Viisumikuvat

 
Viisumikuvat luotettavasti kaikkiin maihin.
 
Reittiopastus studiolle

Viisumikuvat

Viisumikuvat saat Tampereelta helposti meiltä, olitpa menossa mihin päin maailmaa tahansa. Studio sijaitsee Hämeenpuistossa vastapäätä Työväen Teatteria.

Viisumikuvia teemme pitkällä kokemuksella, jonka myötä koneelta löytyy lähes kaikki mahdolliset kuvapohjat – kaikkiin maihin. Joitakin harvinaisuuksia tulee edelleen ajoittain eteen, mutta niitä voidaan ihmetellä internetin ihmeellisestä, joskin usein ristiriitaista tietoa tarjoavasta maailmasta.

Pääsääntöisesti kaikki isot maat käyttävät omaa kuvakokoaan, muun muassa Kiina, Yhdysvallat, Venäjä, Intia ja tietenkin Kanada. Yhdysvaltoihin harva tarvitsee enää erillistä viisumikuvaa, koska ESTA mahdollistaa pitkähkön oleskelun. Pienemmistä maista löytyy myös poikkeavia kuvakokoja, pienestä suureen. Esimerkiksi Vietnamim virallinen koko on 4x6cm, kun taas Iraniin tarvitaan pienen postimerkin kokoinen kuva.

Tavalliset passikuvat kelpaavat maailmalla joihinkin viisumeihin, mutta vähintään yhtä paljon on maita, joihin se ei kelpaa. Viisumikuvien kokoerot ovat yleensä melko pieniä, mutta myös pään asemoinnilla, muilla vaatimuksilla ja pään suhteellisella koolla voi olla väliä. Moniin maihin tarvitaan printatun kuvan lisäksi myös tietyn kokoinen tiedosto. Koko määritellään yleensä pikseleinä sekä kilotavuina. Erikoistapauksissa selvittelemme asiaa esimerkiksi paikallisen konsulaatin nettisivuilta tai muusta luotettavasta lähteestä.

Viisumikuvien hinnat

Yleisimpiä kuvakokoja:
Venäjä 16,50€  (8 printtikuvaa)
USA 19,50€ (tiedosto + 4 printtikuvaa)
Kiina 19,50€  (tiedosto + 8 printtikuvaa)
Intia 19,50€  (tiedosto + 4 printtikuvaa)
Iran 16,50€  (8 printtikuvaa)
Taiwan 16,50€  (8 printtikuvaa)
Hong Kong 19,50€  (6 printtikuvaa)
Vietnam 16,50€  (3 printtikuvaa)
Japani 16,50€ (4 printtikuvaa)
Malesia 16,50€  (8 printtikuvaa)
Kanada 19,50€  (2 printtikuvaa, erikoisvaatimukset)

Passikuvat viisumikuvien yhdeydessä -50%.

Yleisimmät kuvakoot

Kansainvälisesti yleisin kuvakoko on luultavasti hieman tavallista Suomen passikuvaa pienempi 35x45mm -koko. Kuva kelpaa moneen maahan, Venäjälle ja erityisesti Aasiaan, poislukien Vietnam johon suositus on 4x6cm. 

Tarvittava kuvatiedosto lähetetään sähköpostin liitteenä. Mukaan laitetaan myös ohjeet kuvan tallentamisesta omalle koneelle. Kuva pitää tallentaa aina täysikokoisena, koska säädämme sen täällä oikeaan kokoon. Jotkut sähköpostit saattavat pienentää liitteitä jopa automaattisesti, tehden kuvasta epäkelvon esim. Kiinan viisumihakemukseen. Kuvan tallennukseen kannattaa siis kiinnittää huomiota.

Alennukset

Passikuvaus viisumikuvauksen yhteydessä -50%. Alennus edullisemmasta tuotteesta.

Ryhmäalennus viisumikuvista -10%, kun 4 tai useampi kuvattavaa. Alennus koskee vain saman päivän aikana otettavia kuvia.

Valokuvaamo Magio
Hämeenpuisto 3533200 Tampere
Vastapäätä Työväen Teatteria.

Aukioloajat

Ilman ajanvarausta
Arkisin 10-18

Lauantaisin vain studiokuvauksia
Sunnuntaisin suljettu

PS. kuvasta poiketen viisumikuvat ovat aina värillisiä :-)

Viisumikuvat Tampereen keskustasta

Valokuvaamo Magio sijaitsee Hämeenpuistossa, lähellä ydinkeskustaa. Läheltä löytyy mm. Sokos ja Tampereen Työväen Teatteri. Hämeenkadulle ja Tuulensuuhun on matkaa vain noin 200 metriä. Studion edestä löytyy yleensä hyvin parkkitilaa.

Sijainti kartalla

Studio avoinna ilman ajanvarausta maanantaista torstaihin 10-18. Pidemmät studiokuvaukset (mm. lapsi- ja muotokuvat) perjantaista lauantaihin ajanvarauksella. Tervetuloa!