Valoisat 1-vuotiskuvat.

Valoisat lapsikuvat synttärisankareista. Myös sisaruskuvaukset.

Uudistettu 1-vuotiskuvaus

1-vuotiskuviin ja puolivuotiskuviin on tehty lisää muutoksia kevään 2017 aikana. Tarkoituksena on ollut saada kuviin moderni, mutta kuitenkin mahdollisimman hyvin aikaa kestävä ilme sekä paljon erilaisia vaihtoehtoja taustavärien suhteen. Taustaa voidaan korostaa kevyen hailakalla sävyllä, joka heijastuu samalla lattiaan. Lattian päällä on valkoinen maitolasi, joka antaa samalla kokovartalokuviin kevyen heijastuksen. Lopulliset tiedostot tehdään mahdollisimman suuriksi, painovalmiiksi tiedostoiksi.

1-vuotiskuva, värillinen, kuvattu Magiossa Tampereen studiolla.

Värillinen versio 1-vuotiskuvasta, vaaleanharmaa tausta.

 

Kuvauksesta

1-vuotiskuviin on varattu tehokasta kuvausaikaa maksimissaan 30 minuuttia, tämä kuitenkin on hyvinkin riittävä aika tehokkaasti käytettynä. Raakakuvia kertyy yleensä noin 100-150. Käsittelemättömät kuvat ladataan salasanasuojattuun nettigalleriaan koevedoksina, joista valinnat voi tehdä kotona oman aikataulun mukaan. Valmiit, käsitellyt kuvat toimitetaan muutaman studiopäivän sisällä koevedoksien valinnasta, kuitenkin maksimissaan 5 studiopäivän kuluessa.

Studiolla on rekvisiittaa vielä melko vähän, joten kuvaukseen voi tuoda myös omia tavaroita. Rekvisiittana toimii hyvin esimerkiksi matkalaukut, lelut, puiset laatikot ja muut vastaavat. Kuvat otetaan 120 x 120 cm -kokoisen kuvauskorokkeen päällä, jonka korkeus lattiasta on noin 50cm. Kuvauksessa tarvitaan siis hieman vanhempien apua, että kuvattava pysyy korokkeella turvallisesti.

Reilusti valinnanvaraa

Lapsikuvauksissa kuvia kertyy puolen tunnin kuvauksen aikana yhteensä jopa 150 kpl, valinnanvaraa siis riittää. Kuvat lähetetään pienessä koossa koevedosgalleriaan, josta lopulliset käsiteltävät kuvat voi valikoida oman aikataulun mukaan. Käsittelemme kuvat valintojen saamisen jälkeen muutaman studiopäivän sisällä ja saat linkin ladattaviin kuviin sähköpostiin.

Vapaa käyttöoikeus

Käsitellyillä kuvilla on vapaa käyttöoikeus, eikä niissä ole vesileimoja. Valmiit kuvat toimitetaan maksimiresoluutiolla salasanasuojattuun galleriaan, josta ne on helppo ladata omalle koneelle. Valmiiden lapsikuvien resoluutiota ei pienennetä, joten koko on erittäin suuri ja riittää myös isoihin tauluihin.

Vain ajanvarauksella

Lapsikuviin tarvitaan ajanvaraus – sen voi tehdä helpoiten 24H Ajanvarauksen kautta. Varauslomake löytyy myös sivun alaosasta. Ajanvarauksen avulla saamme tarkemmat toiveet kuvauksesta etukäteen, mikä helpottaa kuvaamista. Lapsikuvauksille on varattu aikoja päivittäin 2 kappaletta, klo 9 ja 12. Kuvausosion kesto on on noin 30 minuuttia. Ennen kuvausta valmisteluihin kuluvaa aikaa ei lasketa kuvausajaksi.

6 kuvalla 89,00€

Sisältää 30 minuuttia tehokasta kuvausaikaa, koevedokset sekä 6 valikoitua & viimeisteltyä kuvaa sähköisesti toimitettuna. Kaikista valituista kuvista käsitellään sekä värillinen että mustavalkoinen versio ilman lisähintaa. Kuvilla vapaa käyttöoikeus ei-kaupalliseen käyttöön. Kuvia otetaan 1-2 valitulla taustalla. Kuvat toimitetaan maksimiresoluutiolla, painovalmiina tiedostoina (300dpi, 16bit)

9 kuvalla 119,00€

Sisältää 30 minuuttia tehokasta kuvausaikaa, koevedokset sekä 9 valikoitua & viimeisteltyä kuvaa sähköisesti toimitettuna. Kaikista valituista kuvista käsitellään sekä värillinen että mustavalkoinen versio ilman lisähintaa. Kuvilla vapaa käyttöoikeus ei-kaupalliseen käyttöön. Kuvia otetaan 1-2 valitulla taustalla. Kuvat toimitetaan maksimiresoluutiolla, painovalmiina tiedostoina (300dpi, 16bit)

12 kuvalla 149,00€

Sisältää 30 minuuttia tehokasta kuvausaikaa, koevedokset sekä 12 valikoitua & viimeisteltyä kuvaa sähköisesti toimitettuna. Kaikista valituista kuvista käsitellään sekä värillinen että mustavalkoinen versio ilman lisähintaa. Kuvilla vapaa käyttöoikeus ei-kaupalliseen käyttöön. Kuvia otetaan 1-2 valitulla taustalla. Kuvat toimitetaan maksimiresoluutiolla, painovalmiina tiedostoina (300dpi, 16bit)

Uudet taustasävyt

Lapsikuvien taustaväreihin on tehty pientä päivitystä. Sävyt tehdään valaisemalla valkoista taustaa kevyesti värigeeleillä. Kaikki sävyt ovat edelleen haaleita pastellisävyjä, kuten vaaleaa punaista, sinistä, turkoosia ja violettia. Lattiana toimii kevyesti heijastava valkoinen lasipinta, joka heijastelee myös kevyesti taustan sävyjä.

Ajanvaraus

 

Loading...

Magio kartalla

Magion pikkustudio sijaitsee Hämeenpuistossa, lähellä ydinkeskustaa. Vastapäätä liikettämme on Tampereen Työväen Teatteri. Hämeenkadulle ja Tuulensuuhun on matkaa vain noin 200 metriä. Liikkeen edestä ja lähistöltä löytyy yleensä hyvin parkkitilaa.

Sijainti kartalla