CV-kuvaus

CV-kuva on neutraali, edustava kuvaformaatti hakemuksiin, työprofiileihin tai nettisivuille. Kuvassa korostuvat kasvot ja hartiat. Taustaksi on valittavissa tumma tai vaalea. Samassa kuvauksessa on mahdollista tehdä myös molemmat valaisut, valitse silloin varauksesta kohta CV-kuvaus, tumma & vaalea.

CV-kuvaukseen voi tulla myös ilman ajanvarausta. Varatut kuvaukset tehdään aina ensisijaisesti, eli ilman varausta voi joutua joskus hieman odottamaan. Varauksen teko on helppoa ja ajan voi myös peruuttaa tai siirtää helposti. Tiedoiksi riittää nimi ja sähköposti.

Valaisu on suhteellisen suoraviivainen; kasvot valaistaan pehmeällä yleisvalolla. Valaisua kuitenkin aina hieman mukautetaan jokaisen kuvattavan mukaan. Vaaleaksi taustaksi voidaan vaihtaa myös valkoinen tasasävy.

Kuvaus koostuu kolmesta vaiheesta – kuvauksesta, sähköisistä koevedoksista ja oletuksena yhden kuvan viimeistelystä. Lopuksi valmis kuva toimitetaan latauskansioon. Hintaan sisältyy 1 viimeistelty kuva.

Samasta kuvauksesta voi viimeistellä tarvittaessa myös useampia kuvia. Kaikki viimeistellyt kuvat toimitetaan värillisenä ja mustavalkoisena. Lisäkuvien maksaminen onnistuu helposti myös jälkikäteen maksulinkillä.

CV-kuvaus tummalla taustalla 59,00€.

Tee varaus tästä

Loading...
Osasto:

49,00

Kuvaus

Neutraali, vaalea tai tumma kuvaformaatti pehmeillä värisävyillä.

Kuvaa on mahdollista mukauttaa tarpeen mukaan, esim. pyöreään rajaukseen, jolloin kuva tehdään yleensä neliönä. Kaikista viimeistellyistä kuvista toimitetaan värillinen ja mustavalkoinen versio.

Viimeistellyillä kuvilla on vapaa käyttöoikeus.

 • Tarvitaanko ajanvarausta?

  Varauksen tekeminen on suositeltavaa. Jos et löydä sopivaa aikaa tai tarvitset kuvan pikaisella aikataululla, kannattaa yrittää soittaa tai laittaa sähköpostia. Studiolle voi tulla myös walk-in -periaatteella maanantaista torstaihin.

 • Koska valmiin kuvan saa?

  CV-kuva valmistuu useimmiten seuraavana arkipäivänä kuvavalinnasta. Välillä käsittelyjonoa voi olla hieman enemmän. Virallinen toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Koevedoskansio lähetetään aina saman päivän aikana, useimmiten noin tunnin sisällä kuvauksesta.

 • Mitä kuvaus sisältää?

  Hintaan sisältyy kuvaus vaalealla tai tummalla taustalla, vaihteleva määrä koevedoksia, sähköinen koevedoskansio, yhden kuvan viimeistely ja toimitus erilliseen latauskansioon. Kuvaukseen voi sisällyttää myös kohtuullisen määrän asuvariaatioita. Kuvaamiseen on varattu aikaa 15 minuuttia.

 • Mitä viimeistely sisältää?

  CV-kuvien viimeistely sisältää rajauksen hienosäädön, hienovaraisen “puuteroinnin” high frequency separation -tekniikalla, ihon sävyjen hienosäädön ja joitakin paikallissäätöjä. Kuvista poistetaan usein myös paljaalla silmällä näkymättömiä, mutta täysikokoisessa kuvassa erottuvia yksityiskohtia. Yhden kuvan käsittelyyn käytetään tyypillisesti noin 15 minuuttia.

 • Missä studio sijaitsee?

  Studio on osoitteessa Hämeenpuisto 35 – lähes vastapäätä Tampereen Työväen Teatteria ja lähellä Tuulensuun ratikkapysäkkiä. Eteläpuistosta päin tultaessa oikea talo löytyy R-kioskin kohdalta.

 • Valokuvaajanananne.

  Omakuva, Valokuvaamo Magio

  Moi. Toimin Magiossa kuvaajana ja yrittäjänä.

  Siirryin studiokuvaamiseen vuonna 2014. Sitä ennen ehdin tehdä muutaman vuoden dokumentaarista hääkuvaa. Haaveilin oman muotokuvastudion lisäksi myös lehtikuvaajan ammatista ja opiskelin hetken myös kuvajournalismia.

  Teen mielellään erilaisia henkilökuvauksia; henkilöstökuvia, CV- ja profiilikuvauksia, muotokuvia ja lapsikuvauksia. Maanantaista torstaihin pääsee myös passi- ja viisumikuviin.

  Tervetuloa studiolle!

  t. Magio / Markus Grönfors

  Lisätiedot

  Kuvan tausta

  Vaalea / tumma

  Valaisutyyli

  Neutraali, pehmeä

  Kuvan rajaus

  Pystykuva, vaakakuva, neliö

  Resoluutio

  4000px

  Väriprofiili

  sRGB

  Sopii parhaiten

  Hakemukset, profiilit, nettisivut