0449898070 hello@magio.fi

Passikuvat

Passikuvaus Tampereen keskustasta, sähköisesti tai printteinä.
Katso reittiopastus

Passikuvat – Tampereelta nääs

Huolella käsinsäädetty passikuva Tampereen keskustasta Hämeenpuistosta, tuhansien kuvien kokemuksella.

Sähköisessä hakemuksessa tarvittavan kuvatunnuksen saat meiltä nopeasti sekä tekstiviestillä että kirjekuoressa, paperille printattuna. Valmis passikuva voidaan tulostaa lisäksi konkreettisiksi valokuviksi ja lähettää tiedostona myös sähköpostiin.

Pikkustudiomme sijaitsee vastapäätä Lenin-museota ja Työväen Teatteria, 50 metriä R-kioskilta Eteläpuistoon päin. Osoite on Hämeenpuisto 35.

Ilman ajanvarausta

Huolella käsinsäädetyt, laadukkaat passikuvat Tampereen pikkustudiolta. Passikuviin voi tulla ilman varausta arkisin 10 – 18 sekä lauantaisin 10 – 15. 

Koodi heti mukaan

Hakemuksessa tarvittava kuvatunnus tekstiviestinä kännykkään + kirjekuoressa paperille printattuna. Koodi on heti käytettävissä verkossa ja poliisiasemalla.

Tyytyväisyystakuu

Meillä jokaiseen passikuvaan suhtaudutaan vakavasti, ja pyrimme tekemään siitä mahdollisimman hyvän. Meillä kuvia otetaan aina sen verran, että sopiva kuva löytyy.

Helposti myös autolla

Studio sijaitsee Tampereella Hämeenpuistossa, lähellä Tuulensuuta ja Hämeenkatua. Vastapäätä löytyy Lenin-museo sekä Tampereen Työväen Teatteri.

Passikuva laatutakuulla

Tampereen pikkustudiolta Magiosta saat laadukkaan kuvan passiin ja henkilökorttiin, pitkällä kokemuksella. Jokainen passikuva säädetään aina tarkasti käsin. Valmis passikuva lähetetään meiltä poliisin Lupapalveluun sähköisesti tai printataan esim. ajokorttia varten.

Esimerkki passikuvan toimituksesta, kuvassa kuvatunnus lähetettynä kännykkään, printattuna paperille sekä valokuvamuotoiset passikuvat.
Passikuvat sähköisesti ja printattuna. Kuvatunnus tekstiviestinä.

Korkeat laatustandardit

Haluamme tarjota mahdollisimman laadukkaita passikuvia, tiukkojen kriteerien sallimissa rajoissa. Kuvissa voi kuitenkin olla rennosti ja hienoinen hymykin on sallittu. Olemme kuitenkin tarkkoja erityisesti silmien erottumiseen, silmälaseihin sekä pään suoruuteen liittyen.

Sähköisen passikuvan vaatimukset, kuva apuviivoineen Photoshop-kuvankäsittelyohjelmassa.
Skaalattu passikuva Photoshopissa.

Valitse paras kuva

Jokaisessa passikuvauksessa otetaan keskimäärin 6 kuvaa, jonka jälkeen kuvia voidaan vertailla kameran takanäytöltä. Jos kuvista löytyy korjattavaa, kuvia voidaan ottaa tarvittaessa lisää. Saat myös konkreettisia ohjeita, jotta pää ja hartiat saadaan kuvausvaiheessa mahdollisimman suoraan.

Näytämme passikuvauksessa otetut kuvat suoraan kamerasta.
Kuvan voi valita kameran takanäytöltä.

Sähköisesti tai printteinä

Sähköistä passikuvaa voi käyttää kaikkiin henkilötodistuksiin; passiin, henkilökorttiin sekä muihin hieman vähemmän tunnetuihin kortteihin; vartijakorttiin, järjestyksenvalvojakorttiin, merimiespassiin, turvasuojaajakorttiin sekä aseenkäsittelylupaan. Ainoa poikkeus on enää ajokortti, johon tarvitaan vielä printattu passikuva.

Hinnasto

Hinnat sisältävät ohjatun kuvauksen, kuvan käsittelyn ja lähetyksen poliisin palvelimelle / valmiiksi leikatut passivalokuvat kirjekuoressa. Passi- ja viisumikuvat arkisin aina ilman ajanvarausta.

Passikuva sähköisesti 14,00€

 • Suoraan poliisille, heti käytettävissä
 • Kuvatunnus tekstiviestillä
 • Kuvatunnus kirjekuoressa

Passikuva printteinä 14,00€

 • 8 valmiiksi leikattua passikuvaa
 • Sis. 4 värillistä, 4 mustavalkoista kuvaa

Sähköisesti & printteinä 18,00€

 • Suoraan poliisille, heti käytettävissä
 • Kuvatunnus tekstiviestillä + kirjekuoressa
 • 8 valmiiksi leikattua passikuvaa
 • Hinta yhteensä 18,00€

Passikuvaus, koko setti 20,00€

 • Suoraan poliisille, heti käytettävissä
 • Kuvatunnus tekstiviestillä + kirjekuoressa
 • 8 valmiiksi leikattua passikuvaa
 • Kuvatiedosto sähköpostiin (norm. +4,00€)
 • Hinta yhteensä 20,00€

Passin uusiminen

Passin hakeminen netissä on helppoa. Kirjaudu sähköiseen asiointipalveluun, tarkista omat tietosi ja kirjoita hakemukseen meiltä saamasi kuvatunnus. Hakemus maksetaan lopuksi verkkopankin kautta. Hakemuksen voi tehdä myös valitsemallasi poliisiasemalla.

Passin toimitus

Valmiit passit ja henkilökortit toimittaa 1.1.2017 alkaen Matkahuolto. Monissa tapauksissa Matkahuollon toimipiste löytyy R-kioskien yhteydestä, joten noutopisteet ovat suurelta osin samat kuin aiemminkin. Passi valmistuu keskimäärin muutamassa päivässä; normaalitoimitus kestää 5-8 vuorokautta.

Valmiin passin voi noutaa Matkahuollon toimipisteestä.
Valmiin passin voi noutaa Matkahuollon toimipisteestä.

Silmälasit passikuvassa

Silmälasit on jätettävä pois aina, jos linssit heijastavat, varjostavat, tummentavat, suurentavat, pienentävät silmiä, tai kehykset ovat liian lähellä silmiä. Passikuva ilman silmälaseja kelpaa aina. Rajatapauksissa kuva kannattaa ottaa ilman laseja – emme lähetä palveluun kuvia, jotka eivät selkeästi täytä tiettyjä kriteerejä. Tilanne tarkistetaan aina kuvauksen yhteydessä.

Passikuvat vauvasta

Nykyinen lainsäädäntö vaatii sähköisen passikuvan myös pienistä vauvoista. Vauvan passikuvat (ikähaarukka 0-4kk) kuvataan vanhemman sylissä ja tätä isommat yleensä vanhemman jalan päällä istuen. Yksi hyvä ruutu riittää, joten vauvan tuomista kuviin ei kannata stressata liikaa.

Passin toimitusajat

Uuden passin tai henkilökortin saa seuraavasti:

 • Normaalitoimitus, 5-8 arkipäivää
 • Pikatoimitus, enintään 3 arkipäivää
 • Express-toimitus, 0-1 arkipäivää
 • Väliaikainen passi, annetaan mukaan
 • Merimiespassi, tilanteesta riippuen

Lisää tietoa toimituksesta poliisin sivuilta.

Poliisin asiointipalvelun etusivu.
Asiointipalvelun etusivu.

Perhealennus

Passikuvista on mahdollista saada perhealennusta:

 • 4 tai useampi kuvattavaa, -10%

Tarjous koskee vain samalla kertaa kuvattavia ryhmiä. Alennus ei koske alle 4kk vauvan passikuvia eikä alennuksia voi yhdistää keskenään.

Opiskelija-alennus

Voimassa olevalla opiskelijakortilla -10% passikuvista sekä viisumikuvista. Alennuksia ei voi yhdistää keskenään.

Yhteystiedot

Valokuvaamo Magio
Hämeenpuisto 35
33200 Tampere
Vastapäätä Työväen Teatteria.

Puhelin studiolle: 044 9898 070
Google Maps -reittiopastus

Aukioloajat

Arkisin 10 – 18
Lauantai 10 – 15
Sunnuntaisin suljettu.

Sijainti kartalla

Valokuvaamo Magio sijaitsee Tampereen ydinkeskustan kupeessa, lähellä Hämeenkatua ja Tuulensuuta. Läheltä löytyy mm. Sokos, R-kioski ja Tampereen Työväen Teatteri. Hämeenkadulle on matkaa noin 100 metriä. Karttaa voi zoomata hiiren rullaa käyttämällä.

Sijainti kartalla