0449898070 hello@magio.fi

Muotokuvaus

Muotokuvia toiveiden mukaan.

Muotokuvaukset

Magion muotokuva on yksilöllinen, kuvattavan näköinen tai tiettyyn käyttötarkoitukseen sopiva henkilökuva. Muotokuviin tehdään laajempi kuvankäsittely, joka pitää sisällään kuvan yksityiskohtien läpikäymistä ja parantelua. Sisältää mm. kevyttä kolmiulotteisuuden korostusta (dodge & burn), ihon tasaisuuden säätöä (high frequency separation), ihon värin tasoittamista (hue correction) ja lopuksi yleensä koko väripaletin hienosäätöä (color grading).  Kuvatyylistä riippuen lopputuloksessa pyritään joko luonnolliseen tai selkeästi käsiteltyyn lopputulokseen.

Kuvan ideointi

Kuvien visuaalista ilmettä on helpoin lähteä miettimään esimerkiksi Pinterestistä tai muista kuvapalveluista löytyvistä fiiliskuvista. Magion studio mahdollistaa koko ajan enenevässä määrin erilaisia valaisutyylejä. Jonkinlaisesta esimerkkikuvasta on lähtökohtana paljon apua, sillä siitä näkyy millaista valoa kuvassa on käytetty ja millainen fiilis kuvaan halutaan saada.

Muotokuvaus 95,00

Muotokuvaus pitää sisällään kuvauksen, koevedokset sekä valitun kuvan käsittelyn ja toimituksen. Kuvaamiseen on varattu aikaa 45 minuuttia. Kuvasta käsitellään värillinen ja mustavalkoinen versio. Käsiteltävien kuvien hinta on 40,00 / kpl. Yhden kuvan käsittelyyn on varattu noin 20-30 minuuttia tehokasta käsittelyaikaa.

Käsittelyyn menevät kuvat valikoidaan koevedosgallerian kautta. Valmis kuva on painovalmis, maksimiresoluutioinen tiedosto.

Vanhempia kuvia Magion #potrettiperjantai -projektin tiimoilta löydät blogista, FB-sivulta ja Instagramista. Potrettiperjantai-kuvat ovat luonteeltaan enemmän pikapotretteja, joissa myös käsittely on hieman kevyempi. 

Esimerkkejä muotokuvista.

Ajanvaraus

Loading...

Sijainti kartalla

Magion studio sijaitsee Hämeenpuistossa, lähellä ydinkeskustaa. Vastapäätä liikettämme on Tampereen Työväen Teatteri. Hämeenkadulle ja Tuulensuun bussipysäkeille on matkaa vain noin 200 metriä. Liikkeen edestä kadulta sekä lähistöltä löytyy hyvin parkkitilaa.

Sijainti kartalla