0449898070 hello@magio.fi

Odotusaika

Odotusajan kuvaukset studiossa.

Ajanvaraus

Raskausajan kuvaus

Odotusajan kuviin on haettu fine art / lo key -tyylistä, ääriviivoja ja vatsaa korostavaa valaisua. Valon dramaattisuus on helposti hienosäädettävissä toiveiden mukaan.

Kuvaus tehdään aina toiveiden mukaan, kuitenkin yleensä suurella pehmeällä valolla joko siluettityyppisesti, erittäin vaaleana hi key -kuvana tai näiden välimuotona (lähes musta siluetti valkoisella taustalla). Lopullisista kuvista käsitellään aina värillinen ja mustavalkoinen versio.

Raskausajan kuvauksiin paras ajankohta on yleensä kahdeksannen raskauskuukauden aikana. Kuvauksessa pidetään tarvittaessa lepotaukoja ja valojen säädöt pyritään saamaan valmiiksi etukäteen. Kuvia voidaan katsoa välillä kamerasta ja tarvittaessa muokata valaisua.

Kuva voidaan toteuttaa myös jonkin inspiraatiokuvan pohjalta. Iso käsinmaalattu taustakangas mahdollistaa kaikki kuvakoot; kokovartalokuvat istuen tai seisten, puolikuvat ja yksityiskohdat.

 

 

Yksin tai kaksin

Kuvia voidaan ottaa myös pariskuntana, samaa valaisua ja taustaa käyttäen. Kuvaukseen on käytettävissä tehokasta kuvausaikaa 45 minuuttia, mutta pientä joustovaraakin on.

Studion ikkunaa peittää kuvauksissa leveä taustakangas, joten sisälle ei ole kadulta näköyhteyttä. Myös vaatteita voi vaihtaa takahuoneen puolella.

Kuvat käsitellään muotokuvatyyppisesti valmiiksi printtikäyttöä varten.

Hinnasto

Kuvausmaksu 85,00€ (sis. kuvauksen valmistelu, 45min kuvaus + sähköiset koevedokset

Käsitellyt kuvat 30,00€ / kuva (sis. kuvankäsittely, värillinen + mustavalkoinen versio)

Kuvausmaksu maksetaan kuvauksen yhteydessä, käsitellyt kuvat laskulla kuvien toimituksen yhdeydessä.

Magio kartalla

Magion pikkustudio sijaitsee Hämeenpuistossa, lähellä ydinkeskustaa. Vastapäätä liikettämme on Tampereen Työväen Teatteri. Hämeenkadulle ja Tuulensuuhun on matkaa vain noin 200 metriä. Liikkeen edestä ja lähistöltä löytyy yleensä hyvin parkkitilaa.

Ajanvaraus

Loading...

Sijainti kartalla

Palvelemme

ARKISIN
10:00 – 18:00

Ilman ajanvarausta

LAUANTAI
10:00 – 15:00

Ilman ajanvarausta

SUNNUNTAI
Ajanvarauksella

Ota yhteyttä

Kysyttävää? Laita viestiä, vastaamme mahdollisimman pian.