Viisumikuvat

Viisumikuvat pitkällä kokemuksella. Ilman ajanvarausta. Studioltamme löytyy valmiit kuvapohjat lähes kaikkiin viisumia vaativiin maihin. Tarvittaessa puuttuva kuvapohja voidaan tehdä lennossa kuvauksen yhteydessä.

Seuraamme viisumikuvien kuvaohjeissa tapahtuvia muutoksia säännöllisesti, mutta valitettavasti emme saa välittömästi tietoa, jos joku kuvaohjeista muuttuu. Ohjeilla on kuitenkin taipumus pysyä pitkään stabiileina. Osaan viisumeista kelpaa myös tavallinen Suomen passikuva mitoin 36x47mm.

Viisumikuvat otetaan pääsääntöisesti ilman silmälaseja. Joidenkin maiden vaatimukset jopa kieltävät lasien käytön kategorisesti. Tietyissä tapauksissa kuva on mahdollista ottaa lasien kanssa. Erityisesti viisumikuvat on kuitenkin suositeltavaa ottaa ilman silmälaseja suurimmassa osassa tapauksista.

Maasta riippuen saat mukaasi joko printatut viisumikuvat, sähköisen tiedoston tai molemmat.

Googlen reittiopastus.

 • Tarvitaanko ajanvarausta?

  Viisumikuvaa varten ei tarvitse varata aikaa, kuvaukseen voi saapua käytännössä milloin tahansa maanantaista torstaihin 10-18. Varauksen voi tehdä myös soittamalla. Ajanvaraus voi olla järkevä, jos aikataulu on tiukka ja kuvattavia on useita – etukäteen varattu aika kun menee aina tavallisen jonon ohi, jos sellaista on.

 • Kauanko kuvaamisessa kestää?

  Viisumikuvaukseen on hyvä varata 10-15 minuuttia, varsinkin jos haet viisumia harvinaisempaan maahan. Joitakin viisumikuvia tehdään sen verran harvoin, että tiedot tarkistetaan vielä koneella muutosten varalta.

 • Otanko mukaan kuvaohjeita?

  Kohdemaa ja viisumityyppi riittää. Lähes kaikki maat löytyy kuvapohjiksi tallennettuna. Jos haluat tuoda mukana ajantasaiset ohjeet, ei siitäkään ole haittaa.

 • Miten tiedosto toimitetaan?

  Tiedostomuotoiset viisumikuvat toimitetaan pääsääntöisesti sähköpostin liitteenä. Kuvat tallennetaan tiettyyn kokoon, esimerkkinä hieman alle 240kt -kokoon tallennettavat US-viisumikuvat. Kuvan lataaminen ja siirto hakemukseen sähköpostista toimii ongelmitta, ellei sähköposti automaattisesti pienennä kuvatiedostoa.

 • Missä studio sijaitsee?

  Studio on osoitteessa Hämeenpuisto 35 – lähes vastapäätä Tampereen Työväen Teatteria ja lähellä Tuulensuun ratikkapysäkkiä. Eteläpuistosta päin tultaessa oikea talo löytyy R-kioskin kohdalta.

 • Osasto:

  19,00

  Kuvaus

  Viisumikuvat kaikkiin maihin. Hinta kohdemaasta riippuen 19,00 – 22,00.

  Viisumikuvat tehdään kunkin maan kuvaohjeita noudattaen. Ohjeet pysyvät kohtalaisen stabiileina, mutta muutoksia tapahtuu ajoittain.

  Viisumikuvan ottamiseen kannattaa varata 10 minuuttia / henkilö. Kannattaa huomioida myös mahdollinen kuvausjono. Kuvaohjeista riippuen kuvasta tehdään sähköinen tai printattu versio – joissain tapauksissa molemmat.

  Perhealennus viisumikuvista -15%, kun 3 tai useampi kuvattavaa. Passikuvaus viisumikuvauksen yhteydessä puoleen hintaan (alennus normaalihinnoista).

  Valokuvaajanananne.

  Omakuva, Valokuvaamo Magio

  Moi. Toimin Magiossa kuvaajana ja yrittäjänä.

  Siirryin studiokuvaamiseen vuonna 2014. Sitä ennen ehdin tehdä muutaman vuoden dokumentaarista hääkuvaa. Haaveilin oman muotokuvastudion lisäksi myös lehtikuvaajan ammatista ja opiskelin hetken myös kuvajournalismia.

  Teen mielellään erilaisia henkilökuvauksia; henkilöstökuvia, CV- ja profiilikuvauksia, muotokuvia ja lapsikuvauksia. Maanantaista torstaihin pääsee myös passi- ja viisumikuviin.

  Tervetuloa studiolle!

  t. Magio / Markus Grönfors

  Lisätiedot

  Kuvan tausta

  Valkoinen, vaihtelee

  Valaisutyyli

  Kuvaohjeen mukainen

  Kuvan rajaus

  Kuvaohjeen mukainen

  Kuvakoko

  Kuvaohjeen mukainen

  Väriprofiili

  sRGB

  Sopii parhaiten

  Viisumit, työ- ja opiskelijaviisumit