Muotokuvaus

Muotokuvia toiveiden mukaan.

Muotokuvaus

Magion muotokuva on yksilöllinen ja persoonallinen henkilökuva. Kuvassa otetaan huomioon käyttötarkoitus sekä suunnitellaan kuvaan sopiva tyyli – valaisun, rajauksen, vaatteiden ja osittain käsittelynkin avulla. Muotokuviin tehdään laaja kuvankäsittely, johon sisältyy runsaasti kuvan yksityiskohtaista “ehostamista”, kuitenkin luonnolliseen lopputulokseen pyrkien. Työkaluina on käytössä mm. high frequency separation -tekniikka ihon ja sävyliukujen käsittelyyn, dodge & burn valaistuksen ja pinnanmuotojen korostamiseen, värimäärittely sopivan tunnelman luomiseen sekä kevyt terävöitys.

Kuvan ideointi

Kuva voi lähteä liikkeelle joko omasta ideasta, tai jonkin esimerkiksi netistä löydetyn referenssikuvan pohjalta. Esimerkkikuvasta on paljon apua, sillä siitä näkyy millaista valoa kuvassa on käytetty ja millainen fiilis kuvaan halutaan.

Hinnasto

 

1 kuvalla 109€

  • Sisältää kuvaussuunnitelman. Kuvauksessa voidaan kokeilla eri variaatioita valaisussa, joten raakakuvia kertyy noin 60+

2 kuvalla 149

  • Sisältää kuvaussuunnitelman. Kuvauksessa voidaan kokeilla eri variaatioita valaisussa, joten raakakuvia kertyy noin 80+

3 kuvalla 179€

  • Sisältää kuvaussuunnitelman. Kuvauksessa voidaan kokeilla eri variaatioita valaisussa, joten raakakuvia kertyy noin 100+

Varsinaista kuvausaikaa on varattu noin 30 minuuttia, jonka aikana kuvataan tarvittavat variaatiot. Käsiteltävät kuvat voit valita ilman kiirettä kotona koevedosgallerian kautta. Kuvalla on vapaa käyttöoikeus omaan, ei-kaupalliseen käyttöön. Valmis kuva on painovalmis tiedosto, resoluutio 7500 x 6000 pikseliä, 300dpi. Lisätietoa Magion muotokuvista.

Hinnat kaupalliseen käyttöön alkaen 349,00€.

 

Kuvankäsittely

Muotokuviin sisältyy huolellinen kuvankäsittely, jossa kuvaan luodaan kuvasta riippuen mahdollisimman viimeistelty lookki. Kuvasta poistetaan häiritseviä yksityiskohtia ja katsetta pyritään ohjaamaan haluttuihin paikkoihin valaistusta ja pinnanmuotoja viimeistelemällä. Iho käsitellään HFS-tekniikalla ja kuvan kolmiulotteisuutta korostetaan dodge & burn -tekniikalla. Lopuksi kuvaan tehdään lopullinen värimäärittely, muut mahdolliset viimeistelyt ja lopuksi pieni terävöitys.

Kuvia Magion #potrettiperjantai -projektin tiimoilta löydät blogista, FB-sivulta ja Instagramista. Potrettiperjantai-kuvat ovat luonteeltaan enemmän pikapotretteja, joissa myös käsittely on hieman kevyempi.

Värimääritelty muotokuva Low key -tyyliin. Kuvattu Tampereen studiolla.

Ajanvaraus

Loading...

Sijainti kartalla

Magion studio sijaitsee Hämeenpuistossa, lähellä ydinkeskustaa. Vastapäätä liikettämme on Tampereen Työväen Teatteri. Hämeenkadulle ja Tuulensuun bussipysäkeille on matkaa vain noin 200 metriä. Liikkeen edestä kadulta sekä lähistöltä löytyy hyvin parkkitilaa.

Sijainti kartalla