Henkilöstökuvaus

Meiltä saa myös henkilöstökuvia! Kuvaamme henkilöstökuvat Tampereen pikkustudiolla, asiakkaina on yrityksiä kaikista kokoluokista. Kuvia on mahdollista sovittaa nykyiseen kuvatyyliin tai tehdä uuden kuvaohjeen tai idean pohjalta. Kuvien tyyli voidaan suunnitella myös yhdessä.

Henkilöstökuvaus voi kertaluonteinen tai toistaiseksi jatkuva. Ensimmäinen sopii parhaiten pienehköille yrityksille: kuvataan kerralla koko henkilökunta esimerkiksi viikon aikana.

Jälkimmäinen sopii isommalle yritykselle. Uusi kuvattava voi valita kuvaukseen sopivan ajan itse. Yrityskuvausaikoja löytyy kalenterista tasatunnein, maanantaista torstaihin.

Kertaluonteinen kuvaus laskutetaan kuvien valmistuttua, jatkuvat yrityskuvaus-sopimukset noin 2-4 kertaa vuodessa. Käytössä on ensisijaisesti sähköinen laskutus.

Jokaiselle yritykselle luodaan oma pohjatiedosto, johon tallentuu mm. kuvasuhde ja kasvojen sijoittelu. Pohjatiedoston tarkotus on säilyttää yhtenäinen ilme kuvien välillä.

Kuva voidaan suunnitella myös täysin käyttötarkoituksen mukaan, esim. käyntikorttiin, printtikäyttöön tai nettisivulle. Kaksi ensimmäistä kuvaa noudattavat oletusvalaisua, jolloin myös hinnoittelu on edullisempi. Tausta voi olla myös puhdas tai murrettu valkoinen, musta tai jokin tietty värisävy.

Kysy tarjous!

 

Ajanvaraus

Loading...
Osasto:

Kuvaus

Ammatillinen henkilökuva, oletusarvoisesti vaalealla taustalla. Vaalealla taustalla kuvaaminen sisältyy ns. perushintaan.

Oletusvalaisu on kuvatyyleistä selkeästi joustavin. Kuvaamisen aloittaminen sopii useimmiten saman viikon aikana. Viimeistellyillä kuvilla on vapaa käyttöoikeus.

Perushintaan sisältyy mahdollisuus mukauttaa kuvan rajausta, kuvasuhdetta, pään asettelua ja toimituskokoa. Jos muu räätälöinti tai jokin erilainen, muotokuvamaisempi valaisu kiinnostaa, ota yhteyttä!

Kysy tarjous!

 • Miten kuvat toimitetaan?

  Kuvat toimitetaan sähköisesti salasanasuojattuun kansioon. Nimeäminen tehdään oletuksena muotoon YRITYS_SUKUNIMI_ETUNIMI. Tiedostot toimitetaan jpg-muodossa haluamassanne koossa, oletuksena pitkä sivu 4000px. Kansio mahdollistaa kuvien lataamisen suoraan myös pienemmässä koossa. Myös toimitus syvättynä, läpinäkyvällä taustalla on mahdollinen.

 • Millainen toimitusaika kuvilla on?

  Viimeistellyt kuvatiedostot toimitetaan noin 1-3 arkipäivän sisällä valintakorin saamisesta. Koevedokset lähetetään kuvattavalle aina saman päivän aikana, useimmiten noin tunnin sisällä kuvauksesta.

 • Mitä kuvaaminen sisältää?

  Perushinta sisältää kuvauskokonaisuuden yhdestä henkilöstä vaalealla tai valkoisella taustalla, noin 30+ koevedoskuvaa, sähköisen koevedoskansion kuvattavalle, yhden kuvan viimeistelyn ja toimituksen erilliseen latauskansioon. Kuvia katsotaan kuvattavan kanssa kamerasta, ja kuvat ovat paremmin nähtävillä vielä koevedoksissa. Kuvasuhdetta, pään asemointia ja tiedostojen tallennuskokoa voidaan mukauttaa ilman lisähintaa. Räätälöidyt valaisut vaikuttavat jonkin verran hintaan valaisusta riippuen. Monimutkaisempia valaisuja on mahdollista toteuttaa erillisinä päivinä perjantaisin.

 • Mitä viimeistely sisältää?

  Kuvien viimeistely henkilöstökuvissa sisältää skaalauksen ja kallistuksen kuvapohjaan, hienovaraisen ihon käsittelyn, ihon sävyjen hienosäädön sekä joitakin paikallissäätöjä kuvasta riippuen. Kuvista poistetaan usein myös paljaalla silmällä näkymättömiä, mutta täysikokoisessa kuvassa erottuvia yksityiskohtia.

 • Missä studio sijaitsee?

  Studio on osoitteessa Hämeenpuisto 35 – lähes vastapäätä Tampereen Työväen Teatteria ja lähellä Tuulensuun ratikkapysäkkiä. Eteläpuistosta päin tultaessa oikea talo löytyy R-kioskin kohdalta.

 • Valokuvaajanananne.

  Omakuva, Valokuvaamo Magio

  Moi. Toimin Magiossa kuvaajana ja yrittäjänä.

  Siirryin studiokuvaamiseen vuonna 2014. Sitä ennen ehdin tehdä muutaman vuoden dokumentaarista hääkuvaa. Haaveilin oman muotokuvastudion lisäksi myös lehtikuvaajan ammatista ja opiskelin hetken myös kuvajournalismia.

  Teen mielellään erilaisia henkilökuvauksia; henkilöstökuvia, CV- ja profiilikuvauksia, muotokuvia ja lapsikuvauksia. Maanantaista torstaihin pääsee myös passi- ja viisumikuviin.

  Tervetuloa studiolle!

  t. Magio / Markus Grönfors

  Lisätiedot

  Tausta (oletus)

  Vaalea

  Valaisu (oletus)

  Valoisa, raikas

  Rajaus (oletus)

  Pystykuva

  Resoluutio (oletus)

  4000px

  Väriprofiili

  sRGB

  Sopii parhaiten

  Nettisivut, käyntikortit, intranet