Lapsikuvaus

 
Lapsikuvaukset puolivuotiaista ja 1-vuotiaista ylöspäin
 
Ajanvaraus

 

Lapsikuvaus –

moderni tyyli

 

Moni lapsi opettelee kävelyä noin vuoden ikäisenä, siispä se on suosittu ikä tuoda lapsi kuvauksiin. Moderni tyyli pohjautuu vaaleaan liukuvalaistuun taustaan ja kiiltävään, kevyen heijastuksen antavaan lattiaan.

Moderni tyyli sopii parhaiten lapsille puolivuotiaista ylöspäin, 1-vuotiaille tai hieman isommillekin, kuitenkin ehkä parhaiten enintään 2-vuotiaille.

Kuvauksessa pyritään taltioimaan spontaanisti liikkuvaa kuvauskohdetta vaihtelevin rajauksin. Puolessa tunnissa koevedoksia kertyy yleensä minimissään noin 150 kappaletta.

Koevedokset lähetetään sähköpostiin saman päivän aikana. Käsiteltävät kuvat voi valita rauhassa omaan tahtiin.

Moderni kuvaussetti on suunniteltu ensisijaisesti yhden lapsen kuvaamiseen kerrallaan. Sisarusten kuvaamiseen suosittelemme klassista lapsikuvausta, jossa tilaa on enemmän.

Rekvisiittaa

Kaikkiin lapsikuvauksiin on tarjolla myös rekvisiittaa talon puolesta, ja ne ovat kuvauksessa vapaasti käytettävissä. Myös omaa rekvisiittaa saa halutessaan tuoda mukana.

Kuvien toimitus

Käsitellyt kuvat toimitetaan värillisinä ja mustavalkoisina versioina, aina maksimiresoluutiolla. Kuvista voi teettää suuriakin tauluja ja muita konkreettisia kuvia vapaasti.

Toimitusajat

Valmiiden kuvien toimitukseen kuluu valintakorin saamisesta noin kahdesta viiteen studiopäivää. Valmiit kuvat ovat ladattavissa vähintään 4kk ajan.

Rekvisiittakuvissa: 1) Pieni koira, istuttava. Korkeus 35cm. (Suunnittelija Eero Aarnio) 2) Pupu, istuttava. Korkeus 50cm (Stefano Giovannoni) 3) Ralliauto, istuttava. Istumakorkeus 30cm 4) Keinuhevonen, istumakorkeus 30cm. 5) Jakkara + kirjainkuutiot. Jakkaran istumakorkeus 25cm. 6) Puulelut, hakka + palikkalaatikko (Kid’s Consept) 7) Henkistä tukea: pupu + nalle. 

Lapsikuvaus –

klassinen tyyli

Klassinen tyyli on uusi vaihtoehto puolivuotiaista ylöspäin, noin 4 vuoden ikään saakka. Sopii hyvin myös sisarusten kuvaamiseen tietyin varauksin. Klassinen kuvaus pohjautuu tummahkoon käsinmaalattuun kangastaustaan ja hieman eri tyyppiseen valaisuun.

Kameralle pyritään taltioimaan kaikkea kokovartalokuvista kasvokuviin. Puolessa tunnissa koevedoksia kertyy yleensä minimissään noin 150 kappaletta.

Koevedokset lähetetään sähköpostiin saman päivän aikana. Käsiteltävät kuvat voi valita rauhassa omaan tahtiin.

Rekvisiittaa löytyy myös näihin, mm. kappa 1800-luvulta, matkalaukku, vanha jakkara, kahvimylly, puupalikoita ym.

Kuvia mahdollista ottaa lopuksi myös perheenä, puisen alustan päällä istuen. Varsinainen perhekuvaus ei tällä hetkellä valikoimassa. Pidempi 45min kuvausaika +30,00.

 

Ajanvaraus

Loading...

Moderni lapsikuvaus

Kuvausmaksu 65,00, 30 minuuttia

Esim. 1-vuotiskuvaus. Kuvausmaksu sisältää valosetupin kasaamisen (15min), kuvausalustan puhdistuksen, rekviisiitan, koevedosten lähetyksen sekä tehokasta kuvausaikaa 30 minuuttia. Puoli tuntia on todettu lapsikuvauksissa hyvin riittäväksi, mutta sisältää myös hieman joustovaraa.

Käsitellyt kuvat 20,00 / kpl

Kuvankäsittely sisältää kuvan taustan ja lattian käsittelyn siistiksi ja uudelleenrajauksen, kevyen roskien poiston, yleissäädöt ja tallennuksen maksimiresoluutiolla. Jokaisesta kuvasta toimitetaan värillinen ja mustavalkoinen versio.

Klassinen lapsikuvaus

Kuvausmaksu 75,00, 30 minuuttia

Esim. 1-vuotiskuvaus. Kuvausmaksu sisältää kuvaussetin kasaamisen (15min), rekvisiitan käytön, koevedosten lähetyksen sekä kuvausaikaa 30 minuuttia. Kangastausta sopii leveytensä takia parhaiten sisarusten kuvaamiseen. Sisältää 30 minuuttia tehokasta kuvausaikaa sekä hieman joustovaraa.

Käsitellyt kuvat 20,00 / kpl

Kuvankäsittely sisältää kuvan taustan ja lattian siistimistä sekä uudelleenrajauksen, kevyen roskien poiston, yleissäädöt sekä tallennuksen maksimiresoluutiolla. Jokaisesta kuvasta toimitetaan värillinen ja mustavalkoinen versio.

Magio kartalla

Magion pikkustudio sijaitsee Hämeenpuistossa, lähellä ydinkeskustaa. Vastapäätä liikettämme on Tampereen Työväen Teatteri. Hämeenkadulle ja Tuulensuuhun on matkaa vain reipas 100 metriä. Liikkeen edestä ja lähistöltä löytyy yleensä hyvin parkkitilaa.

Sijainti kartalla

Magio palvelee

PÄIVYSTYS TOISTAISEKSI

MA - TO

10-14

 

MAANANTAI - TORSTAI
10:00 – 18:00
Ilman ajanvarausta

 

PERJANTAI - LAUANTAI
Vain ajanvarauksella

 

SUNNUNTAI
Suljettu

Ota yhteyttä

 

 

Kysy kuvauksista tai lähetä tarjouspyyntö. Voit laittaa myös suoraan viestiä hello(at)magio.fi.

 

Tervetuloa kuvaukseen! Päivystys studiolla ilman ajanvarausta maanantaista torstaihin klo 10-14. Lisää aikoja ja kuvauksia sähköisen ajanvarauksen kautta: magio.fi/ajanvaraus