökuvaukset ovat kestoltaan 5-15 minuuttia, joten kenenkään odotteluajan ei pitäisi venähtää ajoittaisista varauksista huolimatta kovin pitkäksi. Varatut ajat menevät kuitenkin aina etusijalle, eli omaa vuoroa esimerkiksi passikuviin voi joutua silloin tällöin hieman odottamaan.

Aamun ja keskipäivän lapsikuvauksissa varsinaiseen kuvaukseen on varattu 30 minuuttia, jonka jälkeen kuvia on mahdollista katsella pikaisesti vielä studiolla. Varsinaiset valinnat on kuitenkin tarkoitus tehdä vasta kotona koevedoksista. Jos mikään ajoista ei sovi, ilta-ajat ovat neuvoteltavissa. Tällöin kuvaus pyritään aloittamaan klo 18-19 aikana.

Kaikkien kenttien täyttäminen ei ole pakollista, mutta tiedot helpottavat kuvaukseen valmistautumista ja kuvien toimitusta. Kaikkia asioita ei tarvitse välttämättä tietää etukäteen. Tervetuloa kuvaukseen!

Loading...