0449898070 hello@magio.fi

Muotokuvaus

Muotokuvia toiveiden mukaan.

Muotokuvaukset

Magion muotokuva on yksilöllinen, kuvattavan näköinen tai tiettyyn käyttötarkoitukseen sopiva henkilökuva. Muotokuviin tehdään laajempi kuvankäsittely, johon sisältyy runsaasti kuvan yksityiskohtaista “ehostamista”. 

Kuvan ideointi

Kuvien visuaalista ilmettä on helpoin lähteä miettimään esimerkiksi Pinterestistä tai muista kuvapalveluista löytyvistä fiiliskuvista. Magion studio mahdollistaa koko ajan enenevässä määrin erilaisia valaisutyylejä. Jonkinlaisesta esimerkkikuvasta on lähtökohtana paljon apua, sillä siitä näkyy millaista valoa kuvassa on käytetty ja millainen fiilis kuvaan halutaan saada.

Hinnasto

Kuvaus + koevedokset 49,00€

Muotokuvauksen hinta on 49 euroa, joka maksetaan studiolle kuvauksen jälkeen. Aikaa vievästä kuvankäsittelystä johtuen yhden käsitellyn kuvan hinta on 40 euroa / kpl. Hinta sisältää myös mustavalkoversion. Kokonaishinta yhdellä valmiilla kuvalla on siis 89,00 euroa.

Käsiteltävät kuvat voit valita ilman kiirettä koevedosgallerian kautta. Valmis kuva on painovalmis, noin 35-45MP tiedosto, jonka resoluutio on jopa 7500 x 6000 pikseliä, 300dpi. Lisätietoa Magion muotokuvista.

Kuvankäsittely

Muotokuviin sisältyy huolellinen kuvankäsittely, jossa kuvaan luodaan kuvasta riippuen sopivasti viimeistelty lookki. Kuvasta poistetaan tarvittaessa häiritseviä yksityiskohtia ja katsetta pyritään ohjaamaan haluttuihin paikkoihin valaistusta ja pinnanmuotoja viimeistelemällä. Ihoa käsitellään tarpeen mukaan ns. high frequency separation -tekniikalla ja kuvan kolmiulotteisuutta korostellaan tarvittaessa maalaamalla kuvaan korostettuja valo- ja varjoalueita. Lopuksi kuvaan tehdään kuvasta riippuen värimäärittely, muut mahdolliset viimeistelyt ja lopputerävöitys.

Kuvia Magion #potrettiperjantai -projektin tiimoilta löydät blogista, FB-sivulta ja Instagramista. Potrettiperjantai-kuvat ovat luonteeltaan enemmän pikapotretteja, joissa myös käsittely on hieman kevyempi.

Esimerkkejä muotokuvista.

Ajanvaraus

Loading...

Sijainti kartalla

Magion studio sijaitsee Hämeenpuistossa, lähellä ydinkeskustaa. Vastapäätä liikettämme on Tampereen Työväen Teatteri. Hämeenkadulle ja Tuulensuun bussipysäkeille on matkaa vain noin 200 metriä. Liikkeen edestä kadulta sekä lähistöltä löytyy hyvin parkkitilaa.

Sijainti kartalla