1-vuotiskuvaus

Minimalistiset lapsikuvat – puolivuotiaasta ylöspäin.

Tee varaus

Uusittu 1-vuotiskuvaus

1-vuotiskuviin ja puolivuotiskuviin on tehty lisää muutoksia kuluneen kevään ja kesän aikana. Taustan vaaleutta voidaan säätää portaattomasti, tai värjätä taustaa kevyesti pastellimaisella sävyllä, joka heijastuu samalla lattiaan. Lattian päällä on valkoinen maitolasi, joka toimii samalla kevyesti heijastavana peilipintana.

Yleistä kuvauksesta

Lapsikuvauksissa kuvaamiseen on varattu noin 30 minuuttia tehokasta kuvausaikaa, jonka aikana kuvataan runsaasti raakakuvia. Kuvat lähetetään kuvauksen jälkeen koevedosgalleriaan, joista käsiteltävät kuvat voi valikoida oman aikataulun mukaan. Valitut kuvat käsitellään muutaman studiopäivän sisällä ja saatte linkin ladattaviin kuviin sähköpostiin.

Kuvaukseen voi hyvin ottaa mukaan mieleisiään tavaroita ja tarvittaessa rekvisiittaa. Studiolta löytyy pieni Bloomingvillen vaalea jakkara, saippuakuplia sekä joitakin pehmoleluja. Kuvausta voidaan tarvittaessa hieman ajallisesti venyttää, että talteen saadaan riittävä määrä onnistuneita ruutuja!

Suuret tiedostot

Valmiit kuvat optimoidaan aina printtikäyttöä varten, joten kuvat voi lähettää painettaviksi sellaisenaan. Uusi tiedostokoko on huikeat 45 megapikseliä: 6000 x 7500px, 300dpi kuvasuhteen ollessa 5:4.

Vapaa käyttöoikeus

Käsitellyillä kuvilla on vapaa käyttöoikeus, eikä niissä ole vesileimaa. Valmiit kuvat toimitetaan salasanasuojattuun galleriaan, josta ne on helppo ladata omalle koneelle.

Uudet taustavärit

Kuvien taustaksi voit valita joko neutraalin, vaaleanharmaan taustan tai vaihtoehtoisesti vaalean pastellimaisen sävyn. Lattiana lapsikuvauksissa toimii kevyesti heijastava valkoinen lasipinta, joka heijastelee kuvattavan lisäksi myös hieman taustan sävyjä.

Uudet taustavärit selattavissa alla.

Simppelimpi hinta.

Kaikki lapsikuvaukset maksavat jatkossa vain 49 euroa! Aiemmasta poiketen tämä sisältää kuitenkin vain itse kuvauksen, joka vie studioaikaa valmisteluineen noin 45 minuuttia. Käsiteltyjen kuvien hinta on 15 euroa kappaleelta, joka sisältää kuvankäsittelyn lisäksi myös värillisen ja mustavalkoisen version!

Ei minimimäärää!

Koevedoksista voit siis jatkossa valita haluamasi määrän kuvia. Kuvauksen yhteydessä veloitamme vain kuvauksen hinnan (49€). Käsitellyt kuvat voi maksaa jälkikäteen laskulla. Jatkossa kuville ei siis enää ole minimimäärää, vaan voit valita vaikka 3 kuvaa, tai vaikka 15 kuvaa käsiteltäviksi, jos haluat.

Lapsikuviin on saatavilla aikoja joka arkiaamu klo 9, sekä lauantaisin koko päivälle! Voit kirjoittaa toiveet kuvauksesta ajanvarauksen yhteyteen.

Ajanvaraus

Loading...

Magio kartalla

Magion pikkustudio sijaitsee Hämeenpuistossa, lähellä ydinkeskustaa. Vastapäätä liikettämme on Tampereen Työväen Teatteri. Hämeenkadulle ja Tuulensuuhun on matkaa vain noin 200 metriä. Liikkeen edestä ja lähistöltä löytyy yleensä hyvin parkkitilaa.

Sijainti kartalla