Passikuvat nettihintaan.

Passikuvat nettihintaan alk. 11,90€. Voimassa 15.12. asti.

Käytä tarjousReittiopastus studiolle

Passikuvat – Tampereelta nääs.

Laadukas passikuva Tampereen keskustasta Hämeenpuistosta, tuhansien kuvien kokemuksella. Jokaisesta passikuvasta pyritään tekemään mahdollisimman onnistunut. Kuvillamme on tyytyväisyystakuu, joten kuvia otetaan sen verran, että olet kuvaan tyytyväinen.

Saat tarvittavan kuvatunnuksen mukaan tekstiviestinä sekä kirjekuoressa, paperille printattuna. Sähköisen passikuvan hinta Poliisille lähetettynä on 14,00 euroa, perinteiset passikuvat saat halutessasi mukaan 4 euron lisähinnalla.

Studiomme sijaitsee vastapäätä Työväen Teatteria, 50 metriä R-kioskilta Eteläpuistoon päin. Osoitteemme on Hämeenpuisto 35.

Ilman ajanvarausta

Huolella käsinsäädetyt passikuvat Tampereen pikkustudiolta. Sähköisenä mm. passiin ja henkilökorttiin, printteinä osaan viisumeista sekä ajokorttiin.

Kuvakoodi viestinä

Hakemuksessa tarvittava kuvatunnus tekstiviestinä kännykkään + kirjekuoressa paperille printattuna. Koodi on heti käytettävissä verkossa ja Poliisiasemalla.

Tyytyväisyystakuu

Meillä jokaiseen passikuvaan suhtaudutaan vakavasti, ja pyrimme tekemään siitä mahdollisimman hyvän. Meillä kuvia otetaan aina sen verran, että sopiva kuva löytyy.

Teatteria vastapäätä

Pikkustudiomme sijaitsee Hämeenpuistossa, lähes vastapäätä Työväen Teatteria. Olemme avoinna arkisin 10 – 18 sekä lauantaisin 10 – 15. Tervetuloa kuvattavaksi!

Passikuvat laatutakuulla.

Tampereen pikkustudioltamme saat laadukkaan kuvan passiin ja henkilökorttiin, tuhansien kuvien kokemuksella. Jokainen passikuva säädetään aina käsityönä. Valmis kuva lähetetään meiltä joko poliisin Lupapalveluun sähköisesti tai printataan esim. ajokorttia varten. Kuvia otetaan aina riittävä määrä.

Esimerkki passikuvan toimituksesta, kuvassa kuvatunnus lähetettynä kännykkään, printattuna paperille sekä valokuvamuotoiset passikuvat.

Passikuvat sähköisesti ja printattuna. Kuvatunnus tekstiviestinä.

Korkeat laatustandardit

Haluamme tarjota mahdollisimman laadukkaita passikuvia, tiukkojen kriteerien sallimissa rajoissa. Kuvissamme on puhtaan valkoinen tausta ja tarkasti säädetty valaisu. Olemme myös tarkkoja erityisesti silmien erottumiseen, silmälaseihin sekä pään ja hartioiden suoruuteen liittyen. Jokaisesta kuvasta pyritään saamaan mahdollisimman onnistunut.

Sähköisen passikuvan vaatimukset, kuva apuviivoineen Photoshop-kuvankäsittelyohjelmassa.

Työn alla oleva passikuva Photoshopissa.

Valitse paras kuva

Jokaisessa passikuvauksessa otetaan keskimäärin 6 kuvaa, jonka jälkeen kuvia voidaan vertailla kameran takanäytöltä. Jos kuvista löytyy korjattavaa, kuvia voidaan ottaa tarvittaessa lisää. Saat myös konkreettisia ohjeita, jotta pää ja hartiat saadaan kuvausvaiheessa mahdollisimman suoraan. Lopullisen kuvan voit valita itse tai antaa kuvaajan valita.

Näytämme passikuvauksessa otetut kuvat suoraan kamerasta.

Voit valita kuvan kameran takanäytöltä.

Sähköisesti tai printteinä

Sähköistä passikuvaa voi käyttää kaikkiin henkilökortteihin Suomessa; passiin, henkilökorttiin sekä muihin hieman vähemmän tunnetuihin kortteihin; vartijakorttiin, järjestyksenvalvojakorttiin, merimiespassiin, turvasuojaajakorttiin sekä aseenkäsittelylupaan. Ainoa poikkeus on enää ajokortti, johon tarvitaan vielä printattu passikuva.

Hinnasto, passikuvat

Hinnat sisältävät ohjatun kuvauksen, kuvan käsittelyn ja lähetyksen Poliisin järjestelmään / valmiiksi leikatut passivalokuvat kirjekuoressa. Passi- ja viisumikuvat aina ilman ajanvarausta.

Passikuva, sähköisesti 14,00€

 • Suoraan poliisille, heti käytettävissä
 • Kuvatunnus tekstiviestillä
 • Kuvatunnus kirjekuoressa

Passikuva, printteinä 14,00€

 • 8 valmiiksi leikattua passikuvaa
 • Sis. 4 värillistä, 4 mustavalkoista kuvaa

Sähköisesti & printteinä 18,00€

 • Suoraan poliisille, heti käytettävissä
 • Kuvatunnus tekstiviestillä + kirjekuoressa
 • 8 valmiiksi leikattua passikuvaa
 • Hinta yhteensä 18,00€

Passikuvaus, koko setti 19,00€

 • Suoraan poliisille, heti käytettävissä
 • Kuvatunnus tekstiviestillä + kirjekuoressa
 • 8 valmiiksi leikattua passikuvaa
 • Kuvatiedosto sähköpostiin
 • Hinta yhteensä 19,00€

Hae passia netissä

Passin hakeminen netissä on helppoa. Kirjaudu sähköiseen asiointipalveluun, tarkista omat tietosi ja kirjoita hakemukseen meiltä saamasi kuvatunnus. Hakemus maksetaan lopuksi verkkopankin kautta. Hakemuksen voi tehdä myös valitsemallasi Poliisiasemalla. Voit asioida Tampereen pääpoliisiaseman lisäksi esimerkiksi Pirkkalassa, Nokialla, Ikaalisissa, Orivedellä, Valkeakoskella tai Kangasalla.

Passin toimitus

Valmiit passit ja henkilökortit toimittaa 1.1.2017 alkaen Matkahuolto. Monissa tapauksissa Matkahuollon toimipiste löytyy R-kioskien yhteydestä, joten noutopisteet ovat suurelta osin samat kuin aiemminkin. Lisää muutoksesta voit lukea Matkahuollon sivuilta. Passi valmistuu keskimäärin muutamassa päivässä; normaalitoimitukseksi on Poliisin sivuilla määritelty 5-8 vuorokautta.

Valmiin passin voi noutaa Matkahuollon toimipisteestä.

Valmiin passin voi noutaa Matkahuollon toimipisteestä.

Silmälasit passikuvassa

Silmälasit on jätettävä pois aina, kun linssit heijastavat, varjostavat, tummentavat, suurentavat, pienentävät silmiä, tai kehykset ovat liian lähellä silmiä. Passikuva ilman silmälaseja kelpaa aina. Rajatapauksissa kuva kannattaa ottaa ilman laseja – emme lähetä palveluun kuvia, jotka eivät selkeästi täytä tiettyjä kriteerejä. Passikuvaan kelpaavat kehykset ovat malliltaan suurehkot ja sangoiltaan ohuehkot. Tilanne tarkistetaan aina ennen kuvausta.

Vauvan passikuvat

Nykyinen lainsäädäntö vaatii sähköisen passikuvan myös pienistä vauvoista. Vauvan passikuvat (ikähaarukka 0-4kk) kuvataan vanhemman sylissä ja tätä isommat yleensä vanhemman jalan päällä istuen. Yksi hyvä ruutu riittää, joten vauvan tuomista passikuvaan ei kannata turhaan stressata.

Passien toimitusajat

Uuden passin saa seuraavasti:

 • Normaalitoimitus, 5-8 arkipäivää
 • Pikatoimitus, enintään 3 arkipäivää
 • Express-toimitus, 0-1 arkipäivää
 • Väliaikainen passi, annetaan mukaan
 • Merimiespassi, tilanteesta riippuen

Lisää tietoa toimituksesta Poliisin sivuilta.

Poliisin asiointipalvelun etusivu.

Asiointipalvelun etusivu.

Perhealennus

Passikuvista on mahdollista saada perhealennusta:

 • 4 tai useampi kuvattavaa, -10%

Tarjous koskee vain samalla kertaa kuvattavia ryhmiä. Alennus ei koske alle 4kk vauvan passikuvia eikä alennuksia voi yhdistää keskenään.

Opiskelija-alennus

Voimassa olevalla opiskelijakortilla -10% passikuvista sekä viisumikuvista. Alennuksia ei voi yhdistää keskenään.

Yhteystiedot

Valokuvaamo Magio
Hämeenpuisto 35
33200 Tampere
Vastapäätä Työväen Teatteria.

Puhelin studiolle: 044 9898 070
Google Maps -reittiopastus

Aukioloajat

Arkisin 10 – 18
Lauantai 10 – 15
Sunnuntaisin suljettu.

Sijainti kartalla

Valokuvaamo Magio sijaitsee Tampereen ydinkeskustan kupeessa, lähellä Hämeenkatua ja Tuulensuuta. Läheltä löytyy mm. Sokos, R-kioski ja Tampereen Työväen Teatteri. Hämeenkadulle on matkaa noin 100 metriä. Karttaa voi zoomata hiiren rullaa käyttämällä.

Sijainti kartalla