Odotusajan kuvaus

 
Raskausajan kuvaus studiossa
 
Ajanvaraus

Raskausajan kuvaus

Odotusajan kuviin on haettu fine art / lo key -tyylistä, ääriviivoja ja vatsaa korostavaa valaisua. Valon dramaattisuus on helposti hienosäädettävissä toiveiden mukaan.

Kuvaus tehdään aina toiveiden mukaan, kuitenkin yleensä suurella pehmeällä valolla joko siluettityyppisesti, erittäin vaaleana hi key -kuvana tai näiden välimuotona (lähes musta siluetti valkoisella taustalla). Lopullisista kuvista käsitellään aina värillinen ja mustavalkoinen versio.

Raskausajan kuvauksiin paras ajankohta on yleensä kahdeksannen raskauskuukauden aikana. Kuvauksessa pidetään tarvittaessa lepotaukoja ja valojen säädöt pyritään saamaan valmiiksi etukäteen. Kuvia voidaan katsoa välillä kamerasta ja tarvittaessa muokata valaisua.

Kuva voidaan toteuttaa myös jonkin inspiraatiokuvan pohjalta. Iso käsinmaalattu taustakangas mahdollistaa kaikki kuvakoot; kokovartalokuvat istuen tai seisten, puolikuvat ja yksityiskohdat.

Yksin tai kaksin

Kuvia voidaan ottaa yksin tai pariskuntana, samaa valaisua ja taustaa käyttäen. Kuvaukseen on käytettävissä tehokasta kuvausaikaa 45 minuuttia, mutta pientä joustovaraakin on.
Studion ikkunaa peittää kuvauksissa leveä taustakangas, joten sisälle ei ole kadulta näköyhteyttä. Myös vaatteita voi vaihtaa takahuoneen puolella.

Kuvat käsitellään muotokuvien tapaan valmiiksi printtikäyttöä varten.

Hinnasto

Kuvaus 45 min 85,00€

Sisältää: kuvauksen valmistelu, 45min kuvaus + sähköiset koevedokset

Käsitellyt kuvat 30,00€ / kuva

Hinta sisältää huolellisen kuvankäsittelyn valituille kuville, sekä kuvien toimituksen suurina tiedostoina. Kaikista käsitellyistä kuvista viimeistellään värillinen ja mustavalkoinen versio.

Ajanvaraus

Loading...

Magio kartalla

Magion pikkustudio sijaitsee Hämeenpuistossa, lähellä ydinkeskustaa. Vastapäätä liikettämme on Tampereen Työväen Teatteri. Hämeenkadulle ja Tuulensuuhun on matkaa vain reipas 100 metriä. Liikkeen edestä ja lähistöltä löytyy yleensä hyvin parkkitilaa.

Sijainti kartalla

Magio palvelee

Lyhyet kuvaukset

MAANANTAI – TORSTAI

10-16

Varauksella tai ilman

 

Studiokuvaukset

PERJANTAI – LAUANTAI

Vain ajanvarauksella

 

SUNNUNTAI
Suljettu

Ota yhteyttä

 

 

Kysy kuvauksista tai lähetä tarjouspyyntö. Voit laittaa myös suoraan viestiä hello(at)magio.fi.

 

Uusi studio palvelee maanantaista keskiviikkoon 10-17, myös ilman ajanvarausta. Torstaista lauantaihin teemme pidempiä kuvauksia, vain ajanvarauksella. Tervetuloa.