0449898070 hello@magio.fi

Lapsikuvaus

Uusittu lapsikuvaus – puolivuotiaista ylöspäin.

HinnastoTee varaus

1-vuotiskuvaus

1-vuotiskuvaus on suosittu kuvaus noin vuoden ikäisille lapsille. Kuvauksissa pyritään saamaan talteen 1-vuotiaan liikkumista, asentoja, ilmeitä, eleitä ja persoonaakin.

Kameralle pyritään taltioimaan kaikkea kokovartalokuvista kasvokuviin ja puolivartalokuvia. Puolessa tunnissa koevedoksia kertyy yleensä noin 120-150 kappaletta, monesti enemmänkin.

Kuvauksen jälkeen koevedokset lähetetään sähköpostiin saman päivän aikana, joista käsiteltävät kuvat voi valita omaan tahtiin.

Myös 1-vuotiskuvaus voidaan toteuttaa sisaruskuvauksena ilman lisämaksua (kuitenkin enintään 2 kuvattavaa kerralla) Kuvauksen lopuksi on myös mahdollisuus pikaiseen perhekuvaukseen 30 euron lisähinnasta (vaatii kuvaussetupin uudelleenjärjestelyä)

1-vuotiaat kuvataan matalan kuvauskorokkeen päällä, jossa on valkoinen, kevyesti heijastava ja turvallinen lasipinta. Uusittu koroke on erittäin tukevaa tekoa ja korkeudeltaan noin 27cm.

2-vuotiskuvaus

 

2-vuotiskuvauksissa kuvia voidaan ottaa jo enemmän tuolilla istuen tai seisten. Kuvia otetaan tilannekuviin, ilmeisiin ja muuhun vastaavaan keskittyen. Mukaan voi ottaa myös omaa rekvisiittaa.

Puolen tunnin kuvauksen aikana raakakuvia kertyy keskimäärin noin 150 kappaletta. Myös 2-vuotiaita kuvatessa kuvataan oletuksena kaikkea kokovartalokuvasta kasvokuviin.

Kuvaukset toteutetaan matalan (korkeus lattiasta noin 27cm) paikalleen lukittavan korokkeen päällä, jossa on kevyesti heijastava valkoinen, varmasti turvallinen lasipinta. Uusittu koroke on jämäkkää tekoa ja kestää hyvin aikuisenkin painoa.

Kuvauksen jälkeen linkki koevedoksiin lähetetään sähköpostiin. Käsiteltävät kuvat voi valita oman aikataulun mukaan.

Myös 2-vuotiskuvaus voidaan toteuttaa sisaruskuvauksena, mutta korokkeen koosta johtuen ikäraja on noin 4 vuotta.

Puolivuotiaat

 

Puolivuotiaat ovat vielä pieniä, joten kuvissa keskitytään asentoihin, jotka ovat lapselle kuvaushetkellä luontaisia. Mukaan voi ottaa myös omaa rekvisiittaa ja leluja.

Kameralle pyritään saamaan talteen hymyjä, ilmeitä ja asentoja, kasvokuvista kokovartalokuviin ja puolivartalokuviin. Puolen tunnin aikana raakakuvia kertyy näissäkin noin 150 kappaletta, monesti enemmänkin.

Kuvauksen jälkeen koevedokset lähetetään sähköpostiin saman päivän aikana, joista käsiteltävät kuvat voi valita omaan tahtiin.

Myös puolivuotiskuvaus voidaan tehdä sisaruskuvauksena ilman lisähintaa. Kuvauksen lopuksi on myös mahdollisuus ottaa muutamia perhekuvia 30 euron lisämaksusta (vaatii kuvaussetupin uudelleenjärjestelyä)

Puolivuotiaat kuvataan kuvauskorokkeen päällä, jossa on valkoinen, kevyesti heijastava ja turvallinen lasipinta.

Hinnat

Puolen tunnin kuvauksen hinta on aina 49,00 euroa.  Hinta sisältää kuvaussetupin rakennuksen, noin 30 minuuttia tehokasta kuvausaikaa sekä tarkistetut koevedokset sähköpostiin lähetettynä. Käsiteltyjen kuvatiedostojen hinta on 15 euroa kappaleelta, joka sisältää kuvankäsittelyn lisäksi myös värillisen ja mustavalkoisen version. Kuvat saavat kevyehkön, mutta huolellisen käsittelyn. Kuvien rajaus säädetään vielä jälkikäteen.

Perhekuvaus

Kaikkien lapsikuvien yhteydessä voidaan ottaa jatkossa myös muutamia perhekuvia 30 euron lisähinnasta. Lapsikuvauksen yhteydessä otetuissa perhekuvissa vanhemmista näkyy pelkkä ylävartalo ja lapsi on tyypillisesti sylissä.

Sisaruskuvaus

Lapsikuvauksissa voidaan ottaa kuvia myös isoveljestä tai -siskosta. vaikka varsinainen kuvaus olisikin esim. 1-vuotiaasta. Kuvia voidaan ottaa yhdessä tai erikseen ilman lisähintaa 30min kuvauksen aikana. Korokkeen koosta johtuen kuvaus onnistuu yleensä enintään kahdesta lapsesta kerrallaan.

Suuret tiedostot

Valmiit kuvat optimoidaan aina printtikäyttöä varten, joten kuvat voi lähettää painettaviksi sellaisenaan. Koko riittää suuriinkin tauluihin.

Vapaa käyttöoikeus

Käsitellyillä kuvilla on vapaa käyttöoikeus, eikä niissä ole vesileimaa. Valmiit kuvat toimitetaan salasanasuojattuun galleriaan, josta ne on helppo ladata omalle koneelle.

Yleistä

Kuvien taustaksi voit valita joko neutraalin, vaaleanharmaan, puhtaan valkoisen tai vaihtoehtoisesti vaalean pastellimaisen sävyn. Lattiana lapsikuvauksissa toimii kevyesti heijastava valkoinen lasipinta, joka heijastelee kuvattavan lisäksi myös hieman taustan sävyjä.

Toimitusajat

Valmiit kuvat käsitellään valintojen saamisen jälkeen 1-3 studiopäivän sisällä, käsittelyjonosta riippuen. Kuvat ovat ladattavissa vähintään 4kk ajan.

Magio kartalla

Magion pikkustudio sijaitsee Hämeenpuistossa, lähellä ydinkeskustaa. Vastapäätä liikettämme on Tampereen Työväen Teatteri. Hämeenkadulle ja Tuulensuuhun on matkaa vain noin 200 metriä. Liikkeen edestä ja lähistöltä löytyy yleensä hyvin parkkitilaa.

Sijainti kartalla

Ajanvaraus

Loading...

Palvelemme

ARKISIN
10:00 – 18:00

Ilman ajanvarausta

LAUANTAI
10:00 – 15:00

Ilman ajanvarausta

SUNNUNTAI
Ajanvarauksella

Ota yhteyttä

Kysyttävää? Laita viestiä, vastaamme mahdollisimman pian.