0449898070 hello@magio.fi

Lapsikuvaus

 Lapsikuvaukset arkiaamuisin sekä lauantaisin.

 

Tee varaus

1-vuotiskuvaus

1-vuotiskuvaus on suosittu kuvaus noin vuoden ikäisille lapsille. Kuvauksissa pyritään saamaan talteen 1-vuotiaan liikkumista, asentoja, ilmeitä, eleitä ja persoonaakin.

Kameralle pyritään taltioimaan kaikkea kokovartalokuvista kasvokuviin ja puolivartalokuvia. Puolessa tunnissa koevedoksia kertyy yleensä noin 100-150 kappaletta, joskus enemmänkin.

Kuvauksen jälkeen koevedokset lähetetään sähköpostiin saman päivän aikana, joista käsiteltävät kuvat voi valita omaan tahtiin.

Myös 1-vuotiskuvaus voidaan toteuttaa sisaruskuvauksena ilman lisämaksua (kuitenkin enintään 2 kuvattavaa kerralla) Kuvauksen lopuksi on myös mahdollisuus pikaiseen perhekuvaukseen 30 euron lisähinnasta (vaatii kuvaussetupin uudelleenjärjestelyä)

1-vuotiaat kuvataan matalan kuvauskorokkeen päällä, jossa on valkoinen, kevyesti heijastava ja kestävä turvalasipinta. Uusittu koroke on erittäin tukevaa tekoa ja korkeudeltaan noin 27cm.

2-vuotiskuvaus

 

2-vuotiskuvauksissa kuvia voidaan ottaa jo enemmän tuolilla istuen tai seisten. Kuvia otetaan tilannekuviin, ilmeisiin ja muuhun vastaavaan keskittyen. Mukaan voi ottaa myös omaa rekvisiittaa.

Puolen tunnin kuvauksen aikana raakakuvia kertyy keskimäärin noin 150 kappaletta. Myös 2-vuotiaita kuvatessa kuvataan oletuksena kaikkea kokovartalokuvasta kasvokuviin.

Kuvaukset toteutetaan matalan (korkeus lattiasta noin 27cm) paikalleen lukittavan korokkeen päällä, jossa on kevyesti heijastava valkoinen, varmasti turvallinen lasipinta. Uusittu koroke on jämäkkää tekoa ja kestää hyvin aikuisenkin painoa.

Kuvauksen jälkeen linkki koevedoksiin lähetetään sähköpostiin. Käsiteltävät kuvat voi valita oman aikataulun mukaan.

Myös 2-vuotiskuvaus voidaan toteuttaa sisaruskuvauksena, mutta korokkeen koosta johtuen ikäraja on noin 4 vuotta.

Puolivuotiaat

 

Puolivuotiaat ovat vielä pieniä, joten kuvissa keskitytään asentoihin, jotka ovat lapselle kuvaushetkellä luontaisia. Mukaan voi ottaa myös omaa rekvisiittaa ja leluja.

Kameralle pyritään saamaan talteen hymyjä, ilmeitä ja asentoja, kasvokuvista kokovartalokuviin ja puolivartalokuviin. Puolen tunnin aikana raakakuvia kertyy näissäkin noin 150 kappaletta, monesti enemmänkin.

Kuvauksen jälkeen koevedokset lähetetään sähköpostiin saman päivän aikana, joista käsiteltävät kuvat voi valita omaan tahtiin.

Myös puolivuotiskuvaus voidaan tehdä sisaruskuvauksena ilman lisähintaa. Kuvauksen lopuksi on myös mahdollisuus ottaa muutamia perhekuvia 30 euron lisämaksusta (vaatii muutoksia kuvaussetuppiin)

Puolivuotiaat kuvataan kuvauskorokkeen päällä, jossa on valkoinen, kevyesti heijastava ja turvallinen lasipinta.

Hinnasto

Kuvaushinta on 49,00 euroa (voimassa ainakin vuoden 2018 loppuun). Hinta sisältää kuvausjärjestelyt: lapsikuvasetin kasaus, hienosäätö ja purku, lasipinnan puhdistus, koevedosten tarkistus ja lähetys. Tämän lisäksi varsinaiseen kuvaukseen on varattu 30 minuuttia tehokasta kuvausaikaa. Käsiteltyjä kuvia voi tilata hintaan 15,00 / kuva, sis. väri + mustavalkoversion. Lapsikuvat rajataan uudestaan käsittelyvaiheessa ja kuvat saavat kevyen, mutta huolellisen käsittelyn. 

Perhekuvaus

Lapsikuvauksien yhteydessä voidaan ottaa myös muutamia perhekuvia 30 euron lisähinnasta. Lapsikuvauksen yhteydessä otetuissa perhekuvissa vanhemmista näkyy pelkkä ylävartalo ja lapsi on tyypillisesti sylissä.

Sisaruskuvaus

Lapsikuvauksissa voidaan ottaa kuvia myös isoveljestä tai -siskosta. vaikka varsinainen kuvaus olisikin esim. 1-vuotiaasta. Sisaruskuvia voidaan ottaa yhdessä tai erikseen ilman lisähintaa 30min kuvauksen aikana. Korokkeen koosta johtuen kuvaus onnistuu max. kahdesta lapsesta kerrallaan.

Rekvisiittaa!

Lapsikuvauksiin on tarjolla myös rekvisiittaa talon puolesta, jotka ovat kuvauksessa vapaasti käytettävissä. Myös omaa rekvisiittaa saa halutessaan tuoda mukana. Tarjolla olevat esineet löytyy tämän sarakkeen vierestä.

Vapaa käyttöoikeus

Käsitellyt kuvat toimitetaan värillisinä ja mustavalkoisina versioina suurina tiedostoina, aina maksimiresoluutiolla. Kuvat on helppo ladata omalle koneelle kuvagalleriasta. Kuvista voi teettää tauluja ja muita konkreettisia kuvia vapaasti.

Toimitusajat

Valmiiden kuvien toimitukseen kuluu valintakorin saamisesta noin kahdesta viiteen studiopäivää. Valmiit kuvat ovat ladattavissa omalle koneelle vähintään 4kk ajan.

Rekvisiittakuvissa: 1) Pieni koira, istuttava. Korkeus 35cm. (Suunnittelija Eero Aarnio) 2) Pupu, istuttava. Korkeus 50cm (Stefano Giovannoni) 3) Ralliauto, istuttava. Istumakorkeus 30cm 4) Keinuhevonen, istumakorkeus 30cm. 5) Jakkara + kirjainkuutiot. Jakkaran istumakorkeus 25cm. 6) Puulelut, hakka + palikkalaatikko (Kid’s Consept) 7) Henkistä tukea: pupu + nalle. 

Magio kartalla

Magion pikkustudio sijaitsee Hämeenpuistossa, lähellä ydinkeskustaa. Vastapäätä liikettämme on Tampereen Työväen Teatteri. Hämeenkadulle ja Tuulensuuhun on matkaa vain noin 200 metriä. Liikkeen edestä ja lähistöltä löytyy yleensä hyvin parkkitilaa.

Sijainti kartalla

Ajanvaraus

Loading...

Palvelemme

ARKISIN
10:00 – 18:00

Ilman ajanvarausta

LAUANTAI
Ajanvarauksella

SUNNUNTAI
Suljettu

Ota yhteyttä

Kysyttävää? Laita viestiä, vastaamme mahdollisimman pian.