0449898070 hello@magio.fi

Lapsikuvaus

Lapsikuvaukset lauantaisin ajanvarauksella! 

Tee varaus

Lapsikuvaus –

moderni tyyli

Moderni tyyli pohjautuu vaaleaan liukuvalaistuun taustaan ja kiiltävään, kevyen heijastuksen antavaan lattiaan.

Moderni lapsikuvaus sopii hyvin 1-vuotiskuvauksiin tai vanhemmille lapsille, noin 3 vuoden ikään saakka. Alustan päällä voidaan kuvata rajoitetusti myös sisaruskuvia. 

Kameralle pyritään taltioimaan kaikkea kokovartalokuvista kasvokuviin ja puolivartalokuvia. Puolessa tunnissa koevedoksia kertyy yleensä minimissään noin 150 kappaletta.

Koevedokset lähetetään sähköpostiin saman päivän aikana. Käsiteltävät kuvat voi valita rauhassa omaan tahtiin.

Modernissa setissä voidaan kuvata myös sisaruskuvia, mutta kuvausalustan koko asettaa siihen rajoituksia. Sisaruskuvauksiin suosittelemme klassista lapsikuvausta, jossa taustana toimii leveämpi taustakangas.

Modernissa setissä käytettävä koroke on tukevaa tekoa ja korkeudeltaan noin 27cm.

Rekvisiittaa!

Kaikkiin lapsikuvauksiin on tarjolla myös rekvisiittaa talon puolesta, ja ne ovat kuvauksessa vapaasti käytettävissä. Myös omaa rekvisiittaa saa halutessaan tuoda mukana. Tällä hetkellä valikoimassa oleva rekvisiitta kuvissa vasemmalla.

Kuvien toimitus

Käsitellyt kuvat toimitetaan värillisinä ja mustavalkoisina versioina, aina maksimiresoluutiolla. Kuvat on helppo ladata omalle koneelle kuvagalleriasta. Kuvista voi teettää suuriakin tauluja ja muita konkreettisia kuvia vapaasti.

Toimitusajat

Valmiiden kuvien toimitukseen kuluu valintakorin saamisesta noin kahdesta viiteen studiopäivää. Valmiit kuvat ovat ladattavissa omalle koneelle vähintään 4kk ajan.

Rekvisiittakuvissa: 1) Pieni koira, istuttava. Korkeus 35cm. (Suunnittelija Eero Aarnio) 2) Pupu, istuttava. Korkeus 50cm (Stefano Giovannoni) 3) Ralliauto, istuttava. Istumakorkeus 30cm 4) Keinuhevonen, istumakorkeus 30cm. 5) Jakkara + kirjainkuutiot. Jakkaran istumakorkeus 25cm. 6) Puulelut, hakka + palikkalaatikko (Kid’s Consept) 7) Henkistä tukea: pupu + nalle. 

Lapsikuvat –

klassinen tyyli

Klassinen tyyli on uusi vaihtoehto 1-vuotiskuville tai vanhemmille sekä erityisesti sisaruskuviin. Setti pohjautuu tummahkoon käsinmaalattuun kangastaustaan ja hieman erityyppiseen valaisuun.

Klassinen lapsikuvaus sopii hyvin 1-vuotiskuvauksiin tai vanhemmille lapsille, noin 5 vuoden ikään saakka. Leveämpi kangastausta mahdollistaa hyvin myös sisaruskuvat.

Kameralle pyritään taltioimaan kaikkea kokovartalokuvista kasvokuviin ja puolivartalokuvia. Puolessa tunnissa koevedoksia kertyy yleensä minimissään noin 150 kappaletta.

Koevedokset lähetetään sähköpostiin saman päivän aikana. Käsiteltävät kuvat voi valita rauhassa omaan tahtiin.

Rekvisiittaa löytyy myös näihin, mm. kappa 1800-luvulta, matkalaukku, vanha jakkara, kahvimylly, puupalikoita ym.

Ajanvaraus

Loading...

Hinnasto

Moderni lapsikuvaus

Kuvausmaksu 65,00, 30 minuuttia

Esim. 1-vuotiskuvaus. Kuvausmaksu sisältää valosetupin kasaamisen (15min), kuvausalustan puhdistuksen, rekviisiitan, koevedosten lähetyksen sekä tehokasta kuvausaikaa 30 minuuttia. Puoli tuntia on todettu lapsikuvauksissa hyvin riittäväksi, mutta sisältää myös hieman joustovaraa.

Käsitellyt kuvat 20,00 / kpl

Kuvankäsittely sisältää kuvan taustan ja lattian käsittelyn siistiksi ja uudelleenrajauksen, kevyen roskien poiston, yleissäädöt ja tallennuksen maksimiresoluutiolla. Jokaisesta kuvasta toimitetaan värillinen ja mustavalkoinen versio.

 

Klassinen lapsikuvaus

Kuvausmaksu 75,00, 30 minuuttia*

Esim. 1-vuotiskuvaus. Kuvausmaksu sisältää kuvaussetin kasaamisen (15min), rekvisiitan käytön, koevedosten lähetyksen sekä kuvausaikaa 30 minuuttia. Kangastausta sopii leveytensä takia parhaiten sisarusten kuvaamiseen. Sisältää 30 minuuttia tehokasta kuvausaikaa sekä hieman joustovaraa.

Käsitellyt kuvat 20,00 / kpl

Kuvankäsittely sisältää kuvan taustan ja lattian siistimistä sekä uudelleenrajauksen, kevyen roskien poiston, yleissäädöt sekä tallennuksen maksimiresoluutiolla. Jokaisesta kuvasta toimitetaan värillinen ja mustavalkoinen versio.

Magio kartalla

Magion pikkustudio sijaitsee Hämeenpuistossa, lähellä ydinkeskustaa. Vastapäätä liikettämme on Tampereen Työväen Teatteri. Hämeenkadulle ja Tuulensuuhun on matkaa vain noin 200 metriä. Liikkeen edestä ja lähistöltä löytyy yleensä hyvin parkkitilaa.

Sijainti kartalla

Palvelemme

ARKISIN
10:00 – 18:00

Ilman ajanvarausta

LAUANTAI
Ajanvarauksella

SUNNUNTAI
Suljettu

Ota yhteyttä

Kysyttävää? Laita viestiä, vastaamme mahdollisimman pian.