Muotokuvaus

Muotokuvia toiveiden mukaan.

Muotokuvaus

Magion muotokuva on yksilöllinen ja persoonallinen henkilökuva. Kuvassa otetaan huomioon käyttötarkoitus sekä suunnitellaan kuvaan sopiva tyyli – valaisun, rajauksen, vaatteiden ja osittain käsittelynkin avulla. Muotokuviin tehdään laaja kuvankäsittely, johon sisältyy runsaasti kuvan yksityiskohtaista “ehostamista”, kuitenkin luonnolliseen lopputulokseen pyrkien. Työkaluina on käytössä mm. high frequency separation -tekniikka ihon ja sävyliukujen käsittelyyn, dodge & burn valaistuksen ja pinnanmuotojen korostamiseen, värimäärittely sopivan tunnelman luomiseen sekä kevyt terävöitys.

Kuvan ideointi

Kuva voi lähteä liikkeelle joko omasta ideasta, tai jonkin esimerkiksi netistä löydetyn referenssikuvan pohjalta. Esimerkkikuvasta on paljon apua, sillä siitä näkyy millaista valoa kuvassa on käytetty ja millainen fiilis kuvaan halutaan.

Hinnasto

Kuvaus + koevedokset 49,00€

Muotokuvauksen hinta on jatkossa vain 49 euroa, joka maksetaan studiolle kuvauksen jälkeen. Yksittäisen, huolellisesti käsitellyn kuvan hinta on 40 euroa / kpl.

Käsiteltävät kuvat voit valita ilman kiirettä koevedosgallerian kautta. Valmis kuva on painovalmis, 45MP tiedosto, jonka resoluutio 7500 x 6000 pikseliä, 300dpi. Lisätietoa Magion muotokuvista.

Kuvankäsittely

Muotokuviin sisältyy huolellinen kuvankäsittely, jossa kuvaan luodaan kuvasta riippuen sopivasti viimeistelty lookki. Kuvasta poistetaan tarvittaessa häiritseviä yksityiskohtia ja katsetta pyritään ohjaamaan haluttuihin paikkoihin valaistusta ja pinnanmuotoja viimeistelemällä. Ihoa käsitellään tarpeen mukaan ns. high frequency separation -tekniikalla ja kuvan kolmiulotteisuutta korostetaan maalaamalla kuvaan korostettuja valo- ja varjoalueita. Lopuksi kuvaan tehdään kuvasta riippuen värimäärittely, muut mahdolliset viimeistelyt ja lopuksi pieni terävöitys.

Kuvia Magion #potrettiperjantai -projektin tiimoilta löydät blogista, FB-sivulta ja Instagramista. Potrettiperjantai-kuvat ovat luonteeltaan enemmän pikapotretteja, joissa myös käsittely on hieman kevyempi.

Esimerkkejä muotokuvista.

Ajanvaraus

Loading...

Sijainti kartalla

Magion studio sijaitsee Hämeenpuistossa, lähellä ydinkeskustaa. Vastapäätä liikettämme on Tampereen Työväen Teatteri. Hämeenkadulle ja Tuulensuun bussipysäkeille on matkaa vain noin 200 metriä. Liikkeen edestä kadulta sekä lähistöltä löytyy hyvin parkkitilaa.

Sijainti kartalla