Lyhyesti. Magio palvelee nykyisessä tilassa vuoden loppuun, uusi tila aukeaa tammikuun alussa.

Studion perustamisesta tuli kuluneeksi 6 vuotta marraskuussa 2020. Kuuteen vuoteen on mahtunut monenlaista, mutta pitänee olla tyytyväinen että yritys on edelleen hengissä kevään tapahtumien jälkeen. Kiitos siitä erityisesti taloyhtiölle ja valtion tekohengitykselle. Hengityskonetta ei sentään tarvittu.

Matkustusmäärät romahtivat, ja sitä kautta romahti matkustamiseen liittyvien tuotteiden myynti – passikuvat ja viisumikuvat. Myynti on edelleen melko pieni osa normaalista, jos sellaista on.

Muita kuvauksia ajatellen nykyinen tila on jo pidemmän aikaa osoittanut olevansa liian pieni, erityisesti useamman henkilön kuvaamiseen. Tila on ylipäänsä ollut melko ahdas lähes mille tahansa kuvaukselle, koska myös valot vievät oman osansa neliöistä.

Uutinen on iloinen siis erityisesti yrityskuvausten, muotokuvien ja lapsikuvienkin osalta. Avaramman tilan ansiosta mahdollisia kuvaussuuntia tulee nyt huomattavasti lisää.

Uusi tila löytyi melko sopivasti samasta talosta, noin 30 metriä nykyisestä vasemmalle. Magio palvelee nykyisessä tilassa normaalisti vuoden loppuun saakka, pois lukien joulun jälkeiset päivät.

Tilaa on nykyiseen verrattuna noin 30 neliötä enemmän. Tilaan rakennetaan myös kaksiseinäinen “infinite wall”. Kuvausmahdollisuudet siis suorastaan räjähtävät. :-)

Uusi puoli aukeaa näillä näkymin tammikuun alussa, noin loppiaisen tietämillä.

Aiheesta lisää myöhemmin!

Studio avoinna ilman ajanvarausta maanantaista torstaihin 10-18. Pidemmät studiokuvaukset (mm. lapsi- ja muotokuvat) perjantaista lauantaihin ajanvarauksella. Tervetuloa!