Lapsikuvaus

Uusittu lapsikuvaus – puolivuotiaista ylöspäin! Kuvauksien kesto noin 30 minuuttia, jonka aikana kertyy noin 150 raakakuvaa. Tervetuloa studiolle!
HinnastoVaraa aika

1-vuotiskuvaus

 

1-vuotiskuvaus on suosittu kuvaus noin vuoden ikäisille lapsille. Kuvauksissa pyritään saamaan talteen 1-vuotiaan liikkumista, asentoja, ilmeitä, eleitä ja persoonaakin.

Kameralle pyritään taltioimaan kaikkea kokovartalokuvista kasvokuviin ja puolivartalokuvia. Puolessa tunnissa raakakuvia kertyy yleensä noin 150 kappaletta, monesti enemmänkin.

Kuvauksen jälkeen koevedokset lähetetään sähköpostiin saman päivän aikana, joista käsiteltävät kuvat voi valita omaan tahtiin.

Myös 1-vuotiskuvaus voidaan toteuttaa sisaruskuvauksena ilman lisämaksua. Kuvauksen lopuksi on myös mahdollisuus ottaa muutamia perhekuvia 20 euron lisähinnasta.

1-vuotiaat kuvataan kuvauskorokkeen päällä, jossa on valkoinen, kevyesti heijastava ja turvallinen lasipinta. 

2-vuotiskuvaus

2-vuotiskuvauksissa kuvia voidaan ottaa jo enemmän tuolilla istuen tai seisten. Kuvia otetaan kohteen ehdoilla, tilannekuviin, ilmeisiin ja muuhun vastaavaan keskittyen. Mukaan voi ottaa myös omaa rekvisiittaa.

Puolen tunnin kuvauksen aikana raakakuvia kertyy noin 150 kappaletta. Myös 2-vuotiaita kuvatessa kuvataan oletuksena kaikkea kokovartalokuvasta kasvokuviin.

Kuvaukset toteutetaan paikalleen lukittavan korokkeen päällä, jossa on kevyesti heijastava valkoinen lasipinta.

Kuvauksen jälkeen linkki koevedoksiin lähetetään sähköpostiin. Käsiteltävät kuvat voi valita raakakuvista oman aikataulun mukaan.

Myös 2-vuotiskuvaus voidaan toteuttaa sisaruskuvauksena, mutta korokkeen koosta johtuen ikäraja on noin 4 vuotta.

Puolivuotiskuvaus

 

Puolivuotiaat ovat vielä pieniä, joten kuvissa keskitytään asentoihin, jotka ovat lapselle kuvaushetkellä luontaisia. Mukaan voi ottaa myös omaa rekvisiittaa ja leluja.

Kameralle pyritään saamaan talteen hymyjä, ilmeitä ja asentoja, kasvokuvista kokovartalokuviin ja puolivartalokuviin. Puolen tunnin aikana raakakuvia kertyy näissäkin noin 150 kappaletta, monesti enemmänkin.

Kuvauksen jälkeen koevedokset lähetetään sähköpostiin saman päivän aikana, joista käsiteltävät kuvat voi valita omaan tahtiin.

Myös puolivuotiskuvaus voidaan tehdä sisaruskuvauksena ilman lisähintaa. Kuvauksen lopuksi on myös mahdollisuus ottaa muutamia perhekuvia 20 euron lisämaksusta.

Puolivuotiaat kuvataan kuvauskorokkeen päällä, jossa on valkoinen, kevyesti heijastava ja turvallinen lasipinta. 

Simppelimpi hinta

Kaikkien lapsikuvauksien hinta on jatkossa 49 euroa. Hinta sisältää kuvauksen valmistelun, noin 30 minuuttia tehokasta kuvausaikaa sekä tarkistetut koevedokset sähköpostiin lähetettynä. Käsiteltyjen kuvien hinta on 15 euroa kappaleelta, joka sisältää kuvankäsittelyn lisäksi myös värillisen ja mustavalkoisen version.

Perhekuvaus

Kaikkien lapsikuvien yhteydessä voidaan ottaa jatkossa myös muutamia perhekuvia 20 euron lisähinnasta.

Sisaruskuvaus

Kuvauksessa voidaan ottaa kuvia myös isoveljestä tai -siskosta. vaikka varsinainen kuvaus olisikin esim. 1-vuotiaasta. Kuvia voidaan ottaa yhdessä tai erikseen ilman lisähintaa.

Syystarjous!

Mikä tahansa lapsikuvaus + 5 käsiteltyä kuvaa = 99 euroa!  Valitse tarjoushinta ajanvarauksen yhteydessä. Voimassa marraskuun loppuun asti.

Suuret tiedostot

Valmiit kuvat optimoidaan aina printtikäyttöä varten, joten kuvat voi lähettää painettaviksi sellaisenaan. Uusi tiedostokoko on huikeat 45 megapikseliä: 6000 x 7500px, 300dpi!

Vapaa käyttöoikeus

Käsitellyillä kuvilla on vapaa käyttöoikeus, eikä niissä ole vesileimaa. Valmiit kuvat toimitetaan salasanasuojattuun galleriaan, josta ne on helppo ladata omalle koneelle.

Uudet taustavärit

Kuvien taustaksi voit valita joko neutraalin, vaaleanharmaan, puhtaan valkoisen tai vaihtoehtoisesti vaalean pastellimaisen sävyn. Lattiana lapsikuvauksissa toimii kevyesti heijastava valkoinen lasipinta, joka heijastelee kuvattavan lisäksi myös hieman taustan sävyjä.

Toimitusajat

Valmiit kuvat käsitellään valintojen saamisen jälkeen 1-3 studiopäivän sisällä, käsittelyjonosta riippuen. Kuvat ovat ladattavissa vähintään 4kk ajan.

 

Magio kartalla

Magion pikkustudio sijaitsee Hämeenpuistossa, lähellä ydinkeskustaa. Vastapäätä liikettämme on Tampereen Työväen Teatteri. Hämeenkadulle ja Tuulensuuhun on matkaa vain noin 200 metriä. Liikkeen edestä ja lähistöltä löytyy yleensä hyvin parkkitilaa.

Sijainti kartalla

Ajanvaraus

Loading...

Palvelemme

ARKISIN
10:00 – 18:00

Ilman ajanvarausta

LAUANTAI
10:00 – 15:00

Ajanvaraus etusijalla

SUNNUNTAI
Suljettu

Ota yhteyttä

Kysyttävää? Laita viestiä, vastaamme mahdollisimman pian.