Lapsikuvaus

Lapsikuvaukset puolivuotiaista ja 1-vuotiaista ylöspäin.

 

Siirry ajanvaraukseen

 Lapsikuvaus –

moderni tyyli

 

Moni lapsi opettelee kävelyä noin vuoden ikäisenä, siispä se on suosittu ikä tuoda lapsi kuvauksiin. Moderni tyyli pohjautuu vaaleaan liukuvalaistuun taustaan ja kiiltävään, kevyen heijastuksen antavaan lattiaan.

Moderni tyyli sopii parhaiten lapsille puolivuotiaista ylöspäin, 1-vuotiaille ja noin kahden vuoden ikään asti.

Kuvauksessa pyritään taltioimaan spontaanisti liikkuvaa kuvauskohdetta vaihtelevin rajauksin. Puolessa tunnissa koevedoksia kertyy yleensä minimissään noin 150 kappaletta.

Koevedokset lähetetään sähköpostiin saman päivän aikana. Käsiteltävät kuvat voi valita rauhassa omaan tahtiin.

Moderni kuvaussetti on suunniteltu yhden lapsen kuvaamiseen kerrallaan. Sisarusten kuvaamiseen suosittelemme klassista lapsikuvausta, jossa tilaa on enemmän.

Rekvisiittaa

Kaikkiin lapsikuvauksiin on tarjolla myös rekvisiittaa talon puolesta, ja ne ovat kuvauksessa vapaasti käytettävissä. Myös omaa rekvisiittaa saa halutessaan tuoda mukana.

Kuvien toimitus

Käsitellyt kuvat toimitetaan värillisinä ja mustavalkoisina versioina, aina maksimiresoluutiolla. Kuvista voi teettää suuriakin tauluja ja muita konkreettisia kuvia vapaasti.

Toimitusajat

Valmiiden kuvien toimitukseen kuluu valintakorin saamisesta keskimäärin noin 5-8 arkipäivää. Valmiit kuvat ovat ladattavissa vähintään 4kk ajan.

Rekvisiittakuvissa: 1) Pieni koira, istuttava. Korkeus 35cm. (Suunnittelija Eero Aarnio) 2) Pupu, istuttava. Korkeus 50cm (Stefano Giovannoni) 3) Ralliauto, istuttava. Istumakorkeus 30cm 4) Keinuhevonen, istumakorkeus 30cm. 5) Jakkara + kirjainkuutiot. Jakkaran istumakorkeus 25cm. 6) Puulelut, hakka + palikkalaatikko (Kid’s Consept) 7) Henkistä tukea: pupu + nalle. 

Lapsikuvaus –

klassinen tyyli

Klassinen tyyli on uusi vaihtoehto kuvattaville 1-vuotiaasta ylöspäin. Se soveltuu parhaiten noin 4 vuoden ikään saakka. Sopii hyvin myös sisarusten kuvaamiseen, kuitenkin enintään kolmelle kuvattavalle. Klassinen kuvaus pohjautuu tummahkoon käsinmaalattuun kangastaustaan ja hieman eri tyyppiseen valaisuun.

Kameralle pyritään taltioimaan kaikkea kokovartalokuvista kasvokuviin. Puolessa tunnissa koevedoksia kertyy yleensä minimissään noin 150 kappaletta.

Koevedokset lähetetään sähköpostiin saman päivän aikana. Käsiteltävät kuvat voi valita rauhassa omaan tahtiin.

Rekvisiittaa löytyy myös näihin, mm. kappa 1800-luvulta, matkalaukku, vanha jakkara, kahvimylly, puupalikoita ym.

Kuvia mahdollista ottaa lopuksi myös perheenä, puisen alustan päällä istuen. Varsinainen perhekuvaus ei tällä hetkellä valikoimassa. Pidempi 45min kuvausaika +30,00.

 

Ajanvaraus

Loading...

Moderni lapsikuvaus

Kuvausmaksu 75,00, 30 minuuttia

Kuvausmaksu sisältää valojen kasaamisen ja hienosäädön (30min), kuvausalustan puhdistuksen, rekviisiitan, koevedosten lähetyksen sekä tehokasta kuvausaikaa 30 minuuttia. Puoli tuntia on todettu lapsikuvauksissa hyvin riittäväksi, mutta sisältää myös hieman joustovaraa.

Käsitellyt kuvat 20,00 / kpl

Kuvankäsittely sisältää kuvan taustan ja lattian käsittelyn siistiksi ja uudelleenrajauksen, kevyen roskien poiston, yleissäädöt ja tallennuksen maksimiresoluutiolla. Jokaisesta kuvasta toimitetaan värillinen ja mustavalkoinen versio.

Klassinen lapsikuvaus

Kuvausmaksu 75,00, 30 minuuttia

Kuvausmaksu sisältää valojen kasaamisen ja hienosäädön (30min), rekvisiitan, koevedosten lähetyksen sekä kuvausaikaa 30 minuuttia. Kangastausta sopii leveytensä takia parhaiten sisarusten kuvaamiseen. Sisältää 30 minuuttia tehokasta kuvausaikaa sekä hieman joustovaraa.

Käsitellyt kuvat 20,00 / kpl

Kuvankäsittely sisältää kuvan taustan ja lattian siistimistä sekä uudelleenrajauksen, kevyen roskien poiston, yleissäädöt sekä tallennuksen maksimiresoluutiolla. Jokaisesta kuvasta toimitetaan värillinen ja mustavalkoinen versio.

Sijainti kartalla

Magio palvelee

Lyhyet kuvaukset

MAANANTAI – TORSTAI

10 – 18

 

Studiokuvaukset

PERJANTAI – LAUANTAI

Vain ajanvarauksella

 

SUNNUNTAI
Suljettu

Ota yhteyttä

 

 

Kysy kuvauksista tai lähetä tarjouspyyntö. Voit laittaa myös suoraan viestiä hello(at)magio.fi.

 

Studio avoinna ilman ajanvarausta maanantaista torstaihin 10-18. Pidemmät studiokuvaukset (mm. lapsi- ja muotokuvat) perjantaista lauantaihin ajanvarauksella. Tervetuloa!